Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Mențineți-vă mintea activă: cum să preveniți …

  Importanța proactivității în menținerea sănătății mintale Demența afectează milioane de oameni în ...

  Importanța somnului pentru sănătate: o privir…

  Începutul călătoriei în lumea somnului Somnul, adesea neglijat în viața agitată de azi, este un pi...

  Astenia de primăvară: combaterea simptomelor …

  Oboseala de sezon: înțelegerea asteniei de primăvară Primăvara aduce nu doar flori și soare, ci, p...

  Remisiile spontane ale cancerului: un fenomen…

  Ce sunt remisiile spontane ale cancerului? Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, canc...

  Psiho-oncologia: un pilon esențial în tratame…

  Îmbrățișând psiho-oncologia: transformarea tratamentului cancerului prin îngrijire holistică Trata...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Detoxifierea, un factor esențial anti-cancer

  De ce avem nevoie să ne detoxifiem organismul?

   A îmbătrâni este o parte a vieții. Este o realitate cu care fiecare dintre noi va trebui să se confrunte într-o zi. Cu toate acestea, deși nimeni nu poate scăpa în întregime de procesul de îmbătrânire, vestea bună este că putem evita unele dintre cele mai grave efecte prin simpla alegere a stilului de viață chiar acum.

   Indiferent de vârsta pe care o aveți, există beneficii imense care decurg din întreținerea corectă a corpului, chiar dacă abia acum începeți drumul către o sănătate mai bună. La fel cum o mașină necesită întreținere regulată și corpul uman necesită o detoxifiere regulată pentru a se bucura de o sănătate optimă.

   Corpul uman seamănă mult cu motorul unei mașini, în sensul că tinde să fie „încărcat” din cauza expunerii constante la toxine. Produsele chimice de curățare, poluarea mediului înconjurător, medicamentele farmaceutice, alimentele procesate - toate acestea și multe altele pun o povară constantă asupra sistemelor naturale de curățare ale corpului. În timp ce aceste sisteme sunt concepute pentru a captura și a elimina cât mai multe toxine din corp posibil, ele pot să fie copleșite de atacul imens, constant, toxic al lumii noastre moderne. Acesta este motivul pentru care detoxifierea suplimentară a corpului este atât de importantă. Pentru a porni cu putere capacitatea de detoxifiere a corpului, pentru a vă asigura că oricare dintre toxinele toxice sunt îndepărtate cât mai repede și mai bine posibil, este absolut esențial să urmați anumite protocoale în mod obișnuit.

  Detoxifierea ca mod de viață

   Detoxifierea înseamnă mult mai mult decât o simplă noțiune superficială de a vă simți „curați”, ca parte a unor modele de dietă la modă. Este vorba de a vă proteja corpul împotriva efectelor foarte reale și dăunătoare ale acumulării toxice.

   Studiile continuă să arate că acumularea toxinelor în corpul uman poate declanșa o gamă largă de tulburări de sănătate - inclusiv de la oboseală cronică și dureri musculare și articulare până la boli cerebrale și cancer. Expunerea cronică la factorii toxici este, de asemenea, o cauză principală a obezității, care afectează acum mai mult de o treime din americani.

   Un studiu efectuat în anul 2012 și publicat în revista Environmental Health Perspectives explică modul în care așa-numiții „agenți obezogeni” sunt un factor major al epidemiei obezității americane. Problema cu încercarea de a pierde în greutate înainte de detoxifiere este că toxinele tind să trăiască în țesutul adipos. Aceasta înseamnă, figurat vorbind, că în momentul în care începeți să ardeți anvelopa de rezervă, aceste toxine vor începe imediat să vă inunde sistemul.

   În funcție de nivelul personal de toxicitate, acest proces ar putea să vă copleșească organele vitale. Mulți practicanți holistici recomandă să faceți o serie de cure de detoxifiere înainte de a încerca să slăbiți activ. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să renunțați în mod intenționat la încercarea de a vă curăța dieta de teama unei suprasolicitări toxice. Mai degrabă, ar trebui să faceți câteva lucruri mai întâi înainte de a începe o revizie dietetică majoră care vă poate determina să slăbiți foarte repede. „De departe, majoritatea toxinelor sunt molecule liposolubile”, explică un raport din 2002 al dr. Deanna J. Liska, despre natura toxinelor care se încorporează în țesutul adipos. Studiul continuă astfel: „în timp ce moleculele solubile în apă sunt excretate prin urină, moleculele liposolubile nu pot pătrunde direct în urină și sunt atrase în schimb de lipidele din membranele celulare. Această atracție le permite să fie transportate cu ușurință în interiorul celulelor, unde își pot sechestra și exercita efectele toxice.”

