Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Aminoacizii esențiali: pilonii necunoscuți ai…

  Aminoacizii esențiali mențin sănătatea optimă Aminoacizii esențiali sunt adesea eroii necunoscuți ...

  Optimizarea digestiei și metabolismului prin …

  Ayurveda te ajută să optimizezi digestia și metabolismul Introducere În Ayurveda, o digestie sănă...

  Rutina zilnică ayurvedică: cheia pentru un st…

  Rutină zilnică este esențială pentru sănătate O rutină zilnică, sau Dinacharya, conform Ayurvedei...

  Top 5 terapii ayurvedice pentru reducerea str…

   Ayurveda oferă metode naturale pentru gestionarea stresului Introducere  Într-o lume tot mai ag...

  Ayurveda în complementarea tratamentului canc…

  Abordări naturale de vindecare a cancerului prin Ayurveda Introducere Confruntarea cu cancerul es...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  5 strategii pentru prevenirea cancerului

  Top 5 strategii de bază pentru prevenirea cancerului

  5 strategii pentru prevenirea cancerului Vă simțiți îngrijorați de impactul pe termen lung al unei diete proaste asupra sănătății voastre? Aveți senzația de epuizare în cea mai mare parte a timpului? Sunteți stresați? Aveți dificultăți de somn? Doriți să faceți exerciții fizice în mod regulat, dar nu ați reușit să vă faceți loc în programul dumneavoastră ocupat?

   În timp ce medicina convențională dorește să credem că boala este o chestiune de șansă, realitatea este că boala (sau lipsa ei) este aproape în totalitate sub controlul dumneavoastră. Dacă doriți să fiți sănătoși, există anumite lucruri pe care le puteți face în mod consecvent pentru a vă bucura de o sănătate înfloritoare. În acest articol, vă oferim cele mai importante 5 strategii pentru o sănătate optimă, în special în ceea ce privește prevenirea cancerului și combaterea acestei boli.

  1. Dieta este de bază

   Pornind de la un protocol alternativ de tratare a cancerului este ca și cum am pune lemne într-un șemineu (ca o analogie, șemineul este corpul, iar lemnele sunt alimentele). Odată ce lemnele captează focul și încep să ardă, focul va ucide celulele canceroase care au colonizat în corp. Cu toate acestea, dacă avem o dietă săracă este ca și cum am vărsa apă pe același foc, deoarece o dietă proastă va distruge multe tratamente alternative pentru cancer. De fapt, multe studii științifice au arătat că o dietă dezechilibrată poate provoca cancer.

   Multe persoane cred adeseori că sunt vindecați de cancer atunci când tumora dispare sau când celulele canceroase sunt distruse. Ei se reîntorc apoi la vechile lor moduri de viață, la vechea lor dietă și vicii și, din păcate, cancerul se reîntoarce. Ceea ce trebuie să ne dea de gândit este tocmai faptul că o anumită condiție internă a permis cancerului să crească inițial și dacă această stare internă revine, din cauza dietei proaste, atunci cancerul se va reîntoarce, de asemenea. Cum ne menținem mediul intern sănătos? Consumând alimente ecologice integrale și evitând în primul rând alimentele modificate genetic (OMG)și alimentele procesate și rafinate.

  2. Detoxifierea este esențială

   Detoxifierea este o parte esențială a sănătății generale și este o parte esențială a regimului de combatere a cancerului. Știați că natura ne-a oferit un sistem natural care să ne ajute la detoxifierea internă? În realitate, detoxifierea este probabil cea mai importantă parte a planului general de sănătate și este esențială pentru prevenirea cancerului.

   Detoxifierea este procesul de neutralizare, transformare și eliminare a toxinelor din organism și de asemenea, de eliminare a excesului de mucus și a congestiei. O dietă săracă, digestia slabă, un colon lent, funcția redusă a ficatului și a rinichilor duc la creșterea toxicității în corp.

   Care este procesul de detoxifiere? Mai întâi, curățați colonul, apoi scăpați corpul de paraziți, apoi curățați rinichii, ficatul și vezica biliară, sângele și celelalte organe. Aceasta poate fi cea mai bună ordine de urmat.

