Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Insomnia: cauze, impact și soluții bazate pe …

  Ce este insomnia și cum ne afectează? Insomnia este o tulburare de somn care afectează capacitatea...

  Mențineți-vă mintea activă: cum să preveniți …

  Importanța proactivității în menținerea sănătății mintale Demența afectează milioane de oameni în ...

  Importanța somnului pentru sănătate: o privir…

  Începutul călătoriei în lumea somnului Somnul, adesea neglijat în viața agitată de azi, este un pi...

  Astenia de primăvară: combaterea simptomelor …

  Oboseala de sezon: înțelegerea asteniei de primăvară Primăvara aduce nu doar flori și soare, ci, p...

  Remisiile spontane ale cancerului: un fenomen…

  Ce sunt remisiile spontane ale cancerului? Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, canc...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Purificare si detox

  Cum acționează estrogenul în organism?

  Mai ales în timpul menopauzei, multe femei se întreabă ce să mănânce pentru a scădea estrogenii. Bărbații și femeile au atât hormoni sexuali feminini, cât și masculini, dar proporția și funcția lor în țesuturi variază la fiecare sex. Acești hormoni nu numai că asigură diferențele de sex, dar sunt esențiali pentru menținerea sănătății în diferite etape ale vieții. În acest articol ne vom concentra asupra modului de reglare a hormonilor sexuali feminini în corpul unei femei: estrogenul.

  Despre efectele negative ale zahărului

  Majoritatea persoanelor sunt conștiente de faptul că un consum excesiv de zahăr poate crește în mod rapid nivelele acestuia în sânge, cauzând adeseori simptome neplăcute.

   Consumat pe termen lung, zahărul alb contribuie la deteriorarea sistemului nervos, „fură” calciul din oase și demineralizează în general întregul corp. Zahărul alb, așa cum se știe deja, provoacă dependență și cauzează apariția cariilor, dar și fermentației în stomac dacă este combinat cu anumite alimente. Totodată, „epidemia de obezitate” este în mod direct relaționată cu consumul excesiv de zahăr (practic toate alimentele procesate conțin zahăr și fructoză ascunsă, inclusiv alimentele pentru copii). Zahărul cauzează de asemenea inflamația cronică, ceea ce crește implicit riscul de cancer.

  Care sunt funcțiile ficatului?

   Sănătatea și bunăstarea fiecărei persoane depind de cât de bine corpul ei elimină și epurează toxinele. Din cauza expunerii la toxinele din mediu, produsele toxice de îngrijire a corpului și alimentele procesate, majoritatea oamenilor au o nevoie stringentă de o detoxifiere serioasă! O curățare periodică a ficatului este o modalitate excelentă de a face acest lucru.

  Alimentația este un factor crucial pentru sănătate și longevitate

  Alimentele ultra-procesate, un pericol pentru sănătate (I) Așa cum demonstrează decenii de date și cercetări medicale, mâncarea pe care o consumăm este un factor cheie și predictor al sănătății și longevității. Fără îndoială, există o epidemie gravă de sănătate în întreaga lume și nu din cauza COVID-19, ci este epidemia de obezitate care nu are un răspuns rapid sau ușor și principala sa cauză este alimentația greșită.

   Consecințele acestei probleme de sănătate sunt de anvergură și pot fi letale. Așadar, este foarte important să ne amintim că mâncarea pe care o consumăm este baza sănătății noastre. Prin urmare, consumul unei diete bogate în alimente procesate va avea consecințe grave pe termen lung.

  Importanța detoxifierii pentru starea de sănătate

  Recomandări pentru detoxifierea corpului Dr. Dietrich Klinghardt este binecunoscut pentru succesul său în tratarea bolilor neurologice și a bolii Lyme, datorită medicinei holistice. Originar din Berlin, Germania, Klinghardt practică medicina în Statele Unite de mai bine de 35 de ani. De asemenea, vede pacienți în Anglia și Elveția. În Elveția, el a făcut parte dintr-un grup care a instigat o schimbare în constituție, ceea ce a făcut din medicina alternativă un drept constituțional pentru toți cetățenii.

  Radiațiile, un pericol real pentru sănătate

  Cum să prevenim daunele cauzate de radiații? În data de 11 martie 2011, o fuziune la centrala nucleară de la Fukushima din Japonia a determinat eliberarea de materiale radioactive în mediul înconjurător. Experții au prezis că ratele de cancer vor crește ca rezultat, și așa s-a întâmplat. La un an după dezastru, mai mult de o treime dintre copiii din districtul Fukushima au fost diagnosticați cu creșteri anormale ale glandelor tiroide. Și, în august 2013, mai mult de 40 de copii din Fukushima au fost recent diagnosticați cu cancer tiroidian și alte tipuri de cancer.