Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Insomnia: cauze, impact și soluții bazate pe …

  Ce este insomnia și cum ne afectează? Insomnia este o tulburare de somn care afectează capacitatea...

  Mențineți-vă mintea activă: cum să preveniți …

  Importanța proactivității în menținerea sănătății mintale Demența afectează milioane de oameni în ...

  Importanța somnului pentru sănătate: o privir…

  Începutul călătoriei în lumea somnului Somnul, adesea neglijat în viața agitată de azi, este un pi...

  Astenia de primăvară: combaterea simptomelor …

  Oboseala de sezon: înțelegerea asteniei de primăvară Primăvara aduce nu doar flori și soare, ci, p...

  Remisiile spontane ale cancerului: un fenomen…

  Ce sunt remisiile spontane ale cancerului? Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, canc...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Terapia cu ozon: o alternativă puternică contra cancerului (I)

  Ce este ozonul?

  Terapia cu ozon: o alternativă puternică contra cancerului (I) Ați observat vreodată că după o furtună aerul are un miros proaspăt? Este posibil să recunoașteți parfumul din aer ca fiind familiar, dar unul care nu ați fost niciodată în stare să știți de unde provine. Este același miros ca atunci când există valuri oceanice și cascade, precum și când lumina soarelui cade pe zăpadă. Acest miros este ozonul, un gaz care este produs în toate aceste circumstanțe naturale.

   Cu toate acestea, nu trebuie să așteptăm ca natura să facă această substanță. Tehnologia modernă ne-a permis să putem produce ozon. Acest ozon artificial fabricat este exact același ozon ca al naturii.

   Ozonul ne dă senzația că ne curăță și, într-adevăr, tocmai asta face. Ozonul curăță atmosfera atunci când natura îl produce. Și atunci când suntem expuși la acesta, ne curăță în mod similar corpurile.

   Ozonul este produs nu numai de fenomenele naturale, dar este produs și de poluare. Când lumina soarelui, umiditatea și temperatura se întâlnesc cu moleculele chimice pe care le numim poluare (mai ales hidrocarburi formate prin arderea incompletă a combustibilului în motoarele mașinilor și altor vehicule, dar și monoxid de carbon, oxid de azot și dioxid de carbon), oxigenul atmosferic (O2) este chimic transformat în ozon (O3).
  Cu alte cuvinte, cu cât există mai multă poluare, cu atât este generat mai mult ozon. Deci, în zilele poluate este probabil să existe o cantitate mai mare de ozon. Dar ceea ce nu ne spune meteorologii este faptul că, fără ozon, nivelurile de poluare ar fi atât de mari încât orașele noastre ar fi de nelocuit.

   În ciuda reputației sale proaste, ozonul a primit recent o atenție serioasă în cercurile alternative medicale și de cercetare datorită potențialului remarcabil de vindecare al terapiei cu ozon. Terapia cu ozon este una dintre cele mai versatile forme de terapie disponibile astăzi, deoarece poate fi aplicată atât prin tratamente medicale, cât și prin aplicații la domiciliu. Această terapie poate fi administrată prin piele, în diferite organe ale corpului, inclusiv intestinele și plămânii, prin urechi, în sânge, pe dinți și gingii, precum și în părțile dureroase sau deteriorate ale corpului.

   O analiză din 2004 a terapiei cu ozon afirmă următoarele: în ultimul deceniu, contrar tuturor așteptărilor, s-a demonstrat că aplicarea judicioasă a ozonului în boli infecțioase cronice, vasculopatii, ortopedie și chiar stomatologie a dat rezultate atât de uimitoare, încât este deplorabil faptul că comunitatea medicală continuă să ignore terapia cu ozon. Încă de prima dată când ozonul a fost folosit în domeniul medical, s-a dovedit în mod constant că este un luptător înflăcărat într-o multitudine de afecțiuni și afecțiuni. Acestea includ cancerul, bolile hepatice, bolile auto-imune, bolile de inimă, alergiile, diabetul, boala Lyme, degenerarea maculară, bolile virale, reumatismul/artrita, afecțiunile geriatrice, SARS și SIDA.

  Despre puterea vindecătoare a ozonului

   Cancerul este cauzat de mulți factori divergenți; este un proces complex care operează pe mai multe niveluri ale constelației corpului/minții. Pot exista unele sisteme în corp care încă funcționează corect la un pacient cu cancer, indiferent de stadiul cancerului în care se află. O femeie cu cancer de sân poate avea o inimă care funcționează perfect, de exemplu.

