Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Infecțiile urinare la femeile aflate la menop…

  Infecțiile urinare: un risc neglijat al menopauzei Menopauza este o etapă naturală în viața unei f...

  Insomnia: cauze, impact și soluții bazate pe …

  Ce este insomnia și cum ne afectează? Insomnia este o tulburare de somn care afectează capacitatea...

  Mențineți-vă mintea activă: cum să preveniți …

  Importanța proactivității în menținerea sănătății mintale Demența afectează milioane de oameni în ...

  Importanța somnului pentru sănătate: o privir…

  Începutul călătoriei în lumea somnului Somnul, adesea neglijat în viața agitată de azi, este un pi...

  Astenia de primăvară: combaterea simptomelor …

  Oboseala de sezon: înțelegerea asteniei de primăvară Primăvara aduce nu doar flori și soare, ci, p...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Vindecare emoțională

  Emoțiile care apar în cazul unui diagnostic de cancer

  Efectele emoționale ale cancerului Cancerul afectează fiecare pacient atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Atunci când sunteți diagnosticat, sunteți în mod automat confruntat cu statistici despre cancerul specific, șansele dumneavoastră individuale de a-l învinge și povara financiară pe care o va avea boala asupra dumneavoastră și asupra familiei dumneavoastră.

  Lumea actuală și excesul de informații vizuale

   Din păcate, în ziua de azi mediile de comunicare ne bombardează în mod constant cu imagini negative, despre război, atacuri, accidente, sărăcie, iar toate aceste imagini intră în subconștient creând anxietate și nesiguranță.

   Televiziunea de exemplu, este o armă de vizualizare care manevrează două senzații principale, una de a crea imagini negative și alta de a crea imagini pozitive false, despre o realitate virtuală și nu neapărat reală.

   Însă din fericire, atât tehnicile de meditație cât și cele de vizualizare benefică sau curativă ne pot ajuta să ne curățăm mintea de excesul de informații negative preluate la nivel inconștient.

  Ce este anxietatea?

  Depășirea anxietății fără medicamente Anxietatea, ca principal simptom sau atacul de panică, este o mare problemă care implică un consum ridicat de medicamente, dar din fericire, poate fi abordată și în alte moduri. Anxietatea se poate declanșa într-un mod aproape violent și atunci când apare ne putem simți deconectați de realitate, inima bate foarte tare și simțim că parcă nu mai putem respira. Acestea sunt câteva dintre senzațiile trăite de cei care au suferit un atac de anxietate sau o criză, o tulburare pe care o suferă mulți adulți din țara noastră în fiecare an.

  Ce este coerența cardiacă?

  Coerența cardiacă: o strategie de relaxare Coerența cardiacă este o tehnică relativ recentă de relaxare care, pornind de la principiile meditației, oferă rezultate pozitive în contexte clinice și personale. Adeseori, mass-media ne aduce aminte de numeroasele beneficii ale relaxării. De fapt, mulți profesioniști din domeniul clinic recomandă acest tip de practică pentru a combate unele afecțiuni legate de stres și anxietate.

  Ce tipuri de alegeri ne pot face fericiți?

   Multe dintre aceste alegeri implică un stil de viață sănătos, deoarece un corp sănătos este relaționat pe bună-dreptate cu o minte sănătoasă. Oamenii fericiți tind să mănânce mai sănătos, să facă mai multe exerciții fizice și să doarmă mai bine decât cei care sunt stresați sau deprimați - toate acestea sunt obiceiuri legate de sănătate.

   Cercetătorii afirmă că este mai probabil să avem un stil de viață sănătos atunci când ne simțim fericiți. Indiferent de ceea ce apare în primul rând, fericirea sau un stil de viață sănătos, încercarea de a fi fericiți poate provoca schimbări fizice și emoționale palpabile.

  Cum apare plânsul?

  Plânsul ca terapie Acțiunea de a plânge este o altă funcție a creierului, deși este o funcție complexă care nu are un loc în creierul care o guvernează, ci este destul de difuză. În general, plângem în fața unei emoții cu o valență negativă, atunci când suferim și astfel începe un proces prin care, prin acțiunea plânsului, mușchii feței trebuie să se contracte (situație care depinde de activarea nervului facial) și de asemenea, trebuie să se contracte glandele lacrimale. "Există oameni care pot începe să plângă fără motiv pentru câteva minute", afirmă doctor Arias, specialist în neurologie. Și de asemenea, există și plânsul de fericire, în special în cazul ființelor mai sensibile și mai empatice atunci când în viața lor sau a persoanelor dragi se produc anumite evenimente fericite sau speciale.