Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Sanocell

        SanoCell - Antitumoral.

    Antioxidant. Anticancerigen.     

  

Recomandări în cancer

Pași simpli pentru prevenirea cancerului de sân (I)

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este industria cancerului?

Pași simpli pentru prevenirea cancerului de sân (I) În acest interviu, dr. Susan Wadia-Ells discută despre cancerul de sân ca pe o epidemie inutilă în America și despre modul de prevenire a acestuia, care este subiectul cărții sale intitulată: „Busting Breast Cancer: Five Simple Steps to Keep Breast Cancer out of your body”. („Eliminarea cancerului de sân: cinci pași simpli pentru a menține cancerul de sân în afara corpului”).

8 semnale ale cancerului de col uterin

Scris de Ayurvedic Medica

Cum apare cancerul de col uterin?

 La fel ca în toate celelalte tipuri de cancer, cancerul de col uterin apare atunci când anumite celulele anormale se dezvoltă. În acest caz, aceste celule se dezvoltă la nivelul colului uterin.

 Toate femeile pot avea un risc de a dezvolta cancer de col uterin, iar atunci când aceste celule ies de sub control, pot fi gestionate sau detectate cu un frotiu Papanicolau. Potrivit specialiștilor de la Clinica Mayo: „Mai multe tulpini de papilomavirus uman (HPV), o infecție cu transmitere sexuala, au un rol determinant pentru declanșarea celor mai multe tipuri de cancer de col uterin. Atunci când este expus la HPV, sistemul imunitar al unei femei, de obicei, împiedică virusul care cauzează daune. Cu toate acestea, în cazul unui mic grup de femei, virusul poate supraviețui timp de ani de zile, contribuind la procesul care face ca unele celule de la suprafața colului uterin să devină celule canceroase".

Beneficiile saunei cu infraroșu contra cancerului

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este sauna cu unde infraroșii?

 Sauna este de fapt o tradiție de vindecare care datează de mai bine de 2.000 de ani. Scufundarea într-un mediu de saună la temperaturi ridicate determină transpirația corpului, care chiar și în vremurile primitive a fost recunoscută ca un mod eficient de a curăța corpul și de a elimina deșeurile prin piele. Utilizarea regulată a unei saune este unul dintre cele mai eficiente mijloace prin care se poate detoxifica corpul, întineri sistemul celular și promova o viață vibrantă, fără boli.

Detoxifierea, un factor esențial anti-cancer

Scris de Ayurvedic Medica

De ce avem nevoie să ne detoxifiem organismul?

 A îmbătrâni este o parte a vieții. Este o realitate cu care fiecare dintre noi va trebui să se confrunte într-o zi. Cu toate acestea, deși nimeni nu poate scăpa în întregime de procesul de îmbătrânire, vestea bună este că putem evita unele dintre cele mai grave efecte prin simpla alegere a stilului de viață chiar acum.

 Indiferent de vârsta pe care o aveți, există beneficii imense care decurg din întreținerea corectă a corpului, chiar dacă abia acum începeți drumul către o sănătate mai bună. La fel cum o mașină necesită întreținere regulată și corpul uman necesită o detoxifiere regulată pentru a se bucura de o sănătate optimă.

10 moduri de a reduce riscul de cancer

Scris de Ayurvedic Medica

Cancerul este influențat de dietă și de stilul de viață

10 moduri de a reduce riscul de cancer Potrivit Institutului American de Cercetare a Cancerului (AICR), o treime dintre cele mai frecvente forme de cancer ar putea fi prevenite prin schimbarea stilului de viață. O revizuire din 2008 publicată în revista Pharmaceutical Research (Cercetări farmacologice) estimează că 90 până la 95 la sută din toate diagnosticurile de cancer sunt cauzate de dietă și de stilul dezechilibrat de viață.

Obiceiuri sănătoase pentru prevenirea cancerului de colon

Scris de Ayurvedic Medica

Cancerul de colon – date generale

 Cercetările din acest domeniu au arătat că unele tipuri de cancer de colon încep de la polipi (tumori benigne mici). Detectarea timpurie și îndepărtarea acestor polipi poate ajuta la prevenirea apariției bolii. Una dintre cauzele apariției cancerului de colon este predispoziția genetică datorată modificărilor unor gene, prin urmare, persoanele care au rude care sunt sau au fost afectate de boală ar trebui să meargă periodic la examinări medicale.