Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Recomandări în cancer

Cancerul renal: 11 factori de risc

Scris de Ayurvedic Medica

Care sunt cauzele cancerului renal?

 Cunoașterea simptomelor și depistarea precoce a cancerului renal poate face o mare diferenț[ în maximizarea speranței de viață. Citiți acest articol pentru a afla dacă factorii de risc vă expun pe dumneavoastră sau pe cei dragi la un pericol crescut pentru acest cancer mortal. Înțelegerea factorilor de risc vă poate inspira să vă schimbați obiceiurile de viață și să reduceți probabilitatea de a dezvolta această boală.

Tumorile beningne: tipuri, simptome, cauze

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este o tumoare benignă?

Tumorile beningne: tipuri, simptome, cauze O tumoare se poate dezvolta atunci când celulele cresc prea repede sau nu mor atunci când trebuie. Această colecție de celule anormale se numește tumoare. Nu toate tumorile sunt canceroase, unele sunt necanceroase sau benigne. Pentru a determina dacă o tumoare este benignă sau canceroasă, un medic poate preleva o probă de celule cu o procedură de biopsie. Apoi, biopsia este analizată la microscop de către un patolog (un medic specializat în științe de laborator).

Pași simpli pentru prevenirea cancerului de sân (II)

Scris de Ayurvedic Medica

Multe cazuri de cancer de sân în realitate nu sunt cancer de sân

 Așa cum am menționat anterior, mamografiile vă pot provoca probleme. În primul rând, mamografiile comprimă țesutul mamar, lucru care în sine poate provoca leziuni tisulare. De asemenea, dacă aveți o tumoare, acea tumoare s-ar putea rupe și ar putea provoca un cancer de sân metastatic.

Pași simpli pentru prevenirea cancerului de sân (I)

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este industria cancerului?

Pași simpli pentru prevenirea cancerului de sân (I) În acest interviu, dr. Susan Wadia-Ells discută despre cancerul de sân ca pe o epidemie inutilă în America și despre modul de prevenire a acestuia, care este subiectul cărții sale intitulată: „Busting Breast Cancer: Five Simple Steps to Keep Breast Cancer out of your body”. („Eliminarea cancerului de sân: cinci pași simpli pentru a menține cancerul de sân în afara corpului”).

8 semnale ale cancerului de col uterin

Scris de Ayurvedic Medica

Cum apare cancerul de col uterin?

 La fel ca în toate celelalte tipuri de cancer, cancerul de col uterin apare atunci când anumite celulele anormale se dezvoltă. În acest caz, aceste celule se dezvoltă la nivelul colului uterin.

 Toate femeile pot avea un risc de a dezvolta cancer de col uterin, iar atunci când aceste celule ies de sub control, pot fi gestionate sau detectate cu un frotiu Papanicolau. Potrivit specialiștilor de la Clinica Mayo: „Mai multe tulpini de papilomavirus uman (HPV), o infecție cu transmitere sexuala, au un rol determinant pentru declanșarea celor mai multe tipuri de cancer de col uterin. Atunci când este expus la HPV, sistemul imunitar al unei femei, de obicei, împiedică virusul care cauzează daune. Cu toate acestea, în cazul unui mic grup de femei, virusul poate supraviețui timp de ani de zile, contribuind la procesul care face ca unele celule de la suprafața colului uterin să devină celule canceroase".

Beneficiile saunei cu infraroșu contra cancerului

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este sauna cu unde infraroșii?

 Sauna este de fapt o tradiție de vindecare care datează de mai bine de 2.000 de ani. Scufundarea într-un mediu de saună la temperaturi ridicate determină transpirația corpului, care chiar și în vremurile primitive a fost recunoscută ca un mod eficient de a curăța corpul și de a elimina deșeurile prin piele. Utilizarea regulată a unei saune este unul dintre cele mai eficiente mijloace prin care se poate detoxifica corpul, întineri sistemul celular și promova o viață vibrantă, fără boli.