Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Sanocell

        SanoCell - Antitumoral.

    Antioxidant. Anticancerigen.     

  

Cercetări în domeniul cancerului

Rădăcina de păpădie inhibă cancerul colorectal (II)

Scris de Ayurvedic Medica

Identificarea acțiunii anti-cancerigene a extractului de păpădie

Rădăcina de păpădie inhibă cancerul colorectal  După identificarea a 4 compuși în cadrul a 2 dintre fracțiunile bioactive, următoarea fază a acestui studiu a fost de a determina dacă oricare dintre acești compuși a avut citotoxicitate semnificativă pentru celulele canceroase, comparabilă cu DRE în ansamblu. Trei dintre cei patru compuși sunt disponibili comercial (α-amirină, β-amirină și lupeol). Acești compuși au fost testați singuri în celule HT-29, la concentrații crescânde și pentru perioade de timp în creștere, iar viabilitatea acestor celule a fost măsurată, utilizând testul de viabilitate WST-1.

Rădăcina de păpădie inhibă cancerul colorectal (I)

Scris de Ayurvedic Medica

Introducere

 Extractul de păpădie a fost studiat pe larg în ultimii ani pentru activitatea sa anticancerigenă, antidepresivă și antiinflamatoare. Lucrări recente din laborator, cu sisteme in-vitro, arată potențialul anticancer al unui extract de rădăcină apoasă de păpădie (DRE) în mai multe modele de celule canceroase, fără toxicitate pentru celulele necanceroase.

Teoria metabolică și tratarea cancerului (I)

Scris de Ayurvedic Medica

De ce cancerul trebuie să fie abordat ca o boală metabolică?

Teoria metabolică și tratarea cancerului (I) Teoria metabolică a cancerului postulează că această boală gravă este în primul rând rezultatul unui metabolism energetic slab și al deteriorării mitocondriilor celulelor. Mutațiile genetice nu sunt o cauză principală a cancerului, ci sunt un efect secundar al metabolismului energetic defectuos; atâta timp cât mitocondriile rămân sănătoase și funcționale, există o șansă foarte mică de a dezvolta cancer. Mitocondriile normale suprimă dezvoltarea cancerului, iar mitocondriile disfuncționale trebuie să fie prezente pentru proliferarea celulelor canceroase. Dieta ketogenică promovează funcția și respirația mitocondrială sănătoasă, scade vascularizația și inflamația tumorii și determină moartea celulelor tumorale.

Cancerul colorectal în rândul tinerilor

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este cancerul colorectal?

 De obicei, considerat ca fiind un cancer care afectează persoanele de peste 50 ani, ratele de cancer colorectal scad de fapt în rândul acestei grupe de vârstă. Cu toate acestea, în mod îngrijorător, a existat o creștere a bolii în rândul adulților tineri, care a fost cândva considerată destul de rară. Odată cu moartea recentă a actorului Chadwick Boseman, care a murit la vârsta de 43 de ani de cancer colorectal, tot mai mulți oameni acordă atenție tinerilor afectați de această boală mortală.

Imunoterapia intratumorală, noi descoperiri

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este și ce implică imunoterapia intratumorală?

 Sistemul nostru imunitar face mai mult decât să combată pur și simplu răcelile și gripa. De-a lungul vieții, apărările naturale ale organismului caută și distrug orice nu este recunoscut ca parte, inclusiv tot felul de germeni și celule canceroase, înainte ca acestea să aibă șansa de a provoca boli.

 Sistemul imunitar reușește să distrugă majoritatea celulelor canceroase înainte ca acestea să formeze o tumoare cu drepturi depline, dar unele dintre ele se apără de sistemul imunitar. Dacă aveți deja cancer, sistemul imunitar va lucra din greu pentru a vă menține boala sub control, dar probabil că nu poate face treaba de unul singur.

Care este mecanismul metastazelor?

Scris de Ayurvedic Medica

Ce sunt metastazele?

 Dr. Joan Massague, cercetătorul spaniol care conduce un grup de cercetare la Sloan Kettering Institute, a descoperit mecanismul metastazelor canceroase. Aceasta este conform somităților medicale, o descoperire care ar putea schimba modul în care este tratat cancerul. Este vorba despre un avans științific fenomenal care vine să explice modul în care celulele canceroase atipice se instalează în alte organe.

 Acest om de știință spaniol conduce un grup de cercetare la prestigiosul institut Sloan Kettering din New York. Acolo cercetează problemele cauzate de neoplasme. Această nouă descoperire face parte dintr-o călătorie lungă. Practic, explicând faptul că celulele tumorale reproduc modul în care organismul are de vindecat rănile pentru a genera metastaze, paradigma s-a schimbat.