Articole noi

  Pericolul declanșării tumorilor cardiace ș…

  Un nou studiu leagă radiațiile telefonului mobil de tumorile cardiace și cerebrale Dovezile tot...

  Shatavari: proprietăți și indicații terap…

  Shatavari: o plantă medicinală ayurvedică Shatavari este o rădăcină foarte populară în Ayu...

  Dermatita atopică: cauze, dietă, recomandă…

  5 recomandări pentru dermatita atopică Deși, după cum am văzut în articolul anterior, dermat...

  9 beneficii pentru sănătate ale laptelui de…

  Ce este laptele de cocos? Istoricii cred că laptele de cocos a fost consumat de mii de ani și a ...

  Efectele emoționale ale cancerului

  Emoțiile care apar în cazul unui diagnostic de cancer Cancerul afectează fiecare pacient atât ...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Purificare si detox

  Care sunt funcțiile ficatului?

   Sănătatea și bunăstarea fiecărei persoane depind de cât de bine corpul ei elimină și epurează toxinele. Din cauza expunerii la toxinele din mediu, produsele toxice de îngrijire a corpului și alimentele procesate, majoritatea oamenilor au o nevoie stringentă de o detoxifiere serioasă! O curățare periodică a ficatului este o modalitate excelentă de a face acest lucru.

  Alimentația este un factor crucial pentru sănătate și longevitate

  Alimentele ultra-procesate, un pericol pentru sănătate (I) Așa cum demonstrează decenii de date și cercetări medicale, mâncarea pe care o consumăm este un factor cheie și predictor al sănătății și longevității. Fără îndoială, există o epidemie gravă de sănătate în întreaga lume și nu din cauza COVID-19, ci este epidemia de obezitate care nu are un răspuns rapid sau ușor și principala sa cauză este alimentația greșită.

   Consecințele acestei probleme de sănătate sunt de anvergură și pot fi letale. Așadar, este foarte important să ne amintim că mâncarea pe care o consumăm este baza sănătății noastre. Prin urmare, consumul unei diete bogate în alimente procesate va avea consecințe grave pe termen lung.

  Importanța detoxifierii pentru starea de sănătate

  Recomandări pentru detoxifierea corpului Dr. Dietrich Klinghardt este binecunoscut pentru succesul său în tratarea bolilor neurologice și a bolii Lyme, datorită medicinei holistice. Originar din Berlin, Germania, Klinghardt practică medicina în Statele Unite de mai bine de 35 de ani. De asemenea, vede pacienți în Anglia și Elveția. În Elveția, el a făcut parte dintr-un grup care a instigat o schimbare în constituție, ceea ce a făcut din medicina alternativă un drept constituțional pentru toți cetățenii.

  Radiațiile, un pericol real pentru sănătate

  Cum să prevenim daunele cauzate de radiații? În data de 11 martie 2011, o fuziune la centrala nucleară de la Fukushima din Japonia a determinat eliberarea de materiale radioactive în mediul înconjurător. Experții au prezis că ratele de cancer vor crește ca rezultat, și așa s-a întâmplat. La un an după dezastru, mai mult de o treime dintre copiii din districtul Fukushima au fost diagnosticați cu creșteri anormale ale glandelor tiroide. Și, în august 2013, mai mult de 40 de copii din Fukushima au fost recent diagnosticați cu cancer tiroidian și alte tipuri de cancer.

  Ayurveda ajută la detoxifierea corpului

  Dieta ayurvedică și detoxifierea corpului Știți că Ayurveda poate ajuta corpul să se detoxifice? Medicina indiană tradițională – Ayurveda - nu numai că întărește sistemul imunitar și ajută organismul să funcționeze mai bine, dar ajută și la eliminarea eficientă a toxinelor din organism. Totuși, ceea ce ar trebui să știți despre acest proces este că există o linie foarte fină între detoxifierea corpului și înfometare. Vă prezentăm în acest articol un interviu cu dr. Nisha Manikanthan, expert în Ayurveda, interviu în care se detaliază modalitățile specifice de detoxifiere ayurvedică.

  Importanța detoxifierii de aluminiu

  4 modalități de eliminare a aluminiului Potrivit Asociației Alzheimer din America, „puțini experți cred că sursele zilnice de aluminiu reprezintă vreo amenințare”. Însă nu și potrivit lui Chris Exley, PhD, de la Universitatea Keele din Anglia, care este un expert în toxicitatea aluminiului. Profesorul Exley studiază impactul aluminiului asupra corpului uman din 1984 și afirmă că: a existat o legătură puternică între expunerea umană la aluminiu și incidența bolii Alzheimer de o jumătate de secol sau mai mult. Dr. Exley nu este singur în gândirea lui.