Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Vindecarea emoțională

Stresul emoțional și cancerul

Scris de Ayurvedic Medica

Legătura dintre stresul emoțional și cancer

Stresul emoțional și cancerul Oamenii de știință au descoperit că stresul emoțional de zi cu zi poate fi un factor declanșator pentru apariția și creșterea tumorilor. Orice tip de traumatism, emoțional sau fizic, poate acționa ca o „cale” între mutațiile canceroase, alăturându-le într-un mix care pune viața umană în pericol.

 Rezultatele cercetărilor de până acum arată că condițiile pentru dezvoltarea bolii pot fi afectate de mediul dumneavoastră emoțional, inclusiv de munca zilnică și de stresul familial. Până acum, oamenii de știință credeau că este necesar să existe mai multe mutații cauzatoare de cancer într-o celulă pentru ca tumorile să crească.

Stresul cronic poate produce cancer

Scris de Ayurvedic Medica

Care este legătura dintre cancer și stresul cronic?

 Stresul cronic este terenul ideal de reproducere pentru ca organismul să creeze un răspuns inflamator și imunosupresor. Conform cercetătorilor din domeniul imunologiei tumorale, s-a constatat că cancerul apare dintr-un proces inflamator cronic.

 Depresia și stresul cronic, poate chiar fără să ne dăm seama, ne expun riscului de a crea un mediu pro-inflamator care poate duce la cancer. Asocierea dintre stres și cancer este foarte actuală. Pentru a putea discuta acest lucru, trebuie să ne fie clare trei ipoteze de bază:

Vizualizarea și vindecarea cancerului

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este vizualizarea?

Cercetările recente au arătat că procesul de vizualizare vă poate spori în mod semnificativ sănătatea, iar acest lucru nu este întâmplător. Meditația focalizată vă poate schimba efectiv undele cerebrale, iar acest lucru poate avea un efect asupra sistemului imunitar, a răspunsurilor la stres și multe alte beneficii pentru sănătate.

 Vizualizarea este uneori denumită imagini ghidate sau imagini mentale. La un nivel foarte de bază, este o tehnică a minții în care o persoană creează o imagine specifică a unui eveniment viitor.

Traumele emoționale și apariția cancerului

Scris de Ayurvedic Medica

Efectele pe termen lung ale traumelor emoționale

Traumele emoționale și apariția cancerului

 Războiul, dezastrele naturale, pierderea unei persoane iubite, abuzul domestic, problemele financiare, diagnosticul de cancer, evenimentele tragice din copilărie: toate acestea și multe alte situații pot provoca traume emoționale. Acestea pot determina chiar, de asemenea, unele tulburări psihologice diagnosticate din punct de vedere medical, cum ar fi tulburarea de stres post-traumatic (TSPT). Traumele emoționale, dacă sunt lăsate nerezolvate, pot contribui la apariția cancerului? Răspunsul, conform celor mai recente cercetări despre stres, emoții și cancer ... este un da fără echivoc!

Carcinofobia: simptome, cauze și tratament

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este carcinofobia?

Carcinofobia: simptome, cauze și tratament Ideea dezvoltării cancerului poate deveni o obsesie care afectează calitatea vieții. Deși, în prezent, prima cauză a decesului la adulți reprezintă probleme legate de inimă, teama de a dezvolta orice tip de cancer este mult mai răspândită în întreaga populație.
Unul dintre motivele principale ale fobiei de boala canceroasă este în mod inevitabil asociat cu o imagine a suferinței și a durerii. Acest fapt a dus la dezvoltarea unui soi de fobie specifică cunoscută sub numele de: carcinofobie.

 În cazul specific al carcinofobiei, aceasta face parte din tulburările de anxietate și implică o teamă excesivă, irațională și necontrolabilă de a dezvolta sau de a suferi de un tip de cancer.
 Această teamă de a dezvolta o boală de tip carcinogenă poate fi considerată ca un tip specific de ipohondrie, în care singurele afecțiuni de care o persoană se teme sunt cele care se caracterizează prin apariția tumorilor sau a carcinoamelor.

Despre efectul Nocebo și cancer

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este efectul Nocebo?

Despre efectul Nocebo și cancer Efectul Nocebo constă în a suferi o serie de efecte adverse ca rezultat al așteptărilor negative care ne fac să credem că un medicament, un remediu sau o terapie nu va funcționa sau chiar ne va dăuna. Cu toții am auzit de „efectul Placebo“, care se referă la un mecanism psihologic prin care suntem capabili să simțim ușurarea sau ameliorarea unei tulburări, simptom sau durere, atunci când am luat un remediu Placebo, o substanță inofensivă, care de fapt nu are nicio proprietate care să ne permită să rezolvăm problema care ne afectează, crezând că este un medicament.