Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Mențineți-vă mintea activă: cum să preveniți …

  Importanța proactivității în menținerea sănătății mintale Demența afectează milioane de oameni în ...

  Importanța somnului pentru sănătate: o privir…

  Începutul călătoriei în lumea somnului Somnul, adesea neglijat în viața agitată de azi, este un pi...

  Astenia de primăvară: combaterea simptomelor …

  Oboseala de sezon: înțelegerea asteniei de primăvară Primăvara aduce nu doar flori și soare, ci, p...

  Remisiile spontane ale cancerului: un fenomen…

  Ce sunt remisiile spontane ale cancerului? Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, canc...

  Psiho-oncologia: un pilon esențial în tratame…

  Îmbrățișând psiho-oncologia: transformarea tratamentului cancerului prin îngrijire holistică Trata...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Sfatul medicului

  Începutul călătoriei în lumea somnului

  Somnul, adesea neglijat în viața agitată de azi, este un pilon esențial al sănătății noastre, influențând semnificativ atât bunăstarea fizică, cât și pe cea mentală. În cele ce urmează, vom explora profund acest subiect vital.

  Oboseala de sezon: înțelegerea asteniei de primăvară

  Primăvara aduce nu doar flori și soare, ci, pentru unii, și o stare neplăcută cunoscută sub numele de astenie de primăvară. Aceasta se caracterizează printr-o oboseală accentuată, lipsă de energie și alte simptome care pot afecta calitatea vieții. Acest articol explorează simptomele, oferă remedii naturale și sugerează tratamente eficiente pentru a combate astenia de primăvară.

  Exercițiile fizice de dimineață reduc riscul de cancer

  Un studiu sugerează că persoanele care fac exerciții fizice dimineața devreme pot avea mai puține șanse de a dezvolta cancer decât cei care fac exerciții mai târziu. Efectul benefic se poate baza pe reglarea estrogenului și a melatoninei. Dacă poți alege, fă-ți sesiunea de exerciții fizice dimineața. Cercetările publicate în Jurnalul Internațional al Cancerului au sugerat că persoanele care fac mișcare mai devreme în timpul zilei, imediat după trezire, au un risc mai mic de a dezvolta cancer în comparație cu cei care fac mișcare după-amiaza sau noaptea.

  De ce este important să ne odihnim suficient?

  În căutarea unei sănătăți mai bune, poate că nimic nu este mai des trecut cu vederea decât somnul. De fapt, somnul de calitate este una dintre cele mai importante moduri de a ne maximiza productivitatea și sănătatea. Obiceiurile proaste de somn pot duce la deficiență imunitară, ne pot afecta concentrarea și chiar ne pot scurta durata de viață. Statisticile arată că cei care sunt lipsiți de somn nu numai că sunt obosiți în timpul zilei și suferă de o lipsă de concentrare, dar își măresc și riscurile de obezitate, insuficiență cardiacă congestivă, diabet și o serie de alte probleme. Pentru a trăi o viață sănătoasă, productivă, un somn de calitate este esențial.

  Strategii eficiente pentru sistemul imunitar

  Există factori interni și externi care au diverse efecte asupra sistemului imunitar. Când începe să slăbească, corpul trimite avertizări foarte clare, astfel încât trebuie să luăm măsurile necesare pentru a ne întări.

   De exemplu, senzația aproape permanentă de oboseală sau durerile musculare fără o origine aparentă sunt semne clare ca sistemul imunitar slăbește. Efectuarea unor modificări în rutina noastră este suficientă pentru a ajuta organismul și pentru a evita să se îmbolnăvească cu ușurință.

  Cauzele comune ale dominanței estrogenului

  Opriți-vă și gândiți-vă pentru un moment ce diferențiază un bărbat de o femeie. Nu vorbim despre variațiile evidente ale atributelor fizice, ci mai degrabă despre terenul fiziologic intern și despre modul în care acesta variază între cele două sexe.

   Din punct de vedere hormonal, ați putea spune că un bărbat este mai dominant în testosteron, în timp ce corpul unei femei favorizează estrogenul: și din punct de vedere tehnic ați avea dreptate. Dar este chiar atât de simplu și există un punct în care nivelurile ridicate de estrogen pot deveni o problemă pentru femei?