Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Beneficiile aromaterapiei în alinarea simptom…

  Aromaterapia oferă multiple beneficii terapeutice Aromaterapia, cu o istorie îndelungată în utiliz...

  Aminoacizii esențiali: pilonii necunoscuți ai…

  Aminoacizii esențiali mențin sănătatea optimă Aminoacizii esențiali sunt adesea eroii necunoscuți ...

  Optimizarea digestiei și metabolismului prin …

  Ayurveda te ajută să optimizezi digestia și metabolismul Introducere În Ayurveda, o digestie sănă...

  Rutina zilnică ayurvedică: cheia pentru un st…

  Rutină zilnică este esențială pentru sănătate O rutină zilnică, sau Dinacharya, conform Ayurvedei...

  Top 5 terapii ayurvedice pentru reducerea str…

   Ayurveda oferă metode naturale pentru gestionarea stresului Introducere  Într-o lume tot mai ag...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Beneficiile terapiei Reiki în cancer

  Ce este terapia Reiki?

  Beneficiile terapiei Reiki în cancer

   Reiki este un cuvânt sanscrit care este compus din REI, care înseamnă energia universală și KI, energia vitală. Terapia Reiki este o tehnică de canalizare și de transmisie de energie vitală prin anumite mișcări ale mâinilor și care se utilizează pentru a obține pace și echilibru la toate nivelele ființei, respectiv la nivel:

   - Fizic: combate diverse dureri, leziuni, impulsionează metabolismul, etc.
   - Emoțional: combate problemele sentimentale, agresivitatea, anxietatea, depresia, tristețea, etc.
   - Mental: înlătură diverse obiceiuri nocive, stresul, insomnia, etc.
   - Spiritual: aduce armonie, pace, echilibru, etc.

   Terapia Reiki acționează în profunzime, chiar asupra rădăcinii sau cauzei problemei fizice sau emoționale, permițând ca emoția sau tiparul de comportament care a creat dezechilibrul să se manifeste și să fie vindecat.

   Terapia Reiki poate fi aplicată pe toate persoanele (adulți sănătoși, bolnavi, femei însărcinate, copii și bebeluși) și inclusiv pe animale și plante. Reiki este o terapie complementară medicinii convenționale și terapiilor psihologice și este recunoscută de Organizația mondială a sănătății (OMS).

   Conform metodei Reiki, blocarea sau funcționarea deficitară a centrilor energetici din organismul uman provoacă sau agravează o stare proastă de sănătate, apărând astfel diverse boli și tulburări de sănătate. Terapeutul acționează ca un canalizator al energiei universale, iar obiectivul său este de a rearmoniza planul fizic, emoțional, mental și spiritual al pacientului.

  Beneficiile terapiei Reiki pentru sănătate

   Terapia Reiki se poate utiliza pentru:

   • Eliberarea emoțiilor reprimate;
   • Creșterea nivelului energetic, oferind vitalitate fizică și emoțională;
   • Revitalizarea organică și regenerarea întregului organism;
   • În majoritatea cazurilor, terapia Reiki susține efectele tratamentului medical atunci când se urmează în paralel cu acesta;
   • Provocarea unei stări de relaxare reducând sau eliminând anxietatea;
   • Combaterea suferințelor fizice, emoționale, mentale sau spirituale;
   • Eliminarea efectelor nocive ale stresului zilnic;
   • Combaterea migrenelor, depresiei, durerilor menstruale și a constipației;
   • Eliminarea din organism a oricărui tip de toxine;
   • Ameliorarea diverselor tulburări emoționale în cazul femeilor însărcinate sau aflate în perioada post-partum (după naștere);
   • Ameliorarea somnului și combaterea depresiei;
   • Combaterea tulburărilor alimentare (precum bulimia și anorexia).

  Terapia Reiki și cancerul

   Diverse studii medicale au demonstrat faptul că terapia Reiki ajută contra diferitelor tipuri de cancer precum cel de sân, pancreas, colon, stomac și prostată.

   În general, terapia Reiki este recomandată pentru toată lumea și nu doar pentru persoanele care se supun tratamentelor convenționale contra cancerului, deoarece Reiki ajută mult la echilibrarea energiei și la amorsarea procesului de autovindecare.

