Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Mențineți-vă mintea activă: cum să preveniți …

  Importanța proactivității în menținerea sănătății mintale Demența afectează milioane de oameni în ...

  Importanța somnului pentru sănătate: o privir…

  Începutul călătoriei în lumea somnului Somnul, adesea neglijat în viața agitată de azi, este un pi...

  Astenia de primăvară: combaterea simptomelor …

  Oboseala de sezon: înțelegerea asteniei de primăvară Primăvara aduce nu doar flori și soare, ci, p...

  Remisiile spontane ale cancerului: un fenomen…

  Ce sunt remisiile spontane ale cancerului? Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, canc...

  Psiho-oncologia: un pilon esențial în tratame…

  Îmbrățișând psiho-oncologia: transformarea tratamentului cancerului prin îngrijire holistică Trata...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Remedii naturiste

  Care sunt acțiunile biologice ale clorofilei?

  Fotosinteza este procesul prin care plantele absorb lumina soarelui - împreună cu apa și dioxidul de carbon - și îl transformă în fructele și legumele care trebuie să crească. Oxigenul, elementul de care aproape toate celulele eucariote au nevoie pentru a genera energie în mitocondriile lor, este un produs secundar al fotosintezei. La baza fotosintezei se află clorofila care este un pigment care absoarbe lumina albastră și unele părți roșii ale spectrului electromagnetic, fiind de asemenea, cea care conferă plantelor culoarea verde.

  Utilizarea istorică a uleiului esențial de grapefruit

  Asociat de mult timp cu dietele și pierderea în greutate, grapefruitul are mult mai mult decât atât! Cunoscut inițial ca „fructul interzis din Barbados” când a fost descris pentru prima dată în secolul al XVIII-lea, grapefruitul este plin de nutrienți și are un potențial anticancerigen. Interesant este faptul că uleiul esențial de grapefruit are chiar mai multe aplicații de vindecare decât fructul ușor amar. Grapefruitul (Citrus paradisi sau fructul paradisului) aparține familiei de plante Rutaceae (citrice). Uleiul esențial este presat mecanic la rece din coaja fructului.

  Care sunt nutrienții benefici din păpădie?

  Păpădia, cunoscută și sub numele de Taraxacum officinale, este un tip de plantă cu flori originară din Europa, Asia și America de Nord. Ca membru al familiei de plante margarete, păpădia este înrudită cu daliile, ciulinul, ambrozia, salata verde, anghinarea și floarea soarelui.

   Deși păpădia este adesea trecută cu vederea doar ca o buruiană neplăcută, poate fi de fapt un plus util atât pentru bucătărie, cât și pentru dulapul cu remedii naturiste. Multe părți ale plantei de păpădie sunt comestibile, inclusiv rădăcinile, frunzele, semințele și florile. Atât rădăcina, cât și frunzele de păpădie sunt pline de proprietăți de promovare a sănătății și pot fi folosite pentru a face orice, de la ceai de păpădie până la salate super hrănitoare. Nu numai că această plantă este bogată în vitamine și antioxidanți - cum ar fi silimarina, silibinina, curcumina, berberina și resveratrolul - dar conține și potasiu, magneziu, zinc, fier și colină.

  Shatavari: o plantă medicinală ayurvedică

  Shatavari este o rădăcină foarte populară în Ayurveda pentru a trata problemele care afectează sistemul reproducător feminin. Simptomele menopauzei, durerile menstruale și sindromul premenstrual sunt doar câteva dintre indicațiile acesteia. Shatavari este una dintre cele mai populare plante medicinale ayurvedice. Este folosită în principal de femeile care se confruntă cu cicluri menstruale neregulate, cu probleme de menopauză sau care doresc să-și stimuleze fertilitatea. Shatavari (Asparagus racemosus) este o plantă din familia sparanghelului, cunoscută și sub numele de sparanghel sălbatic sau sparanghel indian. Totuși, nu are nicio legătură cu sparanghelul pe care îl cunoaștem și care ajunge în farfurii noastre.

  Salvia, o plantă cu puternice proprietăți terapeutice

  Salvia, o plantă cu puternice proprietăți terapeutice Înconjurată de mituri și legende, care fac aluzie la proprietățile sale incredibile de vindecare cu 1500 de ani înainte de Isus, această plantă medicinală era deja folosită și venerată de civilizațiile antice. Numele său provine de la cuvântul latin "salvare", care înseamnă "leac", și aparține familiei Lamiaceae, care include aproximativ 900 de specii originare din Europa Mediterană și este răspândită în întreaga lume.

  Ce este astmul?

   Astmul este o inflamație cronică a plămânilor și a căilor respiratorii. Când se produc atacurile de astm, pereții interni ai căilor respiratorii devin inflamați, sensibili și făcând respirația dificilă. Simptomele astmului includ respirație șuierătoare, senzația de strângere la nivelul pieptului, tuse și probleme de respirație.