   Dar un lucru despre care nu se poate spune cu exactitate este acela că persoana este perfect sănătoasă „cu excepția” cancerului. În cancer nu există „cu excepția”.
   Știați că lipsa de sănătate care există în fiecare afecțiune a cancerului, fără excepție (indiferent de locația sau stadiul cancerului), are legătură cu respirația afectată a celulelor organismului? Știm despre acest factor cauzativ în toate cazurile de cancer de aproape 100 de ani. De fapt, această descoperire a primit premiul Nobel.
  Tratamentul pentru această afecțiune care provoacă cancer – terapia cu ozon (Ozone Therapy) - este disponibil de mai multe decenii. Cu toate acestea, există foarte puțini practicieni care îl oferă în Statele Unite, iar majoritatea oamenilor (inclusiv a celor care suferă de cancer și a familiilor lor) nici nu au auzit de acest lucru.

   Ozonul este agentul oxidant cel mai puternic și cu acțiunea cea mai rapidă de pe Pământ. O moleculă de ozon este egală în activitatea sa cu între 3.000 și 10.000 molecule de clor. Ozonul este cel mai bun distrugător al organismelor dăunătoare, patogene.
  Știați că ozonul durează doar 10 secunde pentru a ucide 99% din bacterii, ciuperci, drojdie, mucegai și viruși - de 3.500 de ori mai rapid decât clorul?
  Nu în ultimul rând, s-a demonstrat că ozonul ucide celulele canceroase în contact cu acestea.

   Specialiștii consideră că mecanismele de vindecare ale terapiei cu ozon includ:

  - Inactivarea bacteriilor, virusurilor, ciupercilor, drojdiei și protozoarelor;

  - Stimularea metabolismului oxigenului;

  - Activarea sistemului imunitar;

  - Ozonul este foarte eficient pentru a lupta cu atâtea afecțiuni, deoarece funcționează la nivelul tematic al organismului: celulele corpului.

  Ozonul și oxigenul

   Ozonul, la fel ca progenitorul său, oxigenul, este un gaz. Oxigenului (cunoscut chimic ca O2) îi place să călătorească în perechi. Când un al treilea atom de oxigen se leagă, O2 devine O3. Deoarece O3 este, în mod inerent, instabil, vrea întotdeauna să renunțe la acel atom suplimentar. În același timp, orice celulă care intră în contact cu O3 va lua acest al treilea atom. Când se întâmplă acest lucru, proprietățile tradiționale ale oxigenului devin mai puternice și mai energizate.

   Proprietatea cea mai uimitoare a ozonului este aceea că este un oxidant extrem de puternic. Acesta va descompune orice produs chimic în componentele de bază ale acelei substanțe chimice. Poluarea cu combustibilul vehiculului constă în general din apă, dioxid de carbon, sulf, azot și oxigen, toate combinându-se pentru a forma ceea ce numim smog. Când ozonul natural intră în contact cu acest smog, aceste substanțe chimice sunt eliberate în forma lor de bază sau elementară și niciunul dintre noi nu ar putea supraviețui fără ele.

  Istoricul folosirii ozonului

   Istoricul consumului de ozon în scopuri de sănătate este vechi. Nativii americani au consumat pește ca o componentă majoră a dietei lor. Ei au recunoscut că, după o furtună, peștele emite un miros mai ciudat, dar plăcut și au început să prefere pescuitul imediat după sfârșitul unei furtuni.

   Peste ocean, grecii au observat și ei același miros (și l-au numit „ozein”) și, ca și popoarele indigene, au preferat pescuitul după furtună. Astăzi, influența pozitivă a ozonului asupra sistemului digestiv al diferitelor specii de pești a fost documentată științific.

   Ozonul a fost utilizat medical pentru dezinfectarea și tratarea bolii de la descoperirea sa. În 1896, Nikola Tesla a brevetat primul generator de ozon din Statele Unite. Ozonul a fost utilizat ca purificator de apă sigur și eficient de mai bine de un secol. Ozonul dezactivează microbii patogeni din corpul uman în același mod în care se întâmplă în apă, nefiind surprinzător, deoarece corpurile noastre sunt alcătuite din 70% apă.
  În timpul Războiului Mondial, medicii au aplicat ozon în mod topic pe rănile infectate datorită proprietăților sale antibacteriene. Ulterior au descoperit că are aplicații terapeutice mai largi, datorită proprietăților sale anti-inflamatorii. La sfârșitul anului 1980, medicii germani au început să trateze cu succes pacienții cu HIV cu ozon. Deși există unii practicieni din SUA care administrează ozon, rămâne un tratament relativ mai puțin frecvent chiar și astăzi.