   Beneficiile terapiei Reiki contra cancerului sunt tot mai cunoscute de către pacienții diagnosticați cu cancer din întreaga lume, iar studiile medicale au demonstrat că Reiki este într-adevăr eficientă, tocmai de aceea în multe spitale oncologice se aplică această terapie alternativă.

   Să vedem în acest articol care sunt beneficiile terapiei Reiki ca procedeu complementar pentru pacienții diagnosticați cu cancer care urmează sau care au urmat chimioterapie.

  Cum ajută terapia Reiki în cancer?

   În cazul persoanelor care urmează un tratament de chimioterapie, terapia Reiki contribuie la accelerarea procesului de vindecare, iar în același timp reduce simptomele negative ale chimioterapiei și ameliorează sănătatea fizică, emoțională, mentală și spirituală a pacientului.

   Majoritatea persoanelor care urmează un tratament de chimioterapie, atunci când practică și terapia Reiki se simt mult mai bine, iar simptomele neplăcute se ameliorează.

   Pe termen scurt, terapia Reiki ajută la eliminarea durerilor și neplăcerilor pe care le cauzează chimioterapia, iar acest lucru se poate observa chiar începând cu prima sesiune de Reiki. Terapia Reiki este foarte utilizată ca și tratament complementar atunci când pacientul urmează tratamentele convenționale contra cancerului.

   Pe termen mediu, terapia Reiki și efectele sale benefice ajută la reducerea mărimii tumorilor, iar în multe cazuri a determinat remisia acestora. Numărul de sesiuni variază în funcție de pacient și de gravitatea bolii.

   Pe termen lung, terapia Reiki este recomandată pentru vindecarea cauzelor bolii, deoarece, așa cum se cunoaște în prezent, sănătatea emoțională și cea mentală sunt cele care determină în mare măsură apariția unei anumite boli. Acest aspect esențial a fost detaliat în cadrul cercetărilor întreprinse de Dr. Hamer, care a creat Noua medicină germanică.

   Terapia Reiki ajută la tratarea cancerului și este capabilă să activeze și să revitalizeze sistemul imunitar al persoanelor care urmează tratamentele clasice de chimioterapie.

   Prin intermediul tehnicilor specifice se obține armonizarea și echilibrarea energiei pacientului pentru ca astfel să se producă în acesta propria autovindecare.

  Criza de vindecare din cadrul terapiei Reiki

   Mulți dintre pacienții care urmează terapia Reiki, după primele sesiuni de vindecare experimentează unele simptome care pot fi neplăcute. În mod obișnuit, în zilele următoare primei sesiuni de Reiki, pacientul se poate confrunta cu o senzație de greață, febră ușoară, dureri de cap, slăbiciune, pierderea apetitului, stări de iritabilitate, sensibilitate excesivă sau anxietate. Aceste simptome sunt denumite de către specialiști ca fiind criza de vindecare, care indică faptul că organismul pacientului reacționează la această terapie și sunt deblocate și purificate astfel anumite trasee sau meridiane energetice din corp.

   O criză de vindecare este un proces care se activează în organism, prin intermediul căreia corpul fizic eliberează toxinele acumulate în organe, iar corpul mental-emoțional eliberează emoțiile sau tiparele de gândire care sunt nocive. Toate aceste simptome se reunesc sub denumirea de criză de vindecare. Iată care sunt simptomele mental-emoționale pe care le putem experimenta în timpul unei crize de vindecare:

   - Mânie
   - Tristețe
   - Nervozitate
   - Teamă
   - Ură
   - Ranchiună
   - Anxietate

  Simptomele fizice care pot apărea în timpul unei crize de vindecare sunt următoarele:

   - Transpirație abundentă
   - Creșterea volumului de urină
   - Vomă
   - Eczeme
   - Urticarie
   - Erupții pe piele
   - Simptome de răceală sau gripă
   - Dureri de cap
   - Febră

   Ceea ce se cunoaște cu siguranță este faptul că fiecare persoană răspunde la terapia Reiki într-un mod distinct. În general, pentru a se declanșa o criză de vindecare este necesar să se realizeze un tratament care să cuprindă mai multe sesiuni terapeutice, pentru ca pacientul să beneficieze de înlăturarea blocajelor energetice.