   În afară de pierderea inerentă în greutate, eliminarea toxinelor este CEL MAI BUN mod de a preveni cancerul.

   

    Cum să vă detoxifiați corpul: cele mai frecvente 7 surse de toxicitate

   Nu are rost să încercați să scăpați de toxine, dacă pur și simplu veți continua să îngrămădiți mai multe dintre ele în mod involuntar. Pentru ca corpul dumneavoastră să câștige un autor în procesul de detoxifiere, va trebui să vă dați ficatului și intestinelor o pauză de la procesarea atât de multe toxine la un moment dat.

   Iată 7 dintre cele mai frecvente surse de toxicitate la care trebuie să fiți foarte atenți:

  1. Substanțe chimice care afectează sistemul endocrin (EDC)

   Atât o problemă de mediu, cât și dietetică, EDC includ ftalați în materiale plastice, bifenolii policlorurați (PCB) în dispozitive electrice și becuri fluorescente, bisfenol-A (BPA) în căptușeli pentru cutii alimentare, steroizii sintetici în produsele din carne convenționale și compuși estrogeni în bază de soia alimente.

  2. Pesticidele

   Motivul pentru care se spune în mod constant să cumpărați și să consumați produse organice și/sau chimice fără carne ori de câte ori este posibil este acela că multe pesticide alimentare obișnuite sunt extrem de toxice. Pesticidele, insecticidele și erbicidele sunt concepute pentru a distruge viața. Este de mirare atunci că acestea se acumulează și acționează pentru a deteriora corpul uman?

  3. Metalele grele și ușoare

   Ceea ce face ca metalele precum plumbul, aluminiul, mercurul, cadmiul, arsenicul și nichelul să fie atât de periculoase este faptul că acestea sunt extrem de omniprezente în mediu. Adesea, acestea nu prezintă efecte imediate în organism datorită acumulării lor treptate în timp. Sursele de expunere includ:

   - Poluarea aerului

   - Vasele de gătit antiaderente

   - Produsele cosmetice convenționale

   - Vaccinurile

   - Plombele de amalgam dentar

   - Fumul de țigară

   - Produsele convenționale de curățat pentru uz casnic

   - Produsele alimentare contaminate

   De exemplu, alimentele procesate care conțin sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză sunt principalii conținători ai mercurului, la fel ca orezul brun (și diferiții săi derivați) care este cultivat în soluri contaminate.

  4. Fluorul

   Această otravă care dăunează creierului și oaselor este greu de evitat dacă locuiți într-o comunitate care adaugă substanțe chimice fluorurate artificiale la alimentarea cu apă publică. Dar puteți contribui la minimizarea expunerii la această substanță chimică nocivă - despre care s-a dovedit că atrage plumbul și alte otrăvuri din conductele de apă - investind într-un sistem de purificare a apei întregi care folosește osmoză inversă, cărbune activ și/ sau deionizare. De asemenea, puteți alege să consumați doar apă de izvor natural sau să rezervați apă filtrată prin osmoză pentru a minimiza expunerea la fluor.

  5. Aditivii alimentari, conservanții și hormonii de creștere

   Există o zicală populară care spune că, dacă un aliment este promovat intens la televizor, probabil că nu ar trebui să îl consumăm! Multe produse alimentare ambalate și procesate sunt pline de conservanți chimici, cum ar fi benzoat de sodiu, glutamat monosodic (MSG), zaharuri rafinate, îndulcitori artificiali, coloranți alimentari sintetici și alte produse non-alimentare sintetice care contribuie la îmbătrânirea timpurie și bolile degenerative. Evitarea acestora și consumul de alimente simple și pure, realizate din componente neiradiate cultivate organic vor contribui mult la minimizarea expunerii toxice.

  6. Ceața electronică

   Cunoscute și sub denumirea de frecvență electromagnetică (EMF) sau radiație electromagnetică (EMR), acestea sunt toxinele invizibile pe care nu le putem vedea și, prin urmare, majoritatea oamenilor nu se gândesc. Cu toate acestea, telefoanele mobile, Wi-Fi, contoare inteligente, turnurile de celule 5G, cuptoare cu microunde, laptopuri și multe alte dispozitive emit un flux constant de radiații în mediul înconjurător.