  3. Exercițiile fizice sunt esențiale

   Cercetările au determinat mulți oameni de știință să concluzioneze că săritura pe o mini-trambulină este, probabil, cel mai eficient exercițiu creat de om, mai ales din cauza efectului de drenare asupra sistemului limfatic. Corpul uman trebuie să se miște. Sistemul limfatic scaldă fiecare celulă și transportă substanțe nutritive în timp ce îndepărtează toxinele cum ar fi celule moarte și canceroase, metalele grele, virușii infecțioși și alte deșeuri asociate.

   Dar, spre deosebire de sânge (care este pompat de inimă), limfa este total dependentă de exercițiile fizice. Fără o mișcare adecvată, celulele sunt lăsate în propriile lor deșeuri și înfometează corpul de substanțe nutritive, o situație care contribuie la apariția cancerului și a altor boli degenerative - precum și la îmbătrânirea prematură. Studiile au arătat că săriturile pot crește fluxul limfatic cu până la 30 de ori!

   De asemenea, toate celulele corpului devin mai puternice în timpul revenirii, iar acest exercițiu are ca rezultat faptul că celulele imunitare devin de 5 ori mai active! Săriturile pe o mini-trambulină întăresc direct sistemul imunitar, cresc fluxul limfatic și oxigenează sângele. În opinia multor cercetători, acesta este cel mai bun exercițiu fizic de prevenire și combatere a cancerului. Săriturile determină, de asemenea, transpirația corpului, iar transpirația este esențială în procesul de detoxifiere și de eliminare a substanțelor nocive din corp.

  4. Soarele este benefic

   Vitamina D este produsă în corp în mod automat atunci când colesterolul din piele absoarbe razele ultraviolete B (UVB) de la soare. Acesta circulă apoi în întregul organism pentru a preveni cancerul și alte boli. Este interesant de observat că organismul produce în mod automat doar cantitatea adecvată de vitamina D. Deci, dacă obțineți mai multă lumină solară decât aveți nevoie, nu puteți avea un supradozaj de vitamina D. Pielea va produce doar ceea ce este necesar și nu mai mult. Totuși, este nevoie să fim atenți la arsurile solare deoarece expunerea prea mare la soare poate crea probleme. Cercetătorii din Belgia par să fie primii care au arătat că vitamina D reduce proteina C reactivă (CRP), care apare ca urmare a inflamației sistemice.

   CRP este crescut atunci când există inflamație, iar inflamația cronică este un factor de risc pentru o serie de afecțiuni, inclusiv boala coronariană, diabetul, boala Alzheimer și cancerul. Ideea că protecția solară împiedică apariția cancerului este doar un mit promovat de un efort de "etichetă" între industria cancerului și industria de protecție solară. Lumina soarelui este de fapt bună pentru sănătatea noastră (în special razele UVB), iar produsele de protecție solară elimină UVB!

  5. Somnul este vital

   Indiferent cât de bine mâncați, cât de des faceți exerciții fizice și cât timp petreceți pentru planificarea și gătitul meselor, nu puteți fi niciodată cu adevărat sănătos dacă nu aveți suficient somn de calitate. Lipsa somnului poate modifica metabolismul, predispunând la creșterea în greutate, diabet, boli de inimă și cancer. De asemenea, lipsa de somn poate atenua răspunsul sistemului imunitar, determinând corpul să fie vulnerabil la răceli și gripă.

   Faptul că nu dormiți suficient vă poate face să vă simțiți atât de copleșiți și epuizați încât să nu mai puteți face alegeri bune. Ne petrecem aproximativ o treime din viață dormind, așa încât trebuie să ne asigurăm că avem parte de suficientă odihnă și relaxare.

   În timpul nopții, opriți Wi-Fi-ul în casă și asigurați-vă că aparatele electronice nu se află prea aproape de pat, datorită efectelor dăunătoare ale frecvențelor electromagnetice (EMF). Încercați să evitați și lucrurile care vă țin treaz (cum ar fi cafeaua și băuturile energizante). Desigur, există mai multe motive pentru a evita sucurile, dar consumul acestor băuturi înainte de culcare poate să vă trezească datorită cofeinei. Și nu mâncați niciodată prea mult înainte de culcare.

