Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Terapii alternative

4 moduri naturale de a scădea tensiunea arterială

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Ce este tensiunea arterială?

 Studiile din ultimii 20 de ani au arătat că majoritatea oamenilor din țările în curs de dezvoltare economică au valori ale tensiunii arteriale mai mari decât ar trebui să fie, mulți având tensiune arterială ridicată. De fapt, există milioane de oameni din întreaga lume care se luptă cu simptomele hipertensiunii arteriale sau hipertensiunea arterială. Începând cu 2008, prevalența tensiunii arteriale crescute în rândul adulților peste 25 de ani era de aproximativ 40% la nivel mondial.

Argintul coloidal – proprietăți și beneficii

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Studii și cercetări medicale despre argintul coloidal

Argintul coloidal – proprietăți și beneficii Încă din cele mai vechi timpuri se cunoaște proprietatea cu totul specială, antibacteriană și purificatoare a argintului. Tot la fel de binecunoscut este și faptul că apa ținută în vase de argint ajută atât la menținerea sănătății, cât și la păstrarea longevității.

 Acest lucru a fost observat în Grecia Antică în timpul epidemiilor de tot felul, când aristocrații dispuneau de o anumită protecție, datorită vaselor și tacâmurilor din argint pe care le foloseau. Chiar și acele folosite pentru acupunctură, acum 4000 de ani în China Antică, erau tot din argint. Fenicienii, pe vasele lor de navigație, aveau un fel aparte de a păstra apa, laptele și vinul nealterate pentru o perioadă mai lungă de timp, tocmai în astfel de vase din argint.

Detoxifierea de primăvară: beneficii și modalități

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Cum știți că aveți nevoie de o detoxifiere?

Detoxifierea de primăvară: beneficii și modalități În fiecare tradiție, primăvara este considerată ca fiind un timp de curățare și reînnoire atât a corpului, cât și a casei. Atât în ​​tradiția chineză, cât și în cea ayurvedică, primăvara este un sezon de reînnoire majoră la toate nivelurile.

 În medicina chineză, primăvara este un timp pentru a pune în aplicare anumite modalități de întinerire intensă, în special pentru ficat și vezica biliară. Acest anotimp este cunoscut drept „sezonul noroiului”. La fel ca gunoiul noroios care se poate acumula pe fundul cizmelor când vin ploile de primăvară, tot așa și „nămolul”, sub formă de toxine, se poate acumula în organism. În tradiția ayurvedică, toxinele interne de care ne propunem să scăpăm se numesc în mod generic „ama”.

Alga AFA și terapia cu celule stem (I)

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Alga AFA – aspecte generale

 Algele sunt plante fără rădăcini și fără frunze. Multe se divid în milioane de părți într-o singură zi, au cea mai mare densitate de nutrienți și pot juca un rol important ca noi surse de hrană pentru umanitate.

 Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae = floare de apă vie) are un conținut enorm de substanțe vitale și nutritive, iar din acest motiv a fost denumită de către cercetători "o substanță super nutritivă".

Medicamentele de sinteză și depresia

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Peste 200 de medicamente utilizate în mod obișnuit provoacă depresie ca efect secundar

 De ani de zile, știința de masă a văzut depresia ca un efect secundar al unui dezechilibru chimic în creier. Astăzi, cele mai multe soluții farmaceutice pentru depresie se învârt în continuare în jurul acestei teorii, chiar dacă ipoteza serotoninei a fost în mare măsură dezmințită. După cum s-a menționat într-o cercetare din 2014 privind antidepresivele: „Antidepresivele ar trebui să funcționeze prin corectarea unui dezechilibru chimic, în special a lipsei de serotonină din creier. Dar analizele datelor publicate și nepublicate care au fost ascunse de companiile de medicamente dezvăluie că majoritatea beneficiilor se datorează efectului placebo. Însă în analiza datelor nu am fost surprinși să găsim un efect placebo substanțial asupra depresiei.

10 motive pentru a recurge la terapia chiropractică

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Ce este terapia chiropractică?

10 motive pentru a recurge la terapia chiropractică Scopul tratamentului chiropractic nu este numai de a ameliora durerea, ci și de a îmbunătăți calitatea vieții prin ameliorarea problemelor sistemice legate de mușchi și de sistemul nervos central.

 Una dintre cele mai căutate forme de vindecare alternativă este terapia chiropractică. Printre diagnosticați cu cancer care recurg la terapia chiropractică, 84% dintre aceștia fac acest lucru pentru atenuarea durerilor, pentru îmbunătățirea stării de dispoziție și a somnului, precum și pentru scăderea nivelurilor de stres.