   Acest lucru provoacă daune la nivel celular și poate chiar modifica materialul genetic al celulelor dumneavoastră. De exemplu, expunerea la radiații a telefonului mobil a fost legată de o serie de tipuri de cancer, inclusiv două tipuri de cancer la creier (glioame și neurome acustice). Evitarea completă a acestor dispozitive care emit radiații este dificilă pentru majoritatea oamenilor, așa că limitați expunerea cât mai mult posibil și căutați în unele dintre instrumentele care au fost dezvoltate pentru a contracara EMF-urile. Menținerea corpului puternic și rezistent prin mâncare bună, somn odihnitor și practici de auto-îngrijire, cum ar fi un protocol de detoxifiere regulat, este, de asemenea, foarte benefică.

  7. Medicamentele de sinteză

   Majoritatea a ceea ce societatea de masă recunoaște ca medicament (în special în ceea ce privește tratamentele anti-cancer), organismul vede ca otravă. Produsele farmaceutice sunt printre cei mai răi infractori toxici din lumea noastră modernă, cu o puternică tendință lipofilă de a se acumula în grăsime și țesutul neurologic.

   Unele produse farmaceutice au, de asemenea, un timp de înjumătățire lung, ceea ce înseamnă că nu se descompun foarte repede și pot dura luni sau chiar ani să dispară din corp. Nu spunem să încetați să vă luați rețetele, dar înainte de a accepta o rețetă de la medicul dumneavoastră, întrebați dacă există modificări ale dietei sau ale stilului de viață care ar putea funcționa.

   Ați fi uimiți de numărul de afecțiuni de sănătate care pot fi îmbunătățite, dacă nu sunt soluționate direct, printr-o schimbare a dietei și îmbunătățirea altor factori de stil de viață, cum ar fi nivelul de stres și calitatea somnului.


  Beneficiile aromatera…

  Aromaterapia oferă multiple beneficii terapeutice Aromaterapia, cu o istorie îndelungată în utilizarea uleiurilor esențiale, oferă multipl...

  Mai mult

  Ayurveda în complemen…

  Abordări naturale de vindecare a cancerului prin Ayurveda Introducere Confruntarea cu cancerul este o experiență complexă și provocatoare...

  Mai mult

  Shake-urile proteice:…

  Nutriția adecvată in chimioterapie este vitală Pentru pacienții care se confruntă cu tratamentele dificile ale chimioterapiei, menținerea ...

  Mai mult

  Prevenirea cancerului…

  Enzimele pancreatice și tratarea cancerului pancreatic În acest an, se estimează că 60.430 de americani vor fi diagnosticați cu cancer pan...

  Mai mult

  Cancerul de prostată …

  Simptomele cancerului de prostată care s-a răspândit în alte părți ale corpului? Cel mai utilizat sistem pentru clasificarea etapelor canc...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Criza de vindecare sau efectul Herxheimer Singurul efect secundar cunoscut al ozonului este acela că poate provoca o criză de vindecare, d...

  Mai mult

  Beneficiile somnului …

  Beneficiile anti-cancer ale somnului Studiile arată că există o legătură clară între cancer și activitatea fizică. Exercițiile fizice reg...

  Mai mult

  Celulele NK și funcți…

  Cum să ne îmbunătățim funcția imunitară prin stimularea celulelor naturale ucigașe? Celulele Natural Killer (NK) sunt un tip specific de g...

  Mai mult

  Algele marine și trat…

  Proprietățile algelor marine pentru sănătate Algele marine precum Spirulina și Chlorella au puternice proprietăți anticancerigene datorită...

  Mai mult

  Cancerul renal: 11 fa…

  Care sunt cauzele cancerului renal?  Cunoașterea simptomelor și depistarea precoce a cancerului renal poate face o mare diferenț[ în maximi...

  Mai mult

  Tumorile beningne: ti…

  Ce este o tumoare benignă?  O tumoare se poate dezvolta atunci când celulele cresc prea repede sau nu mor atunci când trebuie. Această cole...

  Mai mult

  Pași simpli pentru pr…

  Multe cazuri de cancer de sân în realitate nu sunt cancer de sân  Așa cum am menționat anterior, mamografiile vă pot provoca probleme. În p...

  Mai mult

  Pași simpli pentru pr…

  Ce este industria cancerului?  În acest interviu, dr. Susan Wadia-Ells discută despre cancerul de sân ca pe o epidemie inutilă în America ș...

  Mai mult

  8 semnale ale canceru…

  Cum apare cancerul de col uterin?  La fel ca în toate celelalte tipuri de cancer, cancerul de col uterin apare atunci când anumite celulele...