   Pe lângă faptul că acest lucru determină creșterea în greutate, o masă abundentă pe timpul nopții încetinește metabolismul și face dificilă funcționarea acestuia. De asemenea, ceasurile noastre interne (ritmul circadian) funcționează cel mai bine atunci când respectăm un program previzibil. Încercați să vă culcați în jurul aceleiași ore în fiecare seară și să vă treziți aproximativ la aceeași oră în fiecare dimineață.

   Urmând toate aceste recomandări, veți ține la distanță atât cancerul, cât și alte boli și afecțiuni de sănătate.


  Ayurveda în complemen…

  Abordări naturale de vindecare a cancerului prin Ayurveda Introducere Confruntarea cu cancerul este o experiență complexă și provocatoare...

  Mai mult

  Shake-urile proteice:…

  Nutriția adecvată in chimioterapie este vitală Pentru pacienții care se confruntă cu tratamentele dificile ale chimioterapiei, menținerea ...

  Mai mult

  Prevenirea cancerului…

  Enzimele pancreatice și tratarea cancerului pancreatic În acest an, se estimează că 60.430 de americani vor fi diagnosticați cu cancer pan...

  Mai mult

  Cancerul de prostată …

  Simptomele cancerului de prostată care s-a răspândit în alte părți ale corpului? Cel mai utilizat sistem pentru clasificarea etapelor canc...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Criza de vindecare sau efectul Herxheimer Singurul efect secundar cunoscut al ozonului este acela că poate provoca o criză de vindecare, d...

  Mai mult

  Beneficiile somnului …

  Beneficiile anti-cancer ale somnului Studiile arată că există o legătură clară între cancer și activitatea fizică. Exercițiile fizice reg...

  Mai mult

  Celulele NK și funcți…

  Cum să ne îmbunătățim funcția imunitară prin stimularea celulelor naturale ucigașe? Celulele Natural Killer (NK) sunt un tip specific de g...

  Mai mult

  Algele marine și trat…

  Proprietățile algelor marine pentru sănătate Algele marine precum Spirulina și Chlorella au puternice proprietăți anticancerigene datorită...

  Mai mult

  Cancerul renal: 11 fa…

  Care sunt cauzele cancerului renal?  Cunoașterea simptomelor și depistarea precoce a cancerului renal poate face o mare diferenț[ în maximi...

  Mai mult

  Tumorile beningne: ti…

  Ce este o tumoare benignă?  O tumoare se poate dezvolta atunci când celulele cresc prea repede sau nu mor atunci când trebuie. Această cole...

  Mai mult

  Pași simpli pentru pr…

  Multe cazuri de cancer de sân în realitate nu sunt cancer de sân  Așa cum am menționat anterior, mamografiile vă pot provoca probleme. În p...

  Mai mult

  Pași simpli pentru pr…

  Ce este industria cancerului?  În acest interviu, dr. Susan Wadia-Ells discută despre cancerul de sân ca pe o epidemie inutilă în America ș...

  Mai mult

  8 semnale ale canceru…

  Cum apare cancerul de col uterin?  La fel ca în toate celelalte tipuri de cancer, cancerul de col uterin apare atunci când anumite celulele...

  Mai mult

  Beneficiile saunei cu…

  Ce este sauna cu unde infraroșii?  Sauna este de fapt o tradiție de vindecare care datează de mai bine de 2.000 de ani. Scufundarea într-un...

  Mai mult

  Detoxifierea, un fact…

  De ce avem nevoie să ne detoxifiem organismul?  A îmbătrâni este o parte a vieții. Este o realitate cu care fiecare dintre noi va trebui să...

  Mai mult

  10 moduri de a reduce…

  Cancerul este influențat de dietă și de stilul de viață  Potrivit Institutului American de Cercetare a Cancerului (AICR), o treime dintre c...

