Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Beneficiile aromaterapiei în alinarea simptom…

  Aromaterapia oferă multiple beneficii terapeutice Aromaterapia, cu o istorie îndelungată în utiliz...

  Aminoacizii esențiali: pilonii necunoscuți ai…

  Aminoacizii esențiali mențin sănătatea optimă Aminoacizii esențiali sunt adesea eroii necunoscuți ...

  Optimizarea digestiei și metabolismului prin …

  Ayurveda te ajută să optimizezi digestia și metabolismul Introducere În Ayurveda, o digestie sănă...

  Rutina zilnică ayurvedică: cheia pentru un st…

  Rutină zilnică este esențială pentru sănătate O rutină zilnică, sau Dinacharya, conform Ayurvedei...

  Top 5 terapii ayurvedice pentru reducerea str…

   Ayurveda oferă metode naturale pentru gestionarea stresului Introducere  Într-o lume tot mai ag...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Pași simpli pentru prevenirea cancerului de sân (II)

  Multe cazuri de cancer de sân în realitate nu sunt cancer de sân

   Așa cum am menționat anterior, mamografiile vă pot provoca probleme. În primul rând, mamografiile comprimă țesutul mamar, lucru care în sine poate provoca leziuni tisulare. De asemenea, dacă aveți o tumoare, acea tumoare s-ar putea rupe și ar putea provoca un cancer de sân metastatic.

   Carcinomul ductal in situ (DCIS) nu este o tumoare. Nu este invaziv și nu este cancer. Studiile sugerează că doar aproximativ 5% din DCIS se va transforma în cancer într-o perioadă de 10 ani sau mai mult. "Dar probabil cea mai mare preocupare pe care o am cu mamografiile este că acestea sunt singurul mod în care industria cancerului poate diagnostica dacă o femeie are celule atipice sau o tumoare mică, indolentă, care poate să nu crească niciodată", spune dr. Wadia-Ells.

   Termenul "celule atipice" a devenit ulterior cunoscut sub numele de carcinom ductal in situ sau DCIS, un termen mult mai înfricoșător decât "celule atipice". Frica se vinde, iar acest lucru este valabil și în industria cancerului. De fapt, DCIS nu este o tumoare. Nu este invaziv și nu este cancer. Studiile sugerează că doar aproximativ 5% din DCIS se va transforma în cancer într-o perioadă de 10 ani sau mai mult. Cu toate acestea, DCIS a căpătat încă o dată denumirea de „cancer de sân în stadiul 0”.

  Ai citit prima parte a articolului? O găsești aici

   „Am întâlnit multe femei care mi-au spus:„ Am avut cancer la sân, dar din fericire l-a găsit la timp. Sunt bine.' Și spun: „În ce etapă erai?” Uneori nu știu, dar dacă știu, pot spune „Stadiul zero”, iar primul lucru pe care vreau să-l spun este „Nu ai avut cancer de sân. Nu ai avut niciodată cancer de sân. Dar problema este că aceste femei au fost tratate ca și cum ar fi avut cancer la sân. Apoi, s-a făcut o biopsie, adesea prin aspirație fină cu ac care inflamează țesutul și poate crea ulterior cancer. Unele cazuri au fost supuse unei intervenții chirurgicale.

   Am cunoscut femei care au avut mastectomii duble, deoarece au avut DCIS. Acest lucru este fals. Oamenilor li se oferă toate aceste motive pentru a se teme de cancerul de sân. Și în cazul cancerului de sân metastatic recurent, există modalități care sunt netoxice și care pot face literalmente dispariția celulelor metastatice. Și există chiar un studiu de caz din Turcia în cartea mea despre modul în care au folosit terapii metabolice strict non-toxice pentru a ucide toate celulele metastatice de la o femeie de 30 de ani. Și atâta timp cât era dispusă să participe și să mănânce o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, precum și terapii non-toxice din când în când, această femeie a rămas curată" a mai adăugat dr. Wadia-Ells.

  De ce biopsiile nu sunt neapărat indicate?

   După cum s-a menționat anterior, între 20% și 40% dintre femeile tratate pentru cancerul de sân în stadiu incipient în Statele Unite dezvoltă cancer de sân metastatic recurent. Întrebarea este, ce procent din aceste cazuri au fost cauzate de diagnostice sau tratamente?

