Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Vitamine și minerale

Vitamina D și cancerul la persoanele în vârstă

Scris de Ayurvedic Medica

Vitamina D este esențială pentru sănătate

Vitamina D și cancerul la persoanele în vârstă Vitamina D este una dintre cele mai puternice și abundente resurse de pe planetă. Vitamina D vă poate ajuta să vă întăriți oasele și dinții și poate ajuta la reglarea nivelului de insulină, la combaterea diabetului și la prevenirea creșterii în greutate nesănătoase. Vitamina D susține, de asemenea, sistemul imunitar, ajutând apărarea naturală a corpului să vă protejeze de boli (motiv pentru care este atât de eficientă împotriva COVID-19), dar și de cancer.

Zincul are grijă de sistemul tău imunitar

Scris de Ayurvedic Medica

Zincul întărește sistemul imunitar

Zincul are grijă de sistemul tău imunitar Zincul este unul dintre elementele naturale cele mai eficiente pentru întărirea sistemului imunitar. Acest mineral esențial ia parte la diversele procese vitale ale corpului, cum ar fi capacitatea de a metaboliza optim alimentele și nutrienții. Zincul este un agent fundamental pentru activarea a aproximativ 100 de enzime interne, care sunt necesare pentru acțiunile metabolice ale organismului. Se pare însă că majoritatea persoanelor suferă o deficiență cronică de zinc.

Magneziul și sănătatea inimii

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este magneziul?

Magneziul și sănătatea inimii Magneziul este un element abundent în natură și în organismul uman. În natură, magneziul constituie aproximativ 2,1% din scoarța terestră și este componenta centrală a moleculei de clorofilă, pigmentul verde al tuturor plantelor. În domeniul nutriției, magneziul a fost clasificat ca unul dintre macro-elemente, deoarece nevoile zilnice ale organismului uman sunt mai mari de 100 mg pe zi.

 Din punct de vedere chimic specific, magneziul există numai sub forma unui element metalic bivalent și, în forma sa ionizată, are două sarcini pozitive, astfel încât Mg ++ este un cation.

Beneficiile vitaminei C în doze ridicate

Scris de Ayurvedic Medica

Vitamina C este de maximă importanță pentru sănătate

Vitamina c alcalina forte este importanta pentru sanatatea ta Vitamina C este implicată în numeroase reacții ale corpului și are o funcție importantă în menținerea sănătății, în lupta contra infecțiilor, în reducerea efectelor stresului și fortifică sistemul imunitar, fiind totodată și un puternic antioxidant. Atunci când se administrează în doze ridicate are un foarte bun efect terapeutic.

 Acum 25 milioane de ani, strămoșii noștri și-au pierdut capacitatea de a sintetiza în corp propria vitamina C, astfel încât singura soluție de a o obține este prin alimentație sau prin suplimentele alimentare. Boala numită scorbut și care are consecințe grave și chiar fatale, se produce din lipsa vitaminei C atunci când prezența sa în alimentație este nulă sau extrem de scăzută.

Vitamina C te ajuta sa slabesti

Scris de Ayurvedic Medica

Slăbiți consumând vitamina C dimineața

Vitamina C te ajuta sa slabesti  Cu siguranță că multe doamne și domnișoare vor să afle rețeta minune pentru a da jos câteva kilograme în plus, și cum multe diete drastice dau greș, este bine să apeleze și la câteva trucuri naturiste. Spre exemplu, puțini dintre dvs. știați că vitamina C consumată dimineața vă poate ajuta să slăbiți. Consumați alimente bogate în vitamina C dimineața sau beți lichide bogate în vitamina C, precum sucurile de citrice, pentru a vă revitaliza și revitaminiza organismul și pentru a scăpa de kilogramele în exces.

Beneficiile vitaminelor C și E pentru piele

Scris de Ayurvedic Medica

Beneficiile vitaminelor C și E pentru piele

Beneficiile vitaminelor C si E pentru piele Aspectul pielii și sănătatea acesteia nu sunt de neglijat. În permanență doamnele și domnișoarele caută soluții cât mai naturale și mai eficiente pentru o piele cu un aspect tânăr, fresh, fără riduri și puncte negre, pete sau alte defecte atât de inestetice. Cea mai bună soluție de menținere a tenului suplu și strălucitor stă în vitaminele C și E. Acestea au un rol specific și acționează prompt asupra sănătății pielii.