Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Remedii naturiste

5 plante eficiente contra durerilor musculare

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Plante medicinale eficiente contra durerilor musculare

 Dacă petreceți între 8 sau 10 ore pe zi stând în fața calculatorului sau la birou, la volan sau în spatele unei tejghele, această imobilitate și adoptarea unor posturi necorespunzătoare vor ajunge să vă afecteze sănătatea. Specialiștii numesc aceste boli: dorsalgie, tendinita umărului, cervicalgii, dureri ale zonei lombare, epicondilită, sindrom de tunel carpian sau torticolis. 1 din 4 persoane cu vârsta peste 20 de ani au dureri de spate din cauza posturilor incorecte. Primul pas în calmarea acestor dureri persistente este de a corecta posturile proaste și de a folosi scaune ergonomice.

Turmericul ca remediu antiviral – studii științifice

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Curcumina din turmeric inhibă furtuna de citokine indusă de virusuri

Turmericul ca remediu antiviral – studii științifice Turmericul (Curcuma longa L.) este o plantă originară din Asia care a fost folosită de secole pentru a îmbunătăți calitatea vieții și este o plantă căreia i se atribuie multe beneficii pentru sănătate. Turmericul are proprietăți antioxidante, poate ajuta la menținerea sănătății plămânilor și a ficatului, ajută la evitarea acumulării de grăsimi, facilitând eliminarea lor de către ficat. De asemenea, turmericul a fost utilizat pentru susținerea sănătății oaselor și a articulațiilor.

Cele mai bune remedii contra alergiilor

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Alergie sau răceală?

Cele mai bune remedii contra alergiilor Odată cu venirea primăverii intrăm în sezonul alergiilor. Dacă suferiți de simptome specifice, înainte de a utiliza medicamente antihistaminice, încercați remedii casnice pe care vi le prezentăm.

 Din ce în ce mai mulți oameni suferă de una sau mai multe alergii, care se manifestă ca mâncărime, ochi apoși și alte simptome. Înainte de a apela la medicamente precum antihistaminicele, care sunt vândute fără prescripție medicală și care nu prezintă efecte secundare, există o serie de remedii alternative naturiste care pot reduce disconfortul unei alergii.

Infuzii medicinale cu proprietăți anti-stres

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Infuzii pentru combaterea stresului și a tensiunii interne

Infuzii medicinale cu proprietăți anti-stres Infuziile calmante au o tradiție îndelungată în multe culturi și sunt folosite pentru combaterea stresului, a neliniștii interioare și tensiunii. Timp de mii de ani, oamenii au apelat la plantele medicinale pentru a le reda liniștea. Infuziile calmante sunt un mare sprijin în caz de stres, nervozitate, tensiune interioară și probleme de somn. Puteți spori efectul pozitiv al plantelor medicinale făcându-vă timp să preparați ceaiul și odată gata, așezați-vă, respirați adânc și bucurați-vă conștient de infuzia respectivă. În acest fel, consumul infuziei poate deveni un ritual de deconectare de la griji și vă poate ajuta să vă relaxați mai repede.

Psoriazisul: tratamente și remedii naturiste

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Psoriazisul: tratamente și remedii naturiste

Psoriazisul: tratamente și remedii naturiste Plantele medicinale sunt bogate în diverse componente nutritive care, dacă știm să le folosim într-un mod adecvat ne pot ajuta la tratarea anumitor boli și afecțiuni de sănătate.

 În acest articol vom vorbi despre psoriazis, o afecțiune a pielii care se prezintă sub forma unor erupții roșiatice, roz sau albe care se descuamează și cauzează mâncărimi, dureri, inflamație, plăgi și chiar puroi.

Remedii naturiste contra tensiunilor musculare (I)

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

De ce apar tensiunile musculare?

Remedii naturiste contra tensiunilor musculare (I) Multe persoane suferă de tensiuni și contracturi musculare. De fapt, chiar dacă aceste tensiuni musculare nu sunt frecvente, ele se pot declanșa în orice moment. O postură greșită sau inclusiv o perioadă de stres pot să fie suficiente pentru a declanșa un episod de tensiune musculară care va restrânge mobilitatea corpului și provoca dureri.

 În acest articol vă prezentăm 10 recomandări pentru combaterea tensiunilor musculare și a durerilor provocate de acestea.