   Dr. Seyfried descrie în cartea sa intitulată: „Cancerul ca boală metabolică”, procesul biologic al cancerului. Când o celulă tumorală este eliberată dintr-o biopsie și apare inflamația, celulele sistemului imunitar, inclusiv macrofagele, intră pentru a încerca să se vindece această nouă rană pe care chirurgul tocmai a creat-o în sânul femeii. Macrofagele se pot transforma apoi într-o celulă hibridă care fuzionează cu acea celulă de cancer mamar rătăcitor și care poate afecta corpul femeii, migrează la oase, creier sau ficat și poate în altă parte.

   Este foarte clar că în acest caz există un proces metabolic. Nu este un proces aleatoriu. Totuși, în prezent, epidemia recurentă a cancerului de sân metastatic este din ce în ce mai mare. Puteți vedea acest lucru privind datele din studiile clinice și creșterea exponențială a veniturilor din medicamente pentru cancerul de sân metastatic. Peste 50% din toate veniturile din industria cancerului de sân din prezent sunt venituri din medicamente pentru cancerul de sân metastatic.

  Anumite medicamente afectează riscul de cancer de sân

   În cartea sa, dr. Wadia-Ells detaliază, de asemenea, riscurile anumitor medicamente populare. Femeile care au folosit statine de mai bine de 10 ani, de exemplu, s-au dovedit că își dublează riscul de cancer mamar. Acesta este un medicament luat de 1 din 4 adulți peste 40 de ani în Statele Unite, deci este o problemă majoră. Un alt grup comun, dar periculos, de medicamente sunt medicamentele contraceptive pe bază de progestin și DIU mixte cu progestin sau dispozitivele intrauterine.

   O alternativă mult mai sigură este DIU spiralat de cupru fără hormoni. Cu toate acestea, astăzi, reglementările FDA au creat un DIU unic, fără hormoni, cu un preț de monopol, care este prea scump pentru femeile fără asigurare de sănătate. Deși costul real al acestui dispozitiv mic este de aproape 50 de cenți în Statele Unite, femeile sau asigurarea lor trebuie să plătească mai mult de 800 USD pentru a cumpăra și introduce DIU.

   Dr. Wadia-Ells explică următoarele: „Aici a intervenit munca mea absolventă în economie politică, așa că mi-a servit bine. Nu m-am oprit. În anii 1970, am avut o varietate de tipuri și dimensiuni de DIU non-hormonale. Pe atunci, nu aveau DIU bazat pe progestin. Până în 1999, pe piața SUA exista un singur DIU și acesta era DIU cu bobină de cupru cunoscut astăzi sub numele de Paragard. Dintr-o dată, peste noapte, FDA a decis să reclasifice această bobină de cupru de 50 de centi de la a fi un dispozitiv medical la a fi un medicament farmaceutic. Au spus că cuprul face DIU eficient, prin urmare este un medicament. Când au făcut acest lucru, au blocat practic piața pentru toate celelalte DIU non-hormonale, deoarece acum, când DIU non-hormonale erau considerate medicamente și erau eficiente timp de 10 ani, companiile trebuiau să facă placebo de 10 ani, dublu-orb. Deci, multe femei din Statele Unite au dezvoltat cancer de sân, deoarece au fost forțate să ia medicamentul contraceptiv, deoarece costul steriletului fără hormoni a fost foarte mare. Femeilor cu venituri reduse li s-au administrat injecții contraceptive numai cu progestin care durează trei luni, crescând riscul de cancer mamar mai tare decât dacă ar lua pilula. Aceste medicamente cresc riscul de cancer mamar mult mai mult decât dacă o femeie folosește DIU fără hormoni, deoarece nu primește acel progestin. Cred că această reclasificare a DIU în 1999 a fost făcută pentru a sprijini industria medicamentelor contraceptive."

   Mai mult, de ce nu a insistat nimeni să studieze medicamentele contraceptive atunci când, în anul 2002, s-a descoperit că femeile aflate în postmenopauză care luau medicamente menopauzale pe bază de progestativ și-au crescut riscul de a dezvolta tumori palpabile cu 26% în trei ani? La urma urmei, medicamentele pentru controlul nașterii pot avea de 10 ori mai mult progestin decât medicamentele cu progestin pentru menopauză.

