Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Afecțiuni și tratamentul lor

10 simptome ale deficienței de calciu

Scris de Ayurvedic Medica

Calciul este un mineral esențial

10 simptome ale deficienței de calciu Calciul, cunoscut cel mai bine pentru rolul său important în sănătatea osoasă, este un mineral esențial. Calciul este necesar pentru stabilizarea tensiunii arteriale, reglarea secreției hormonilor și efectuarea corectă a semnalelor nervoase. Deficiența de calciu poate fi identificată prin anumite simptome. Iată o listă cu cele mai frecvente semne că organismul dumneavoastră nu are suficient calciu:

Sindromul intestinului permeabil: cauze, simptome și remedii

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este sindromul intestinului permeabil?

Sindromul intestinului permeabil: cauze, simptome și remedii Sindromul intestinului permeabil determină ca o mulțime de bacterii, virusuri și alte microorganisme să treacă din intestin în sânge, putând să cauzeze prin urmare, inflamație, durere, oboseală și alte simptome care pot afecta viața de zi cu zi.

 Sindromul intestinului permeabil, cunoscut și sub numele de permeabilitate intestinală crescută, nu este o boală în sine. Doctorii nu au descoperit încă exact ce îl cauzează, dar în prezent este asociat cu unele afecțiuni inflamatorii și autoimune.

15 recomandări și remedii pentru mâinile amorțite

Scris de Ayurvedic Medica

De ce amorțesc mâinile?

 Afecțiunea mâinilor amorțite poate împiedica unele acțiuni simple, cum ar fi purtarea greutăților sau a obiectelor, împiedicând desfășurarea normală a vieții noastre de zi cu zi. Cauzele acestei afecțiuni pot fi diverse, deși unele sunt mai frecvente decât altele. Iată care sunt acestea:

 - Posturile greșite ale mâinilor (care apar în cazul muncii la calculator sau dormitul într-o postură care forțează articulația);

 - Mișcări repetitive cu mâinile (de exemplu cusutul sau folosirea șurubelniței);

 - O proastă circulație sanguină;

 - Retenția de lichide;

 - Sindromul de tunel carpian ;

Boala celiacă: simptome, diagnostic și dietă

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este boala celiacă?

Boala celiacă: simptome, diagnostic și dietă În cazul bolii celiace, proteinele bogate în prolină și glutamină ale glutenului sunt cele pe care sistemul imunitar le identifică ca fiind antigeni, sau altfel spus, inamici. Aceste proteine se găsesc în grâu, secară și orz, și, ocazional, în ovăz, iar concentrația lor a crescut de-a lungul istoriei, datorită interesului populației de a consuma mai multe soiuri bogate în gluten.

 De exemplu, grâul pe care îl consumau romanii conținea foarte puțin gluten în comparație cu cel folosit în prezent și cu multe alte culturi, iar mai demult se consuma preponderent mei, orez sau porumb, toate fără gluten. O bună parte din oameni s-au adaptat pentru a putea tolera glutenul, însă în prezent intoleranța la gluten crește tot mai mult din cauza consumului excesiv actual sub formă de pâine, paste, produse de patiserie, prăjituri, pizza, etc.

Ovarele polichistice: cauze, simptome, remedii (I)

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este sindromul ovarelor polichistice?

 1 din 10 femei de vârstă fertilă suferă de sindromul ovarelor polichistice. Cauza acestei afecțiuni nu este cunoscută, dar poate fi tratată în mod natural. De fapt, sindromul ovarelor polichistice (SOP) este cea mai frecventă tulburare hormonală din rândul populației feminine.

 Sindromul ovarelor polichistice este un sindrom care provoacă o întrerupere în ciclul hormonal normal al femeilor. Producția hormonilor din ovare este modificată, deoarece se produce o cantitate mai mare de hormoni androgeni (hormoni sexuali masculini). Acest lucru poate cauza apariția acneei, creșterea în greutate și excesul de păr facial și corporal.

Distensia abdominală: cauze, simptome și recomandări (I)

Scris de Ayurvedic Medica

10 cauze ale distensiei abdominale

Distensia abdominală: cauze, simptome și recomandări Balonarea stomacului este atât de frecventă în zilele noastre încât a fost numită „epidemie”. Dacă vă confruntați frecvent cu distensie abdominală, disconfort digestiv și stomac balonat, probabil că doriți să știți: de ce ce vă simțiți balonați tot timpul?

 Cu dietele dezechilibrate ale majorității oamenilor, nivelurile ridicate de stres, nevoia de medicamente zilnice și expunerea la diferiți poluanți, nu este de mirare că mulți oameni suferă din cauza distensiei abdominale.