  Cum se poate folosi terapia cu ozon?

   Ozonul este o terapie bine respectată în multe părți ale lumii. În Germania, este standardul de îngrijire și este utilizat de 70-80% dintre medicii practicanți. Unul dintre principalii practicanți anti-cancer de ozonoterapie din Germania, dr. Horst Kief, a venit pentru prima dată în Statele Unite în urmă cu peste 30 de ani, când a fost invitat să vorbească la o conferință organizată de Fundația pentru Avansarea Terapiei Cancerului. De atunci, el a raportat inversarea SIDA cu ozonul, la fel ca și alți medici din Germania.

   În literatura medicală germană există peste 3.000 de referințe care se referă la utilizarea terapiei cu ozon medical. De fapt, se consideră o malpraxis medicală a nu folosi ozonul pre și post-chirurgie în loc de antibiotice!

   Cuba și India au facilități întregi dedicate tratamentului și cercetării ozonului. De asemenea, Rusia este un fan al ozonului. În total, nu există nici o terapie studiată la fel ca ozonul la nivel mondial, doar cortizonul și prednisonul. Oxigenul este ieftin. De fapt, oxigenul este liber. Pentru a produce ozon din oxigen, trebuie doar un generator mic și un concentrator de oxigen. Niciunul nu este scump și nici nu oferă posibilitatea unor marje de profit masive.


  Beneficiile aromatera…

  Aromaterapia oferă multiple beneficii terapeutice Aromaterapia, cu o istorie îndelungată în utilizarea uleiurilor esențiale, oferă multipl...

  Mai mult

  Ayurveda în complemen…

  Abordări naturale de vindecare a cancerului prin Ayurveda Introducere Confruntarea cu cancerul este o experiență complexă și provocatoare...

  Mai mult

  Shake-urile proteice:…

  Nutriția adecvată in chimioterapie este vitală Pentru pacienții care se confruntă cu tratamentele dificile ale chimioterapiei, menținerea ...

  Mai mult

  Prevenirea cancerului…

  Enzimele pancreatice și tratarea cancerului pancreatic În acest an, se estimează că 60.430 de americani vor fi diagnosticați cu cancer pan...

  Mai mult

  Cancerul de prostată …

  Simptomele cancerului de prostată care s-a răspândit în alte părți ale corpului? Cel mai utilizat sistem pentru clasificarea etapelor canc...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Criza de vindecare sau efectul Herxheimer Singurul efect secundar cunoscut al ozonului este acela că poate provoca o criză de vindecare, d...

  Mai mult

  Beneficiile somnului …

  Beneficiile anti-cancer ale somnului Studiile arată că există o legătură clară între cancer și activitatea fizică. Exercițiile fizice reg...

  Mai mult

  Celulele NK și funcți…

  Cum să ne îmbunătățim funcția imunitară prin stimularea celulelor naturale ucigașe? Celulele Natural Killer (NK) sunt un tip specific de g...

  Mai mult

  Algele marine și trat…

  Proprietățile algelor marine pentru sănătate Algele marine precum Spirulina și Chlorella au puternice proprietăți anticancerigene datorită...

  Mai mult

  Cancerul renal: 11 fa…

  Care sunt cauzele cancerului renal?  Cunoașterea simptomelor și depistarea precoce a cancerului renal poate face o mare diferenț[ în maximi...

  Mai mult

  Tumorile beningne: ti…

  Ce este o tumoare benignă?  O tumoare se poate dezvolta atunci când celulele cresc prea repede sau nu mor atunci când trebuie. Această cole...

  Mai mult

  Pași simpli pentru pr…

  Multe cazuri de cancer de sân în realitate nu sunt cancer de sân  Așa cum am menționat anterior, mamografiile vă pot provoca probleme. În p...

  Mai mult

  Pași simpli pentru pr…

  Ce este industria cancerului?  În acest interviu, dr. Susan Wadia-Ells discută despre cancerul de sân ca pe o epidemie inutilă în America ș...

  Mai mult

  8 semnale ale canceru…

  Cum apare cancerul de col uterin?  La fel ca în toate celelalte tipuri de cancer, cancerul de col uterin apare atunci când anumite celulele...

