Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Remedii anti-cancer

Spirulina – efecte miraculoase asupra sănătăţii

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Spirulina, unul din cele mai vechi organisme de pe pământ

Spirulina – efecte miraculoase asupra sănătăţii Spirulina (Spirulina platensis) este o microalgă de culoare verde-albastru care creşte în lacurile din zonele tropicale ale Americii Centrale şi ale Africii. Era folosită şi recunoscută încă din timpuri străvechi de către indienii azteci pentru proprietăţile sale vindecătoare.

 Biochimiştii francezi au fost cei care au redescoperit virtuţile miraculoase ale spirulinei şi au întreprins ample studii de cercetare începând cu anul 1962. În prezent, spirulina este cercetată de către experţi din întreaga lume datorită proprietăţilor sale recunoscute de vindecare şi regenerare a organismului uman.

Ciuperci medicinale cu proprietăți anticancerigene (I)

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Istoricul și utilizarea ciupercilor medicinale

Ciuperci medicinale cu proprietăți anticancerigene (I) China a fost leagănul micoterapiei și, deși ciupercile medicinale au fost folosite din timpuri imemoriale, acestea au fost în cele din urmă descrise, sistematizate și ordonate în primul tratat de fitoterapie numit „Pen Tsao King” care a fost scris în jurul anului 200 î.Hr. Acesta descrie proprietățile medicinale ale ciupercilor Reishi și ale multor alte ciuperci medicinale.

Semințele și uleiul de negrilică, remedii anticancer

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Ce este uleiul de negrilică?

Semințele și uleiul de negrilică, remedii anticancer Dacă aruncăm o privire asupra sutelor de articole științifice care au fost publicate despre beneficiile uleiului obținut din semințele de chimen negru sau negrilică, un fapt este clar: acest remediu naturist poate ajuta organismul să depășească o serie de probleme de sănătate, inclusiv cancerul. Nu este de mirare că acest ulei care promovează sănătatea a fost folosit de mii de ani în medicina alternativă.

Kalanchoe: o plantă cu proprietăți anticancer

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Trei tipuri de Kalanchoe: Daigremontiana, Gastonis și Pinnata

Kalanchoe: o plantă cu proprietăți anticancer Există multe plante medicinale care sunt remedii recunoscute în tratamentele alternative contra cancerului. Una dintre aceste plante este Kalanchoe, o plantă care devine tot mai populară pe zi ce trece.

 Denumirea de Kalanchoe este derivată din termenul chinez «kalan-chowi» („care cade și se dezvoltă”). Kalanchoe este o plantă care se dezvoltă cu o extremă ușurință. Frunzele sale conțin un compus organic care este de asemenea prezent și în pielea broaștelor. Acest compus ajută la stoparea înmulțirii și dezvoltării celulelor canceroase.

Extractul de vâsc ca remediu anticancerigen (II)

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Cum acționează extractul de vâsc în organismul unei persoane afectată de cancer?

Extractul de vâsc ca remediu anticancerigen (II) Studiile de cercetare au relevat, printre altele, următoarele efecte ale extractului de vâsc:

 - Induce apoptoza celulelor tumorale. În acest fel tumora încetează să crească și chiar începe să scadă în dimensiuni și uneori dispare. Apoptoza este un fenomen cunoscut sub numele de moarte celulară programată sau „sinucidere celulară”. Într-un mod simplu, ceea ce se întâmplă este degradarea unei celule în fragmente, delimitate de o membrană, care sunt ulterior fagocitate (ingerate) de un alt tip de celule ale sistemului imunitar. Există investigații în domeniul geneticii care relevă faptul că toate celulele organismului au, în genomul lor, programarea propriului timp de viață. Când se activează, celula se dezintegrează și moare. Din aceste cunoștințe, s-au dezvoltat teorii genetice, care încearcă să explice cancerul, ca urmare a unui eșec în programarea genetică și aceasta este ceea ce face ca o celulă normală să devină canceroasă.

Cânepa, o plantă sacră și anticancerigenă

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Cânepa conține mai mult de 450 substanțe vindecătoare

 Imaginați-vă o plantă care a ajutat mii (poate chiar milioane) de persoane cu literalmente sute de afecțiuni de sănătate - totul, de la fibromialgie la cancer.

 De fapt, sistemele antice de vindecare, cum ar fi Ayurveda și Medicina tradițională chineză, au făcut referire la cânepă în textele lor încă din 2600 î.Hr. Această plantă sacră este total naturală, nu are efecte secundare periculoase atunci când este folosită în mod corespunzător și este plină de sute de fitonutrienți vindecători, inclusiv antioxidanți.