  Alte informații suplimentare

    Pe lângă optimizarea nivelelor de vitamina D și pierderea excesului de greutate, alte strategii care vă pot reduce riscul de cancer de sân includ:

   - Pierdeți excesul de grăsime corporală prin repaus alimentar în timp și mâncare, reducând aportul de carbohidrați, crescând grăsimile și uleiurile naturale procesate.

   - Evitați sau eliminați uleiurile vegetale procesate și alimentele procesate.

   - Evitați hormonii sintetici.

   - Faceți o termogramă anuală pentru a vedea dacă țesutul mamar este inflamat sau precanceros, ceea ce înseamnă că trebuie să vă detoxificați organismul imediat.

   - Detoxificați-vă corpul și mintea prin masaj la sân, practicați meditația zilnic, evitați alimentele cu pesticide și hormoni adăugați, filtrați apa pe care o beți și cu care faceți duș și, nu în cele din urmă, evitați produsele cosmetice și agenții de curățare care conțin produse chimice cancerigene


  Beneficiile aromatera…

  Aromaterapia oferă multiple beneficii terapeutice Aromaterapia, cu o istorie îndelungată în utilizarea uleiurilor esențiale, oferă multipl...

  Mai mult

  Ayurveda în complemen…

  Abordări naturale de vindecare a cancerului prin Ayurveda Introducere Confruntarea cu cancerul este o experiență complexă și provocatoare...

  Mai mult

  Shake-urile proteice:…

  Nutriția adecvată in chimioterapie este vitală Pentru pacienții care se confruntă cu tratamentele dificile ale chimioterapiei, menținerea ...

  Mai mult

  Prevenirea cancerului…

  Enzimele pancreatice și tratarea cancerului pancreatic În acest an, se estimează că 60.430 de americani vor fi diagnosticați cu cancer pan...

  Mai mult

  Cancerul de prostată …

  Simptomele cancerului de prostată care s-a răspândit în alte părți ale corpului? Cel mai utilizat sistem pentru clasificarea etapelor canc...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Criza de vindecare sau efectul Herxheimer Singurul efect secundar cunoscut al ozonului este acela că poate provoca o criză de vindecare, d...

  Mai mult

  Beneficiile somnului …

  Beneficiile anti-cancer ale somnului Studiile arată că există o legătură clară între cancer și activitatea fizică. Exercițiile fizice reg...

  Mai mult

  Celulele NK și funcți…

  Cum să ne îmbunătățim funcția imunitară prin stimularea celulelor naturale ucigașe? Celulele Natural Killer (NK) sunt un tip specific de g...

  Mai mult

  Algele marine și trat…

  Proprietățile algelor marine pentru sănătate Algele marine precum Spirulina și Chlorella au puternice proprietăți anticancerigene datorită...

  Mai mult

  Cancerul renal: 11 fa…

  Care sunt cauzele cancerului renal?  Cunoașterea simptomelor și depistarea precoce a cancerului renal poate face o mare diferenț[ în maximi...

  Mai mult

  Tumorile beningne: ti…

  Ce este o tumoare benignă?  O tumoare se poate dezvolta atunci când celulele cresc prea repede sau nu mor atunci când trebuie. Această cole...

  Mai mult

  Pași simpli pentru pr…

  Multe cazuri de cancer de sân în realitate nu sunt cancer de sân  Așa cum am menționat anterior, mamografiile vă pot provoca probleme. În p...

  Mai mult

  Pași simpli pentru pr…

  Ce este industria cancerului?  În acest interviu, dr. Susan Wadia-Ells discută despre cancerul de sân ca pe o epidemie inutilă în America ș...

  Mai mult

  8 semnale ale canceru…

  Cum apare cancerul de col uterin?  La fel ca în toate celelalte tipuri de cancer, cancerul de col uterin apare atunci când anumite celulele...

  Mai mult

  Beneficiile saunei cu…

  Ce este sauna cu unde infraroșii?  Sauna este de fapt o tradiție de vindecare care datează de mai bine de 2.000 de ani. Scufundarea într-un...

