Sanohelp

    Sanohelp - Extract de turmeric. 

        Antitumoral. Antiinflamator.

       Medica Stem- Antitumoral.

     Regenerare celulara. Imunitate.

    Vitamina c alcalina forte

         Vitamina C Alcalină Forte.

       Alcalinizantă. Antioxidantă.

    Sanocell

            SanoCell - Antitumoral.

        Antioxidant. Anticancerigen.

      

    Articole noi

    Infecțiile urinare la femeile aflate la menop…

    Infecțiile urinare: un risc neglijat al menopauzei Menopauza este o etapă naturală în viața unei f...

    Insomnia: cauze, impact și soluții bazate pe …

    Ce este insomnia și cum ne afectează? Insomnia este o tulburare de somn care afectează capacitatea...

    Mențineți-vă mintea activă: cum să preveniți …

    Importanța proactivității în menținerea sănătății mintale Demența afectează milioane de oameni în ...

    Importanța somnului pentru sănătate: o privir…

    Începutul călătoriei în lumea somnului Somnul, adesea neglijat în viața agitată de azi, este un pi...

    Astenia de primăvară: combaterea simptomelor …

    Oboseala de sezon: înțelegerea asteniei de primăvară Primăvara aduce nu doar flori și soare, ci, p...

    Cauta in site

    Inregistrare

    Suntem si pe Facebook

    Alimente vindecătoare

    Scorțișoara: un condiment cu o aromă specială

    Surprinzătoarele beneficii ale scorțișoarei Scorțișoara este un condiment care oferă mâncărurilor noastre o aromă dulce foarte deosebită și care este extrasă din scoarța arborelui de Cinnamomum verum. Scorțișoara este unul dintre cele mai versatile condimente, deoarece o putem folosi atât în mâncăruri dulci și sărate, cât și în băuturi precum infuzii sau cafea.

     Scorțișoara are multe beneficii pentru sănătatea noastră, de la îmbunătățirea sistemului digestiv, la prevenirea cancerului sau combaterea colesterolului. Desigur, așa cum subliniem întotdeauna, un aliment ne oferă o multitudine de beneficii dacă îl consumăm în dozele corecte, iar cu scorțișoara nu va fi altfel. Dacă o consumăm în doze prea mari, scorțișoara ar putea fi chiar toxică și dăunătoare pentru ficat, așa încât o puteți consuma în mod regulat, dar încercați să nu depășiți 2 sau 3 linguri de pulbere zilnic.

    Ce este gheea?

    Gheea, elixirul din tradiția Ayurvedică Gheea este un tip de unt clarifiat din cultura ayurvedică, recomandat pentru beneficiile sale pentru sănătatea cardiovasculară, efectele sale antiinflamatorii și capacitatea sa antioxidantă, printre alte beneficii.

     În bucătărie, gheea este ușor de făcut, conferă mâncărurilor o aromă delicată și delicioasă și este un aliat minunat pentru gătit la temperaturi ridicate. Consumat cu moderație, gheea este un aliment extrem de recomandat de încorporat în dieta zilnică.

    Ce este drojdia nutritivă?

    Drojdia nutritivă: stimulator antiviral și antibacterian Drojdia inactivă (nutritivă), este un tip inactiv de drojdie făcută din trestie de zahăr și melasă de sfeclă. În forma științifică Saccharomyces cerevisiae, sau ciuperca care mănâncă zahăr, celulele de drojdie folosesc zahărul pentru energie. De culoare galbenă, drojdia inactivă (nutritivă) se prezintă sub formă de fulgi, granule sau sub formă de pulbere și este adesea folosită ca și condiment datorită gustului său savuros și beneficiilor pentru sănătate. Drojdia inactivă are o aromă de nucă sau de brânză și este adesea folosită pentru a imita brânza în mâncăruri vegane, pentru a îngroșa sosurile și sosurile și acționează ca un impuls suplimentar de nutrienți, deoarece este umplut cu o gamă largă de vitamine B.

    Cum se produc leziunile sportive?

    Nutrienți care ajută în leziunile sportive Cum apar leziunile sportive? Care sunt cele mai frecvente accidentări sportive? Vă oferim în acest articol răspunsurile la aceste întrebări, precum și unele suplimente alimentare pot ajuta la recuperarea după producerea leziunilor, deoarece o alimentație bună este importantă pentru acest lucru. Este dificil de știut câte persoane suferă de leziuni sportive, deoarece multe sunt leziuni minore tratate la domiciliu și, prin urmare, nu sunt niciodată incluse în rapoartele medicale.