Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Beneficiile aromaterapiei în alinarea simptom…

  Aromaterapia oferă multiple beneficii terapeutice Aromaterapia, cu o istorie îndelungată în utiliz...

  Aminoacizii esențiali: pilonii necunoscuți ai…

  Aminoacizii esențiali mențin sănătatea optimă Aminoacizii esențiali sunt adesea eroii necunoscuți ...

  Optimizarea digestiei și metabolismului prin …

  Ayurveda te ajută să optimizezi digestia și metabolismul Introducere În Ayurveda, o digestie sănă...

  Rutina zilnică ayurvedică: cheia pentru un st…

  Rutină zilnică este esențială pentru sănătate O rutină zilnică, sau Dinacharya, conform Ayurvedei...

  Top 5 terapii ayurvedice pentru reducerea str…

   Ayurveda oferă metode naturale pentru gestionarea stresului Introducere  Într-o lume tot mai ag...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Alimente vindecătoare

  De ce apare inflamația?

  Inflamația face parte din răspunsul și procesul de vindecare al sistemului imunitar al corpului. Totuși, atunci când aceasta iese de sub control, poate afecta calitatea vieții și poate provoca probleme de sănătate în diferite organe ale corpului. Problemele cauzate de inflamație în organism pot fi asociate de asemenea cu tulburările cardiace, obezitatea, cancerul și îmbătrânirea prematură.

  Ce este fructul pasiunii?

  Fructul pasiunii este un fruct nutritiv tropical, care în prezent se bucură de tot mai multă popularitate, în special în rândul persoanelor conștiente de importanța alimentației. În ciuda dimensiunilor sale mici, fructul pasiunii este bogat în antioxidanți, vitamine și compuși vegetali care sunt benefici pentru sănătate.  Fructul pasiunii este de fapt fructul viței de vie Passiflora, un tip de floare pasiune. Are o coajă exterioară dură și un centru suculent, plin de semințe.

  Beneficiile consumului regulat de pătrunjel

  Pătrunjelul este o plantă aromatică gustoasă care poate produce multe beneficii dacă este consumată des. Pătrunjelul este mult mai mult decât o notă de culoare și aromă în preparatele culinare. Pătrunjelul este o emblemă a bucătăriei mediteraneene și un aliment bogat în nutrienți și are proprietăți benefice pentru organismului uman.

  Ce este laptele de cocos?

  Istoricii cred că laptele de cocos a fost consumat de mii de ani și a ajutat la susținerea populațiilor care trăiesc în locații tropicale. Laptele de cocos este încă folosit pe scară largă în țări precum Thailanda, India, Hawaii și alte părți ale Asiei și este binecunoscut în lumea culinară datorită texturii cremoase și gustului bogat pe care îl oferă diverselor preparate.

   Cu toate acestea, utilizările sale merg dincolo de supe și tocane. Laptele de cocos este cu adevărat versatil și funcționează excelent atât în rețetele dulci, cât și în cele sărate. Acesta este unul dintre motivele pentru care popularitatea sa a crescut vertiginos în țările occidentale în ultimii ani.

  Orzul verde, un superaliment de excepție

  Orzul verde și proprietățile sale curative Există multe superlative atunci când se descriu utilizările sau beneficiile orzului verde. Cunoscut ca un aliment perfect oferit de natură sau ca aliment integral concentrat, orzul verde este o sursă excelentă de hrană pentru oameni și animale.

   Puterea terapeutică reală a acestui aliment constă în combinarea tuturor nutrienților: proteine, antioxidanți, vitamine, minerale și în special, clorofila.

  Ce sunt flavonoidele?

   Flavonoidele au proprietăți foarte importante pentru sănătatea noastră, cum ar fi proprietățile lor antioxidante sau anti-inflamatorii.

   Flavonoidele sunt pigmenți naturali pe care îi conțin unele plante, fructe și legume. Aceste substanțe oferă alimentelor proprietăți foarte interesante pentru organismul nostru, cum ar fi proprietățile antioxidante și anti-inflamatorii, printre altele. Datorită lor, organismul nostru va avea multiple beneficii pentru sănătate dacă consumăm regulat alimente bogate în flavonoide. Deoarece organismul uman nu poate produce singur flavonoide, este important să includem acești nutrienți în dieta noastră obișnuită, pentru a beneficia de toate proprietățile lor.