  Mai mult

  Beneficiile saunei cu…

  Ce este sauna cu unde infraroșii?  Sauna este de fapt o tradiție de vindecare care datează de mai bine de 2.000 de ani. Scufundarea într-un...

  Mai mult

  Detoxifierea, un fact…

  De ce avem nevoie să ne detoxifiem organismul?  A îmbătrâni este o parte a vieții. Este o realitate cu care fiecare dintre noi va trebui să...

  Mai mult

  10 moduri de a reduce…

  Cancerul este influențat de dietă și de stilul de viață  Potrivit Institutului American de Cercetare a Cancerului (AICR), o treime dintre c...

  Mai mult

  Obiceiuri sănătoase p…

  Cancerul de colon – date generale  Cercetările din acest domeniu au arătat că unele tipuri de cancer de colon încep de la polipi (tumori be...

  Mai mult

  Cancerul de prostată …

  Cancerul de prostată – date generale  Aproximativ unul din nouă bărbați va fi diagnosticat cu cancer de prostată pe parcursul vieții sale. ...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Biochimia oxigenului și a cancerului  Descoperirea obținută de Premiul Nobel Otto Warburg în 1925 a schimbat pentru totdeauna ceea ce știm ...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Ce este ozonul?  Ați observat vreodată că după o furtună aerul are un miros proaspăt? Este posibil să recunoașteți parfumul din aer ca fiin...

  Mai mult

  Ayurveda și combatere…

  Ce este Ayurveda?  Sistemele antice de vindecare din lume au predominat, în ciuda saturației medicinei convenționale moderne și funcționeaz...

  Mai mult

  Mersul pe jos și canc…

  Mersul în ritm alert, beneficii în cancer  Conform noilor cercetări medicale, mersul pe jos în ritm alert poate oferi o multitudine de bene...

  Mai mult

  Acupunctura: un trata…

  De ce este acupunctura o terapie anti-cancer?  Unele remedii și metode ale medicinei alternative sunt utilizate în anumite spitale și insti...

  Mai mult

  Diagnosticul timpuriu…

  Cancerul poate fi detectat la timp  Noile orientări ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), prezentate cu ocazia Zilei Mondiale ...

  Mai mult

  Diagnosticul de cance…

  Tirania sprijinului social  Cancerul are repercusiuni asupra sănătății mentale și fizice a persoanei, chiar și după terminarea tratamentulu...

  Mai mult

  Clismele cu cafea în …

  Clismele cu cafea, un procedeu de purificare  Expresia "moartea începe în colon" aparent a devenit mai populară și oferă adevărul simplific...

  Mai mult

  Cele 4 stadii ale can…

  Cancerul poate fi prevenit și controlat  Cancerul sădește adeseori frică în inima oricărei persoane doar la auzul acestui cuvânt. Acest luc...

  Mai mult

  Postul și combaterea …

  Postul ca terapie anti-cancer  În urma a numeroase studii medicale efectuate, cercetătorii au descoperit că postul declanșează regenerarea ...

  Mai mult

  5 strategii pentru pr…

  Top 5 strategii de bază pentru prevenirea cancerului  Vă simțiți îngrijorați de impactul pe termen lung al unei diete proaste asupra sănătă...

  Mai mult

  Cina devreme reduce r…

   A cina devreme reduce riscul de cancer de sân și de prostată  Un nou studiu publicat în Jurnalul Internațional al Cancerului evidențiază n...

  Mai mult

  Naturopatia și tratar…

  Cum acționează naturopatia sau medicina naturistă asupra corpului?  Naturopatia funcționează ajutând la îmbunătățirea capacității naturale ...

  Mai mult

  Acidoza: o afecțiune …

  Acidoza și apariția cancerului  Cercetătorul Otto Warburg a primit în anul 1931 Premiul Nobel deoarece a descoperit care este cauza princip...

  Mai mult

  Recomandări important…

  Plante medicinale cu efecte antitumorale  Există multe plante medicinale cu proprietăți antitumorale precum Kalanchoe, Graviola “Annona mur...

  Mai mult

  Efectul Warburg sau m…

  De ce radio și chimioterapia sunt ineficiente în majoritatea tumorilor?  În articolul anterior am explicat faptul că celula tumorală își sc...

  Mai mult

  Efectul Warburg sau m…

  Mitocondriile, oxigenul, glucoza și metabolismul tumoral  Fiziologul german Otto Warburg a publicat în anul 1931 lucrarea intitulată “Metab...

  Mai mult