   Cu cât este mai lung un tratament Reiki, cu atât vor fi mai complete și durabile efectele sale. De exemplu, o sesiune de Reiki acționează asupra consecințelor și rezolvă problemele punctuale. În schimb, terapia Reiki dacă este aplicată cu perseverență și pe termen lung se orientează spre cauzele bolii și armonizează în mod global energiile pacientului.

   Este necesar să se ia în considerare faptul că un tratament integral afectează în mod pozitiv ansamblul corp, minte și spirit. Acest lucru se datorează reechilibrării emoționale și mentale pe care terapia Reiki o produce. În general, orice metamorfoză benefică implică un anumit grad de suferință. Prin intermediul terapiei Reiki se pot reactualiza vechi dureri sau suferințe care de cele mai multe ori sunt neplăcute și produc sentimente de neliniște, teamă, abandon sau respingere. Manifestarea acestor emoții este însă un pas necesar pentru a purifica sufletul și pentru a-l elibera, prin intermediul acestor crize emoționale de vindecare care sunt denumite "catharsis".

   Atunci când energia deblocată descătușează aceste fenomene traumatice, este important ca pacientul să nu se sperie și să nu abandoneze sesiunea terapeutică, ci din contră, să-și reafirme încrederea în puterea vindecătoare a terapiei Reiki.


  Beneficiile aromatera…

  Aromaterapia oferă multiple beneficii terapeutice Aromaterapia, cu o istorie îndelungată în utilizarea uleiurilor esențiale, oferă multipl...

  Mai mult

  Ayurveda în complemen…

  Abordări naturale de vindecare a cancerului prin Ayurveda Introducere Confruntarea cu cancerul este o experiență complexă și provocatoare...

  Mai mult

  Shake-urile proteice:…

  Nutriția adecvată in chimioterapie este vitală Pentru pacienții care se confruntă cu tratamentele dificile ale chimioterapiei, menținerea ...

  Mai mult

  Prevenirea cancerului…

  Enzimele pancreatice și tratarea cancerului pancreatic În acest an, se estimează că 60.430 de americani vor fi diagnosticați cu cancer pan...

  Mai mult

  Cancerul de prostată …

  Simptomele cancerului de prostată care s-a răspândit în alte părți ale corpului? Cel mai utilizat sistem pentru clasificarea etapelor canc...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Criza de vindecare sau efectul Herxheimer Singurul efect secundar cunoscut al ozonului este acela că poate provoca o criză de vindecare, d...

  Mai mult

  Beneficiile somnului …

  Beneficiile anti-cancer ale somnului Studiile arată că există o legătură clară între cancer și activitatea fizică. Exercițiile fizice reg...

  Mai mult

  Celulele NK și funcți…

  Cum să ne îmbunătățim funcția imunitară prin stimularea celulelor naturale ucigașe? Celulele Natural Killer (NK) sunt un tip specific de g...

  Mai mult

  Algele marine și trat…

  Proprietățile algelor marine pentru sănătate Algele marine precum Spirulina și Chlorella au puternice proprietăți anticancerigene datorită...

  Mai mult

  Cancerul renal: 11 fa…

  Care sunt cauzele cancerului renal?  Cunoașterea simptomelor și depistarea precoce a cancerului renal poate face o mare diferenț[ în maximi...

  Mai mult

  Tumorile beningne: ti…

  Ce este o tumoare benignă?  O tumoare se poate dezvolta atunci când celulele cresc prea repede sau nu mor atunci când trebuie. Această cole...

  Mai mult

  Pași simpli pentru pr…

  Multe cazuri de cancer de sân în realitate nu sunt cancer de sân  Așa cum am menționat anterior, mamografiile vă pot provoca probleme. În p...

  Mai mult

  Pași simpli pentru pr…

  Ce este industria cancerului?  În acest interviu, dr. Susan Wadia-Ells discută despre cancerul de sân ca pe o epidemie inutilă în America ș...

  Mai mult

  8 semnale ale canceru…

  Cum apare cancerul de col uterin?  La fel ca în toate celelalte tipuri de cancer, cancerul de col uterin apare atunci când anumite celulele...

  Mai mult

  Beneficiile saunei cu…

  Ce este sauna cu unde infraroșii?  Sauna este de fapt o tradiție de vindecare care datează de mai bine de 2.000 de ani. Scufundarea într-un...