  Mai mult

  Beneficiile saunei cu…

  Ce este sauna cu unde infraroșii?  Sauna este de fapt o tradiție de vindecare care datează de mai bine de 2.000 de ani. Scufundarea într-un...

  Mai mult

  Detoxifierea, un fact…

  De ce avem nevoie să ne detoxifiem organismul?  A îmbătrâni este o parte a vieții. Este o realitate cu care fiecare dintre noi va trebui să...

  Mai mult

  10 moduri de a reduce…

  Cancerul este influențat de dietă și de stilul de viață  Potrivit Institutului American de Cercetare a Cancerului (AICR), o treime dintre c...

  Mai mult

  Obiceiuri sănătoase p…

  Cancerul de colon – date generale  Cercetările din acest domeniu au arătat că unele tipuri de cancer de colon încep de la polipi (tumori be...

  Mai mult

  Cancerul de prostată …

  Cancerul de prostată – date generale  Aproximativ unul din nouă bărbați va fi diagnosticat cu cancer de prostată pe parcursul vieții sale. ...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Biochimia oxigenului și a cancerului  Descoperirea obținută de Premiul Nobel Otto Warburg în 1925 a schimbat pentru totdeauna ceea ce știm ...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Ce este ozonul?  Ați observat vreodată că după o furtună aerul are un miros proaspăt? Este posibil să recunoașteți parfumul din aer ca fiin...

  Mai mult

  Ayurveda și combatere…

  Ce este Ayurveda?  Sistemele antice de vindecare din lume au predominat, în ciuda saturației medicinei convenționale moderne și funcționeaz...

  Mai mult

  Mersul pe jos și canc…

  Mersul în ritm alert, beneficii în cancer  Conform noilor cercetări medicale, mersul pe jos în ritm alert poate oferi o multitudine de bene...

  Mai mult

  Acupunctura: un trata…

  De ce este acupunctura o terapie anti-cancer?  Unele remedii și metode ale medicinei alternative sunt utilizate în anumite spitale și insti...

  Mai mult

  Diagnosticul timpuriu…

  Cancerul poate fi detectat la timp  Noile orientări ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), prezentate cu ocazia Zilei Mondiale ...

  Mai mult

  Diagnosticul de cance…

  Tirania sprijinului social  Cancerul are repercusiuni asupra sănătății mentale și fizice a persoanei, chiar și după terminarea tratamentulu...

  Mai mult

  Clismele cu cafea în …

  Clismele cu cafea, un procedeu de purificare  Expresia "moartea începe în colon" aparent a devenit mai populară și oferă adevărul simplific...

  Mai mult

  Cele 4 stadii ale can…

  Cancerul poate fi prevenit și controlat  Cancerul sădește adeseori frică în inima oricărei persoane doar la auzul acestui cuvânt. Acest luc...

  Mai mult

  Postul și combaterea …

  Postul ca terapie anti-cancer  În urma a numeroase studii medicale efectuate, cercetătorii au descoperit că postul declanșează regenerarea ...

  Mai mult

  5 strategii pentru pr…

  Top 5 strategii de bază pentru prevenirea cancerului  Vă simțiți îngrijorați de impactul pe termen lung al unei diete proaste asupra sănătă...

  Mai mult

  Cina devreme reduce r…

   A cina devreme reduce riscul de cancer de sân și de prostată  Un nou studiu publicat în Jurnalul Internațional al Cancerului evidențiază n...

  Mai mult

  Naturopatia și tratar…

  Cum acționează naturopatia sau medicina naturistă asupra corpului?  Naturopatia funcționează ajutând la îmbunătățirea capacității naturale ...

  Mai mult

  Acidoza: o afecțiune …

  Acidoza și apariția cancerului  Cercetătorul Otto Warburg a primit în anul 1931 Premiul Nobel deoarece a descoperit care este cauza princip...

  Mai mult

  Recomandări important…

  Plante medicinale cu efecte antitumorale  Există multe plante medicinale cu proprietăți antitumorale precum Kalanchoe, Graviola “Annona mur...

  Mai mult

  Efectul Warburg sau m…

  De ce radio și chimioterapia sunt ineficiente în majoritatea tumorilor?  În articolul anterior am explicat faptul că celula tumorală își sc...

  Mai mult

  Efectul Warburg sau m…

  Mitocondriile, oxigenul, glucoza și metabolismul tumoral  Fiziologul german Otto Warburg a publicat în anul 1931 lucrarea intitulată “Metab...

  Mai mult