  Mai mult

  Obiceiuri sănătoase p…

  Cancerul de colon – date generale  Cercetările din acest domeniu au arătat că unele tipuri de cancer de colon încep de la polipi (tumori be...

  Mai mult

  Cancerul de prostată …

  Cancerul de prostată – date generale  Aproximativ unul din nouă bărbați va fi diagnosticat cu cancer de prostată pe parcursul vieții sale. ...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Biochimia oxigenului și a cancerului  Descoperirea obținută de Premiul Nobel Otto Warburg în 1925 a schimbat pentru totdeauna ceea ce știm ...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Ce este ozonul?  Ați observat vreodată că după o furtună aerul are un miros proaspăt? Este posibil să recunoașteți parfumul din aer ca fiin...

  Mai mult

  Ayurveda și combatere…

  Ce este Ayurveda?  Sistemele antice de vindecare din lume au predominat, în ciuda saturației medicinei convenționale moderne și funcționeaz...

  Mai mult

  Mersul pe jos și canc…

  Mersul în ritm alert, beneficii în cancer  Conform noilor cercetări medicale, mersul pe jos în ritm alert poate oferi o multitudine de bene...

  Mai mult

  Acupunctura: un trata…

  De ce este acupunctura o terapie anti-cancer?  Unele remedii și metode ale medicinei alternative sunt utilizate în anumite spitale și insti...

  Mai mult

  Diagnosticul timpuriu…

  Cancerul poate fi detectat la timp  Noile orientări ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), prezentate cu ocazia Zilei Mondiale ...

  Mai mult

  Diagnosticul de cance…

  Tirania sprijinului social  Cancerul are repercusiuni asupra sănătății mentale și fizice a persoanei, chiar și după terminarea tratamentulu...

  Mai mult

  Clismele cu cafea în …

  Clismele cu cafea, un procedeu de purificare  Expresia "moartea începe în colon" aparent a devenit mai populară și oferă adevărul simplific...

  Mai mult

  Cele 4 stadii ale can…

  Cancerul poate fi prevenit și controlat  Cancerul sădește adeseori frică în inima oricărei persoane doar la auzul acestui cuvânt. Acest luc...

  Mai mult

  Postul și combaterea …

  Postul ca terapie anti-cancer  În urma a numeroase studii medicale efectuate, cercetătorii au descoperit că postul declanșează regenerarea ...

  Mai mult

  5 strategii pentru pr…

  Top 5 strategii de bază pentru prevenirea cancerului  Vă simțiți îngrijorați de impactul pe termen lung al unei diete proaste asupra sănătă...

  Mai mult

  Cina devreme reduce r…

   A cina devreme reduce riscul de cancer de sân și de prostată  Un nou studiu publicat în Jurnalul Internațional al Cancerului evidențiază n...

  Mai mult

  Naturopatia și tratar…

  Cum acționează naturopatia sau medicina naturistă asupra corpului?  Naturopatia funcționează ajutând la îmbunătățirea capacității naturale ...

  Mai mult

  Acidoza: o afecțiune …

  Acidoza și apariția cancerului  Cercetătorul Otto Warburg a primit în anul 1931 Premiul Nobel deoarece a descoperit care este cauza princip...

  Mai mult

  Recomandări important…

  Plante medicinale cu efecte antitumorale  Există multe plante medicinale cu proprietăți antitumorale precum Kalanchoe, Graviola “Annona mur...

  Mai mult

  Efectul Warburg sau m…

  De ce radio și chimioterapia sunt ineficiente în majoritatea tumorilor?  În articolul anterior am explicat faptul că celula tumorală își sc...

  Mai mult

  Efectul Warburg sau m…

  Mitocondriile, oxigenul, glucoza și metabolismul tumoral  Fiziologul german Otto Warburg a publicat în anul 1931 lucrarea intitulată “Metab...

  Mai mult

  Imunoterapia și cance…

  Ce este imunoterapia?  În prezent, oamenii de știință explorează modalitățile prin care se poate mări capacitatea sistemului imunitar de a ...

  Mai mult