  Mai mult

  Detoxifierea, un fact…

  De ce avem nevoie să ne detoxifiem organismul?  A îmbătrâni este o parte a vieții. Este o realitate cu care fiecare dintre noi va trebui să...

  Mai mult

  10 moduri de a reduce…

  Cancerul este influențat de dietă și de stilul de viață  Potrivit Institutului American de Cercetare a Cancerului (AICR), o treime dintre c...

  Mai mult

  Obiceiuri sănătoase p…

  Cancerul de colon – date generale  Cercetările din acest domeniu au arătat că unele tipuri de cancer de colon încep de la polipi (tumori be...

  Mai mult

  Cancerul de prostată …

  Cancerul de prostată – date generale  Aproximativ unul din nouă bărbați va fi diagnosticat cu cancer de prostată pe parcursul vieții sale. ...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Biochimia oxigenului și a cancerului  Descoperirea obținută de Premiul Nobel Otto Warburg în 1925 a schimbat pentru totdeauna ceea ce știm ...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Ce este ozonul?  Ați observat vreodată că după o furtună aerul are un miros proaspăt? Este posibil să recunoașteți parfumul din aer ca fiin...

  Mai mult

  Ayurveda și combatere…

  Ce este Ayurveda?  Sistemele antice de vindecare din lume au predominat, în ciuda saturației medicinei convenționale moderne și funcționeaz...

  Mai mult

  Mersul pe jos și canc…

  Mersul în ritm alert, beneficii în cancer  Conform noilor cercetări medicale, mersul pe jos în ritm alert poate oferi o multitudine de bene...

  Mai mult

  Acupunctura: un trata…

  De ce este acupunctura o terapie anti-cancer?  Unele remedii și metode ale medicinei alternative sunt utilizate în anumite spitale și insti...

  Mai mult

  Diagnosticul timpuriu…

  Cancerul poate fi detectat la timp  Noile orientări ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), prezentate cu ocazia Zilei Mondiale ...

  Mai mult

  Diagnosticul de cance…

  Tirania sprijinului social  Cancerul are repercusiuni asupra sănătății mentale și fizice a persoanei, chiar și după terminarea tratamentulu...

  Mai mult

  Clismele cu cafea în …

  Clismele cu cafea, un procedeu de purificare  Expresia "moartea începe în colon" aparent a devenit mai populară și oferă adevărul simplific...

  Mai mult

  Cele 4 stadii ale can…

  Cancerul poate fi prevenit și controlat  Cancerul sădește adeseori frică în inima oricărei persoane doar la auzul acestui cuvânt. Acest luc...

  Mai mult

  Postul și combaterea …

  Postul ca terapie anti-cancer  În urma a numeroase studii medicale efectuate, cercetătorii au descoperit că postul declanșează regenerarea ...

  Mai mult

  5 strategii pentru pr…

  Top 5 strategii de bază pentru prevenirea cancerului  Vă simțiți îngrijorați de impactul pe termen lung al unei diete proaste asupra sănătă...

  Mai mult

  Cina devreme reduce r…

   A cina devreme reduce riscul de cancer de sân și de prostată  Un nou studiu publicat în Jurnalul Internațional al Cancerului evidențiază n...

  Mai mult

  Naturopatia și tratar…

  Cum acționează naturopatia sau medicina naturistă asupra corpului?  Naturopatia funcționează ajutând la îmbunătățirea capacității naturale ...

  Mai mult

  Acidoza: o afecțiune …

  Acidoza și apariția cancerului  Cercetătorul Otto Warburg a primit în anul 1931 Premiul Nobel deoarece a descoperit care este cauza princip...

  Mai mult

  Recomandări important…

  Plante medicinale cu efecte antitumorale  Există multe plante medicinale cu proprietăți antitumorale precum Kalanchoe, Graviola “Annona mur...

  Mai mult

  Efectul Warburg sau m…

  De ce radio și chimioterapia sunt ineficiente în majoritatea tumorilor?  În articolul anterior am explicat faptul că celula tumorală își sc...

  Mai mult

  Efectul Warburg sau m…

  Mitocondriile, oxigenul, glucoza și metabolismul tumoral  Fiziologul german Otto Warburg a publicat în anul 1931 lucrarea intitulată “Metab...

  Mai mult