Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Alimente anti-cancer

Usturoiul și proprietățile sale anticancerigene

Scris de Ayurvedic Medica

Usturoiul combate cancerul, bolile cardiace și bacteriile rezistente la medicamente

 Consumul a doi căței de usturoi proaspeți pe zi vă poate împiedica în mod eficient să aveți nevoie de servicii medicale, în parte, deoarece oferă un efect imunitar, antibacterian, antiviral și au un efect antifungic. Usturoiul este membru al familiei de legume Allium, alături de alte superalimente, cum ar fi ceapa, arpagicul și prazul.

8 nutrienți care pot bloca metastazele

Scris de Ayurvedic Medica

Nutrienți care pot ajuta la inhibarea metastazelor

8 nutrienți care pot bloca metastazele Dieta joacă un rol major atât în prevenirea cancerului, cât și în factorii care contribuie la creșterea cancerului și la metastazarea acestuia. De fapt, 75%-85% dintre cazurile de cancer diagnosticate într-un studiu din Statele Unite au arătat că factorii de viață nesănătoși au fost principalele cauze ale acestui diagnostic și ar fi putut fi prevenite cu modificări dietetice îmbunătățite.

3 sucuri pentru combaterea cancerului

Scris de Ayurvedic Medica

Sucuri pentru reducerea inflamației și combaterea cancerului

3 sucuri pentru combaterea cancerului Conform celor mai recente sondaje realizate de Organizația Mondială a Sănătății, peste tot în lume, majoritatea persoanelor nu consumă cantitatea zilnică recomandată de legume și de fructe. Sucurile și shake-urile sunt unele dintre cele mai bune soluții în acest caz, deoarece se prepară din legume proaspete precum spanac, sfeclă, țelină, etc. și reprezintă o modalitate facilă de a obține necesarul zilnic de nutrienți necesari pentru o sănătate înfloritoare.

Sâmburii de avocado au proprietăți anticancer

Scris de Ayurvedic Medica

Sâmburele de avocado, o sursă excelentă de antioxidanți

Sâmburii de avocado au proprietăți anticancer Este posibil să cunoașteți deja avantajele consumului de avocado în dieta dumneavoastră, dar știați că sâmburii acestui fruct sunt chiar mai buni? Este adevărat: sâmburii de avocado sunt chiar mai bogați în antioxidanți decât fructul în sine.

 Sâmburii de avocado au mai mulți antioxidanți decât majoritatea fructelor și legumelor (mai mulți decât cele mai multe ceaiuri curative) și au mai multe fibre solubile decât orice alt produs alimentar!

 În plus, sâmburii de avocado conțin un ulei sănătos și bogat în antioxidanți care scade colesterolul ridicat și ajută la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale și a bolilor de inimă.

 Consumul de avocado este o modalitate foarte bună de a reduce bolile inflamatorii în organism. În mod specific, beneficiile puternice ale sâmburilor de avocado de a ușura inflamația în tractul gastrointestinal ajută la ameliorarea diareei și a constipației într-un mod natural și eficient.

Algele marine și prevenirea cancerului

Scris de Ayurvedic Medica

De ce sunt algele un aliment anti-cancer?

 Algele marine comestibile (cunoscute și ca „legume marine” sau „legume oceanice”) sunt o sursă neașteptată de nutrienți. În general, algele comestibile sunt o sursă excelentă de fibre, calciu, potasiu, fier și iod. În funcție de soi, algele marine pot fi o sursă valoroasă de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina A, vitamina B, vitamina C, vitamina E, vitamina K, cupru, zinc, mangan, magneziu și seleniu.

 Dar știați că anumite tipuri de alge marine pot oferi, de asemenea, un tratament alternativ pentru cancer? Numeroase studii medicale au dovedit faptul că anumite tipuri de alge marine comestibile au proprietăți anti-cancerigene. Printre acestea se numără și algele maro-cenușii, cum ar fi alga kelp și alga wrack. Componenta anti-carcinogenă a acestor alge maro se numește fucoidan. Acest compus natural poate fi găsit și în alte soiuri de alge marine, cum ar fi limu, wakame, kombu și mozuku. Aproximativ 4% din greutatea uscată de alge conține fucoidan. Un grup de cercetători japonezi de la laboratoarele de cercetare biomedicală au descoperit că fucoidanul a indus o activitate antitumorală la cobai atunci când a fost introdus în alimentația acestora.

Legumele cu frunze verzi previn cancerul

Scris de Ayurvedic Medica

Includeți legumele cu frunze verzi într-o dietă anti-cancer

Legumele cu frunze verzi previn cancerul Legumele cu frunze verzi conțin clorofilă, carotenoide, acid folic și vitamina E în compoziția lor, substanțe care sunt capabile să purifice și să oxigeneze sângele, să îmbunătățească producerea de globule roșii, să normalizeze tensiunea arterială, să promoveze regenerarea celulară, și detoxifierea organismului. În plus, acești compuși ajută la oprirea sau la încetinirea creșterii anumitor forme de cancer. Totodată, legumele cu frunze verzi sunt surse excelente de vitamine, minerale, fier și calciu - zeci de antioxidanți care combat și elimină radicalii liberi și efectele lor nocive.