Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Cure și diete

Dieta Okinawa: sănătate și longevitate

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Ce este dieta Okinawa?

 Între dieta mediteraneană, dieta ketogenică și o serie de alte planuri de dietă pentru a pierde în greutate, nu lipsesc modurile sugerate de a mânca. Dar există o dietă la care cercetătorii moderni continuă să revină atunci când studiază sănătatea și longevitatea: dieta Okinawa.

Dieta crudivoră și vindecarea cancerului

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Un caz de vindecare a cancerului cu ajutorul dietei crudivore

Dieta crudivoră și vindecarea cancerului Când doamna Rubi Lathon, de profesie inginer, a fost diagnosticată cu cancer de tiroidă, îi era teamă de ideea de a se supune unei intervenții chirurgicale și de a lua medicamentele clasice prescrise în cazul acestei boli. Cu toate că aceste tratamente sunt în mod tipic soluția cea mai la îndemână în situații asemănătoare, asemenea măsuri drastice erau ceva ce doamna Lathon spera să poată evita. Astfel, în timp ce multe alte persoane optează pentru aceste terapii convenționale fără a explora însă și alte opțiuni, Rubi Lathon a făcut contrariul. Iată ce afirmă despre această experiență:

Suc alcalinizant, antioxidant și anticancer

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Proprietățile antiinflamatorii, alcalinizante, antioxidante și anticancer ale acestui suc

Suc alcalinizant, antioxidant și anticancer Acest suc alcalinizant este o băutură energizantă și plină de minerale care ajută corpul să-și echilibreze nivelul pH-ului, prevenind astfel apariția cancerului. Alimentele alcaline sunt cele care ridică nivelul pH-ului din sânge și sunt alimente lipsite de aciditate, iar alimentele acide sunt cele care scad pH-ul din sânge, ceea ce poate determina apariția anumitor boli și afecțiuni de sănătate. Alimentele alcaline sunt fără îndoială esențiale pentru o bună stare de sănătate și pentru a preveni apariția cancerului.

 Toate ingredientele care se folosesc la prepararea acestui suc sunt alimente cu o puternică acțiune antioxidantă, fiind foarte utile pentru combaterea radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea celulară și bolile degenerative precum cancerul.

6 cure și diete de iarnă

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Cure și diete recomandate în sezonul rece

6 cure și diete de iarnă În timpul sezonului rece, este foarte indicat să urmăm unele cure și diete care au rolul de a vitaliza corpul și de a întări sistemul imunitar, ferindu-ne astfel de apariția bolilor și a afecțiunilor de sănătate. Vă prezentăm în acest articol 6 tipuri de cure și diete care sunt ușor de ținut și care au rolul de a ne proteja atât de bolile specifice sezonului rece, cât și de alte tulburări mai grave de sănătate.

 Să vedem în continuare care sunt acestea:

Meniu de alimente alcaline

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Recomandări cheie pentru un meniu alcalin

Meniu de alimente alcaline

 Tot mai multe persoane devin conștiente de importanța echilibrului alcalin-acid din sânge și de faptul că a avea o alimentație alcalină este un factor cheie pentru a ne bucura de o sănătate bună și pentru a preveni cancerul și alte boli grave.

 Obiectivul acestui articol este de a vă oferi un meniu de alimente alcaline sau un meniu alcalin, împreună cu o serie de recomandări de bază în ceea ce privește o dietă preponderent alcalină.

 Alimentele alcaline sunt cele mai recomandate pentru a avea o stare bună de sănătate, alimentele neutre sunt recomandate să fie de asemenea incluse în dietă, iar alimentele acide sunt cele pe care trebuie să le evităm cât mai mult posibil.

Dieta recomandată în chimio şi radioterapie

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Alimentația și tratamentele convenționale ale cancerului

Dieta recomandată în chimio şi radioterapie

 În timpul procesului de chimioterapie în lupta contra cancerului, corpul suferă mult, deoarece medicamentele de sinteză care se administrează sunt foarte puternice. O alimentație sănătoasă și echilibrată este întotdeauna importantă, însă, în cazul persoanelor diagnosticate cu cancer și care urmează un tratament de chimioterapie sau radioterapie, există unele alimente care pot ajuta la ameliorarea neplăcerilor cauzate de aceste terapii.