Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Insomnia: cauze, impact și soluții bazate pe …

  Ce este insomnia și cum ne afectează? Insomnia este o tulburare de somn care afectează capacitatea...

  Mențineți-vă mintea activă: cum să preveniți …

  Importanța proactivității în menținerea sănătății mintale Demența afectează milioane de oameni în ...

  Importanța somnului pentru sănătate: o privir…

  Începutul călătoriei în lumea somnului Somnul, adesea neglijat în viața agitată de azi, este un pi...

  Astenia de primăvară: combaterea simptomelor …

  Oboseala de sezon: înțelegerea asteniei de primăvară Primăvara aduce nu doar flori și soare, ci, p...

  Remisiile spontane ale cancerului: un fenomen…

  Ce sunt remisiile spontane ale cancerului? Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, canc...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Afecțiuni și tratamentul lor

  5 recomandări pentru dermatita atopică

  Deși, după cum am văzut în articolul anterior, dermatita atopică este atribuită și unor factori genetici, există factori precum obiceiurile de viață și factorii de mediu în care alergenii joacă un rol important în apariția „focarelor” sau chiar s-a depistat că la unii copii apariția eczemelor sau a dermatitei poate fi cauzată direct de alergii. Nu putem influența genetica, dar putem acționa asupra obiceiurilor stilului de viață și asupra factorilor de mediu cu câteva linii directoare simple pentru a reduce mâncărimea cauzată de dermatită și pentru a reduce numărul și frecvența focarelor:

  Ce este intoleranța la histamină?

   Pentru a atenua simptomele asemănătoare alergiilor, mulți oameni caută remedii natural pentru alergii - cu toate acestea, unii oameni continuă să simtă simptome dificile, chiar ciudate. În schimb, problema de-a lungul timpului ar putea fi intoleranța la histamină. În timp ce puțini clinicieni sunt conștienți de această tulburare de sănătate, din cauza numărului tot mai mare de pacienți, acesta se pare că va deveni în curând un alt „subiect fierbinte” în cadrul profesiei.

  Calciul este un mineral esențial

  10 simptome ale deficienței de calciu Calciul, cunoscut cel mai bine pentru rolul său important în sănătatea osoasă, este un mineral esențial. Calciul este necesar pentru stabilizarea tensiunii arteriale, reglarea secreției hormonilor și efectuarea corectă a semnalelor nervoase. Deficiența de calciu poate fi identificată prin anumite simptome. Iată o listă cu cele mai frecvente semne că organismul dumneavoastră nu are suficient calciu:

  Ce este sindromul intestinului permeabil?

  Sindromul intestinului permeabil: cauze, simptome și remedii Sindromul intestinului permeabil determină ca o mulțime de bacterii, virusuri și alte microorganisme să treacă din intestin în sânge, putând să cauzeze prin urmare, inflamație, durere, oboseală și alte simptome care pot afecta viața de zi cu zi.

   Sindromul intestinului permeabil, cunoscut și sub numele de permeabilitate intestinală crescută, nu este o boală în sine. Doctorii nu au descoperit încă exact ce îl cauzează, dar în prezent este asociat cu unele afecțiuni inflamatorii și autoimune.

  De ce amorțesc mâinile?

   Afecțiunea mâinilor amorțite poate împiedica unele acțiuni simple, cum ar fi purtarea greutăților sau a obiectelor, împiedicând desfășurarea normală a vieții noastre de zi cu zi. Cauzele acestei afecțiuni pot fi diverse, deși unele sunt mai frecvente decât altele. Iată care sunt acestea:

   - Posturile greșite ale mâinilor (care apar în cazul muncii la calculator sau dormitul într-o postură care forțează articulația);

   - Mișcări repetitive cu mâinile (de exemplu cusutul sau folosirea șurubelniței);

   - O proastă circulație sanguină;

   - Retenția de lichide;

   - Sindromul de tunel carpian ;

  Ce este boala celiacă?

  Boala celiacă: simptome, diagnostic și dietă În cazul bolii celiace, proteinele bogate în prolină și glutamină ale glutenului sunt cele pe care sistemul imunitar le identifică ca fiind antigeni, sau altfel spus, inamici. Aceste proteine se găsesc în grâu, secară și orz, și, ocazional, în ovăz, iar concentrația lor a crescut de-a lungul istoriei, datorită interesului populației de a consuma mai multe soiuri bogate în gluten.

   De exemplu, grâul pe care îl consumau romanii conținea foarte puțin gluten în comparație cu cel folosit în prezent și cu multe alte culturi, iar mai demult se consuma preponderent mei, orez sau porumb, toate fără gluten. O bună parte din oameni s-au adaptat pentru a putea tolera glutenul, însă în prezent intoleranța la gluten crește tot mai mult din cauza consumului excesiv actual sub formă de pâine, paste, produse de patiserie, prăjituri, pizza, etc.