Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Remedii naturiste

Cele mai bune remedii contra alergiilor

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Alergie sau răceală?

Cele mai bune remedii contra alergiilor Odată cu venirea primăverii intrăm în sezonul alergiilor. Dacă suferiți de simptome specifice, înainte de a utiliza medicamente antihistaminice, încercați remedii casnice pe care vi le prezentăm.

 Din ce în ce mai mulți oameni suferă de una sau mai multe alergii, care se manifestă ca mâncărime, ochi apoși și alte simptome. Înainte de a apela la medicamente precum antihistaminicele, care sunt vândute fără prescripție medicală și care nu prezintă efecte secundare, există o serie de remedii alternative naturiste care pot reduce disconfortul unei alergii.

Infuzii medicinale cu proprietăți anti-stres

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Infuzii pentru combaterea stresului și a tensiunii interne

Infuzii medicinale cu proprietăți anti-stres Infuziile calmante au o tradiție îndelungată în multe culturi și sunt folosite pentru combaterea stresului, a neliniștii interioare și tensiunii. Timp de mii de ani, oamenii au apelat la plantele medicinale pentru a le reda liniștea. Infuziile calmante sunt un mare sprijin în caz de stres, nervozitate, tensiune interioară și probleme de somn. Puteți spori efectul pozitiv al plantelor medicinale făcându-vă timp să preparați ceaiul și odată gata, așezați-vă, respirați adânc și bucurați-vă conștient de infuzia respectivă. În acest fel, consumul infuziei poate deveni un ritual de deconectare de la griji și vă poate ajuta să vă relaxați mai repede.

Psoriazisul: tratamente și remedii naturiste

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Psoriazisul: tratamente și remedii naturiste

Psoriazisul: tratamente și remedii naturiste Plantele medicinale sunt bogate în diverse componente nutritive care, dacă știm să le folosim într-un mod adecvat ne pot ajuta la tratarea anumitor boli și afecțiuni de sănătate.

 În acest articol vom vorbi despre psoriazis, o afecțiune a pielii care se prezintă sub forma unor erupții roșiatice, roz sau albe care se descuamează și cauzează mâncărimi, dureri, inflamație, plăgi și chiar puroi.

Remedii naturiste contra tensiunilor musculare (I)

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

De ce apar tensiunile musculare?

Remedii naturiste contra tensiunilor musculare (I) Multe persoane suferă de tensiuni și contracturi musculare. De fapt, chiar dacă aceste tensiuni musculare nu sunt frecvente, ele se pot declanșa în orice moment. O postură greșită sau inclusiv o perioadă de stres pot să fie suficiente pentru a declanșa un episod de tensiune musculară care va restrânge mobilitatea corpului și provoca dureri.

 În acest articol vă prezentăm 10 recomandări pentru combaterea tensiunilor musculare și a durerilor provocate de acestea.

Ganoderma, ciuperca nemuririi

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Ganoderma, un remediu de top

 Ciuperca Reishi, cunoscută și sub numele de Ganoderma (Ganoderma Lucidum), este o ciupercă cu proprietăți terapeutice puternice, care se află astăzi în topul remediilor tradiționale din China, Coreea și Japonia.

 Utilizarea sa datează de mai mult de 5000 de ani, datorită beneficiilor și proprietăților sale care conferă organismului mari virtuți terapeutice. De aceea, Ganoderma este deja cultivată pe scară largă pentru a fi importată în întreaga Europa și Statele Unite.

5 plante care stimulează funcționarea creierului

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Plantele adaptogene ajută creierul să depășească situațiile de stres

5 plante care stimulează funcționarea creierului Știm cu toții ce trebuie să facem pentru a ne îmbunătăți sănătatea fizică: consumul de alimente integrale și naturale, exerciții pentru a stimula sistemul cardiovascular și cel respiratoriu, precum și gestionarea gândurilor și a emoțiilor.

 Dar realizarea acestor măsuri necesită ca și creierul să se simtă capabil să controleze diferite situații pentru a lua deciziile corecte. În plus, există plante medicinale care au un efect adaptogen, adică ajută creierul să depășească circumstanțele stresante. Plantele medicinale adaptogene promovează echilibrul general și evită efectele nocive ale stresului în organism.