Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Alimente vindecătoare

Graviola: un superaliment anti-cancer

Scris de Ayurvedic Medica

Natura oferă multe remedii anti-cancer

Graviola: un superaliment anti-cancer De cele mai multe ori, organizațiile care luptă împotriva cancerului discută pe scurt remediile naturale anti-cancer și apoi resping dovezile ca fiind „neconcludente” sau afirmă că studiul a fost „prea mic”. Când se fac descoperiri incredibile despre remediile naturale, este puțin ciudat că mai multe universități și centre de cercetare a cancerului nu lansează imediat studii mai ample. Pacienții care suferă de cancer în stadiu terminal ar aprecia probabil oportunitatea de a fi incluși într-un studiu pentru a-și duce lupta împotriva cancerului în mod natural, dacă tratamentul lor chimic toxic a eșuat. Este important să se transmită lumii informații despre alternativele naturale de terapie a cancerului!

8 motive pentru a consuma avocado

Scris de Ayurvedic Medica

Este avocado cel mai sănătos aliment de pe planetă?

8 motive pentru a consuma avocado Avocado a devenit unul dintre cele mai sănătoase superalimente din lume - și din motive întemeiate. Pe lângă faptul că este delicios și ușor de consumat, avocado conține și o doză consistentă de nutrienți importanți, cum ar fi fibre, grăsimi bune, potasiu și vitamina K. De aceea există mai multe beneficii ale consumului de avocado, cercetările sugerând că acesta ajută la îmbunătățirea sănătății inimii, stimulează pierderea în greutate și ajută tractul digestiv să funcționeze fără probleme.

Tofu: 12 beneficii și proprietăți

Scris de Ayurvedic Medica

Tofu, un aliment foarte sănătos

Tofu: 12 beneficii și proprietăți Tofu este un aliment de origine orientală cu beneficii surprinzătoare pentru organism.
 Acest aliment este un ingredient foarte sănătos pentru a fi inclus în dieta zilnică. În timp ce persoanele cu probleme renale sau cu antecedente de cancer la sân, ar trebui să consulte medicul înainte de a-l consuma, în general, tofu este un aliment foarte sănătos.

 Tofu poate fi considerat un înlocuitor al brânzei preparate din orice tip de lapte. Chiar și procesul de elaborare a acestuia este similar, bazat pe laptele de soia care rezultă din măcinarea boabelor de soia hidratate.

Semințele de pin: proprietăți și beneficii

Scris de Ayurvedic Medica

Semințele de pin, sursă de energie pentru organism

Semințele de pin: proprietăți și beneficii Semințele de pin sunt considerate unele dintre semințele cu cea mai mare cantitate de proprietăți nutriționale și beneficii extraordinare pentru sănătatea umană. Consumul lor a devenit din ce în ce mai popular în țările europene și asiatice, fiind inclus în numeroase preparate precum paste, salate și produse de patiserie.

 Semințele de pin au de obicei, ca și caracteristică principală dimensiunea lor specifică. Aceste semințe sunt foarte recomandate datorită proprietăților lor nutriționale excelente, cum ar fi vitaminele pe care le conțin.

Cireșele și vișinele, beneficii pentru sănătate (I)

Scris de Ayurvedic Medica

Cireșele și vișinele sunt bogate în nutrienți

Cireșele și vișinele, beneficii pentru sănătate (I) Studiile epidemiologice indică o asociere inversă între consumul de fructe și legume și riscul apariției unor afecțiuni inflamatorii cronice. Consumul de fructe și legume este relaționat cu reducerea riscurilor de mortalitate din cauza bolilor cardiovasculare (CVD), a accidentelor vasculare cerebrale, diabetului zaharat și a unor forme de cancer. Pe lângă faptul că furnizează vitamine esențiale, minerale, carotenoide și fibre dietetice, fructele conțin și polifenoli care reduc riscul de sindrom metabolic, diabet, boli hepatice non-alcoolice grave (NAFLD) și CVD.

Surprinzătoarele beneficii ale scorțișoarei

Scris de Ayurvedic Medica

Scorțișoara: un condiment cu o aromă specială

Surprinzătoarele beneficii ale scorțișoarei Scorțișoara este un condiment care oferă mâncărurilor noastre o aromă dulce foarte deosebită și care este extrasă din scoarța arborelui de Cinnamomum verum. Scorțișoara este unul dintre cele mai versatile condimente, deoarece o putem folosi atât în mâncăruri dulci și sărate, cât și în băuturi precum infuzii sau cafea.

 Scorțișoara are multe beneficii pentru sănătatea noastră, de la îmbunătățirea sistemului digestiv, la prevenirea cancerului sau combaterea colesterolului. Desigur, așa cum subliniem întotdeauna, un aliment ne oferă o multitudine de beneficii dacă îl consumăm în dozele corecte, iar cu scorțișoara nu va fi altfel. Dacă o consumăm în doze prea mari, scorțișoara ar putea fi chiar toxică și dăunătoare pentru ficat, așa încât o puteți consuma în mod regulat, dar încercați să nu depășiți 2 sau 3 linguri de pulbere zilnic.