Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Alimente vindecătoare

14 beneficii pentru sănătate ale bananelor

Scris de Ayurvedic Medica

Bananele pot trata unele probleme de sănătate

 Știm cu toții că bananele sunt surse naturale de potasiu și vitamine, dar știați că aceste fructe pot fi folosite și pentru a trata unele probleme de sănătate comune? Să vedem în acest articol care sunt cele 14 beneficii pentru sănătate ale bananelor.

Graviola: un superaliment anti-cancer

Scris de Ayurvedic Medica

Natura oferă multe remedii anti-cancer

Graviola: un superaliment anti-cancer De cele mai multe ori, organizațiile care luptă împotriva cancerului discută pe scurt remediile naturale anti-cancer și apoi resping dovezile ca fiind „neconcludente” sau afirmă că studiul a fost „prea mic”. Când se fac descoperiri incredibile despre remediile naturale, este puțin ciudat că mai multe universități și centre de cercetare a cancerului nu lansează imediat studii mai ample. Pacienții care suferă de cancer în stadiu terminal ar aprecia probabil oportunitatea de a fi incluși într-un studiu pentru a-și duce lupta împotriva cancerului în mod natural, dacă tratamentul lor chimic toxic a eșuat. Este important să se transmită lumii informații despre alternativele naturale de terapie a cancerului!

8 motive pentru a consuma avocado

Scris de Ayurvedic Medica

Este avocado cel mai sănătos aliment de pe planetă?

8 motive pentru a consuma avocado Avocado a devenit unul dintre cele mai sănătoase superalimente din lume - și din motive întemeiate. Pe lângă faptul că este delicios și ușor de consumat, avocado conține și o doză consistentă de nutrienți importanți, cum ar fi fibre, grăsimi bune, potasiu și vitamina K. De aceea există mai multe beneficii ale consumului de avocado, cercetările sugerând că acesta ajută la îmbunătățirea sănătății inimii, stimulează pierderea în greutate și ajută tractul digestiv să funcționeze fără probleme.

Tofu: 12 beneficii și proprietăți

Scris de Ayurvedic Medica

Tofu, un aliment foarte sănătos

Tofu: 12 beneficii și proprietăți Tofu este un aliment de origine orientală cu beneficii surprinzătoare pentru organism.
 Acest aliment este un ingredient foarte sănătos pentru a fi inclus în dieta zilnică. În timp ce persoanele cu probleme renale sau cu antecedente de cancer la sân, ar trebui să consulte medicul înainte de a-l consuma, în general, tofu este un aliment foarte sănătos.

 Tofu poate fi considerat un înlocuitor al brânzei preparate din orice tip de lapte. Chiar și procesul de elaborare a acestuia este similar, bazat pe laptele de soia care rezultă din măcinarea boabelor de soia hidratate.

Semințele de pin: proprietăți și beneficii

Scris de Ayurvedic Medica

Semințele de pin, sursă de energie pentru organism

Semințele de pin: proprietăți și beneficii Semințele de pin sunt considerate unele dintre semințele cu cea mai mare cantitate de proprietăți nutriționale și beneficii extraordinare pentru sănătatea umană. Consumul lor a devenit din ce în ce mai popular în țările europene și asiatice, fiind inclus în numeroase preparate precum paste, salate și produse de patiserie.

 Semințele de pin au de obicei, ca și caracteristică principală dimensiunea lor specifică. Aceste semințe sunt foarte recomandate datorită proprietăților lor nutriționale excelente, cum ar fi vitaminele pe care le conțin.

Cireșele și vișinele, beneficii pentru sănătate (I)

Scris de Ayurvedic Medica

Cireșele și vișinele sunt bogate în nutrienți

Cireșele și vișinele, beneficii pentru sănătate (I) Studiile epidemiologice indică o asociere inversă între consumul de fructe și legume și riscul apariției unor afecțiuni inflamatorii cronice. Consumul de fructe și legume este relaționat cu reducerea riscurilor de mortalitate din cauza bolilor cardiovasculare (CVD), a accidentelor vasculare cerebrale, diabetului zaharat și a unor forme de cancer. Pe lângă faptul că furnizează vitamine esențiale, minerale, carotenoide și fibre dietetice, fructele conțin și polifenoli care reduc riscul de sindrom metabolic, diabet, boli hepatice non-alcoolice grave (NAFLD) și CVD.