  Mai mult

  Detoxifierea, un fact…

  De ce avem nevoie să ne detoxifiem organismul?  A îmbătrâni este o parte a vieții. Este o realitate cu care fiecare dintre noi va trebui să...

  Mai mult

  10 moduri de a reduce…

  Cancerul este influențat de dietă și de stilul de viață  Potrivit Institutului American de Cercetare a Cancerului (AICR), o treime dintre c...

  Mai mult

  Obiceiuri sănătoase p…

  Cancerul de colon – date generale  Cercetările din acest domeniu au arătat că unele tipuri de cancer de colon încep de la polipi (tumori be...

  Mai mult

  Cancerul de prostată …

  Cancerul de prostată – date generale  Aproximativ unul din nouă bărbați va fi diagnosticat cu cancer de prostată pe parcursul vieții sale. ...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Biochimia oxigenului și a cancerului  Descoperirea obținută de Premiul Nobel Otto Warburg în 1925 a schimbat pentru totdeauna ceea ce știm ...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Ce este ozonul?  Ați observat vreodată că după o furtună aerul are un miros proaspăt? Este posibil să recunoașteți parfumul din aer ca fiin...

  Mai mult

  Ayurveda și combatere…

  Ce este Ayurveda?  Sistemele antice de vindecare din lume au predominat, în ciuda saturației medicinei convenționale moderne și funcționeaz...

  Mai mult

  Mersul pe jos și canc…

  Mersul în ritm alert, beneficii în cancer  Conform noilor cercetări medicale, mersul pe jos în ritm alert poate oferi o multitudine de bene...

  Mai mult

  Acupunctura: un trata…

  De ce este acupunctura o terapie anti-cancer?  Unele remedii și metode ale medicinei alternative sunt utilizate în anumite spitale și insti...

  Mai mult

  Diagnosticul timpuriu…

  Cancerul poate fi detectat la timp  Noile orientări ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), prezentate cu ocazia Zilei Mondiale ...

  Mai mult

  Diagnosticul de cance…

  Tirania sprijinului social  Cancerul are repercusiuni asupra sănătății mentale și fizice a persoanei, chiar și după terminarea tratamentulu...

  Mai mult

  Clismele cu cafea în …

  Clismele cu cafea, un procedeu de purificare  Expresia "moartea începe în colon" aparent a devenit mai populară și oferă adevărul simplific...

  Mai mult

  Cele 4 stadii ale can…

  Cancerul poate fi prevenit și controlat  Cancerul sădește adeseori frică în inima oricărei persoane doar la auzul acestui cuvânt. Acest luc...

  Mai mult

  Postul și combaterea …

  Postul ca terapie anti-cancer  În urma a numeroase studii medicale efectuate, cercetătorii au descoperit că postul declanșează regenerarea ...

  Mai mult

  5 strategii pentru pr…

  Top 5 strategii de bază pentru prevenirea cancerului  Vă simțiți îngrijorați de impactul pe termen lung al unei diete proaste asupra sănătă...

  Mai mult

  Cina devreme reduce r…

   A cina devreme reduce riscul de cancer de sân și de prostată  Un nou studiu publicat în Jurnalul Internațional al Cancerului evidențiază n...

  Mai mult

  Naturopatia și tratar…

  Cum acționează naturopatia sau medicina naturistă asupra corpului?  Naturopatia funcționează ajutând la îmbunătățirea capacității naturale ...

  Mai mult

  Acidoza: o afecțiune …

  Acidoza și apariția cancerului  Cercetătorul Otto Warburg a primit în anul 1931 Premiul Nobel deoarece a descoperit care este cauza princip...

  Mai mult

  Recomandări important…

  Plante medicinale cu efecte antitumorale  Există multe plante medicinale cu proprietăți antitumorale precum Kalanchoe, Graviola “Annona mur...

  Mai mult

  Efectul Warburg sau m…

  De ce radio și chimioterapia sunt ineficiente în majoritatea tumorilor?  În articolul anterior am explicat faptul că celula tumorală își sc...

  Mai mult

  Efectul Warburg sau m…

  Mitocondriile, oxigenul, glucoza și metabolismul tumoral  Fiziologul german Otto Warburg a publicat în anul 1931 lucrarea intitulată “Metab...

  Mai mult