Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Substanțe cancerigene

Legătura dintre anticoncepționale și cancerul de sân

Scris de Ayurvedic Medica

Ce sunt anticoncepționalele orale?

Legătura dintre anticoncepționale și cancerul de sân Anticoncepționalele orale (pilulele contraceptive) sunt medicamente care conțin hormoni și care sunt administrate pe cale orală pentru a preveni sarcina. Anticoncepționalele evită sarcina prin inhibarea ovulației și, de asemenea, împiedicând sperma să treacă prin colul uterin. Cel mai frecvent prescris tip de contraceptiv oral în Statele Unite conține versiuni sintetice ale hormonilor feminini naturali estrogen și progesteron. Acest tip de pilulă se numește adeseori "pilulă anticoncepțională orală combinată". Un alt tip de contraceptiv oral, numit uneori mini-pilulă, conține numai progestin, care este o versiune sintetică a progesteronului.

Țigările electronice conțin substanțe cancerigene

Scris de Ayurvedic Medica

Țigările electronice sunt un pericol pentru sănătate

Țigările electronice conțin substanțe cancerigene Țigările electronice au câștigat tot mai multă popularitate în ultima vreme ca fiind o alternativă mai sigură față de țigările tradiționale. Cu toate acestea, cercetările recente pun la îndoială siguranța lor reală, unii cercetători afirmând că vaporii conțin substanțe cancerigene care pot persista în organism. Multe studii efectuate în ultimii ani au constatat că, în ciuda faptului că sunt promovate ca o alternativă mai sigură la țigările tradiționale, țigările electronice ascund efectiv numeroase amenințări la adresa sănătății. Un studiu pe care revista Medical News Today l-a publicat recent a arătat că aromele din țigările electronice sunt toxice atunci când este vorba despre sănătatea inimii.

14 factori cancerigeni

Scris de Ayurvedic Medica

Factori care cresc probabilitatea de apariție a cancerului

14 factori cancerigeni Când este vorba de decese în statele din Uniunea Europeană, cancerul este depășit numai de bolile de inimă. Această boală gravă afectează în mod fundamental felul în care celulele noastre cresc și se divid, influențându-le cu tenacitate. Toate cancerele apar din cauza unor leziuni genetice sau mutații ale ADN-ului.

 Multe cazuri de cancer sunt determinate de defectele genetice și de predispozițiile transmise de la o generație la alta sau sunt stimulate de schimbările genetice care apar în viața noastră. Cu toate acestea, știm, de asemenea, că inhalarea anumitor substanțe toxice, consumul unor alimente procesate și chiar utilizarea unor tipuri de materiale plastice crește riscul producerii unui cancer mortal.

 Vă prezentăm în acest articol 14 agenți sau factori care cresc probabilitatea apariției unor tipuri de cancer. Iată care sunt aceștia:

Consumul de alcool și apariția cancerului (III)

Scris de Ayurvedic Medica

Consumul de alcool și apariția cancerului (III)

Consumul de alcool și apariția cancerului (III) Să vedem în continuarea articolului anterior care sunt posibilitățile de creștere a riscului de cancer cu diferite localizări din cauza consumului de alcool:

5. Cancer de colon și de rect:

 Unele publicații indică faptul că administrarea a mai mult de trei băuturi pe zi reprezintă un factor de risc pentru apariția polipilor în colon, atât de mult încât poate fi de până la de 3 ori mai mare la cei care consumă băuturi decât la cei care nu consumă alcool, iar dacă este asociat cu fumatul, riscul poate fi de până la 12 ori mai mare. De cele mai multe ori, acești polipi pot fi adenoame (tumori benigne), care pot degenera în cancer.

Cancerul și consumul de grăsimi (I)

Scris de Ayurvedic Medica

Ce sunt mai exact grăsimile?

Cancerul și consumul de grăsimi (I) Înainte de a intra în studiul grăsimilor (lipidelor), trebuie să facem o mică reamintire a substanțelor nutritive esențiale pentru dezvoltarea organică. Aceste alimente esențiale sunt următoarele:

 1. Proteine (protide). Inclusiv aminoacizi esențiali

 2. Hidrați de carbon (glucide).

 3. Grăsimi (lipide).

 4. Vitamine (Hidrosolubile și liposolubile).

 5. Minerale.

 6. Apă.

Consumul de alcool și apariția cancerului (II)

Scris de Ayurvedic Medica

  Posibilitățile de creștere a riscului de cancer cu diferite localizări din cauza consumului de alcool

1. Cancer al cavității bucale, de faringe și laringe:

Consumul de alcool și apariția cancerului (II) Se știe că tutunul (atât fumat, cât și mestecat) și alcoolul, împreună sau separat, joacă un rol important în debutul leucoplaziei orale (o formă precanceroasă a cavității bucale). Într-un spital de veterani din Statele Unite, s-a constatat că cele mai multe dintre aceste tipuri de cancer au apărut în cazul pacienților care au fost de obicei fumători înrăiți și în cazul consumatorilor cronici de alcool. Dar alcoolul, pe lângă tutun nu este responsabil doar pentru cancerul cavității bucale ci, de asemenea și pentru cancerul faringelui, laringelui și esofagului.