Articole noi

  Pericolul declanșării tumorilor cardiace ș…

  Un nou studiu leagă radiațiile telefonului mobil de tumorile cardiace și cerebrale Dovezile tot...

  Shatavari: proprietăți și indicații terap…

  Shatavari: o plantă medicinală ayurvedică Shatavari este o rădăcină foarte populară în Ayu...

  Dermatita atopică: cauze, dietă, recomandă…

  5 recomandări pentru dermatita atopică Deși, după cum am văzut în articolul anterior, dermat...

  9 beneficii pentru sănătate ale laptelui de…

  Ce este laptele de cocos? Istoricii cred că laptele de cocos a fost consumat de mii de ani și a ...

  Efectele emoționale ale cancerului

  Emoțiile care apar în cazul unui diagnostic de cancer Cancerul afectează fiecare pacient atât ...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Clismele cu cafea în cancer

  Clismele cu cafea, un procedeu de purificare

  Clismele cu cafea în cancer Expresia "moartea începe în colon" aparent a devenit mai populară și oferă adevărul simplificat despre importanța colonului și a stării de sănătate a sistemului digestiv.

   De-a lungul istoriei, clismele au fost folosite în diferite culturi ca o strategie fiabilă pentru a curăța colonul de agenții patogeni și de resturile dăunătoare. Folosirea clismelor cu cafea începe cu triburile americane care foloseau boabe de cafea organice ca remedii purificatoare ale ficatului. În prezent se cunosc mai multe beneficii de sănătate ale clismelor periodice cu cafea.

   De-a lungul secolelor, numeroase culturi, cum ar fi egiptenii, grecii, romanii, hindușii, chinezii și sumerienii, au folosit clisme pentru a-și curăța colonul, pentru o sănătate îmbunătățită. Chiar și manuscrisele de la Marea Moartă, care poate au fost scrise în timp ce Isus a umblat pe acest pământ, conturează semnificația clismelor zilnice pentru bunăstarea generală a organismului.

   Clismele au fost considerate unul dintre cele mai valoroase instrumente pentru sănătatea întregului corp în Statele Unite până în secolul al XX-lea. În anul 1971, Dr. Kellogg a raportat în Revista Americană de Medicină că mai mult de 40.000 de cazuri de persoane cu afecțiuni gastro-intestinale s-au îmbunătățit în mod remarcabil cu ajutorul unei diete sănătoase, a clismelor și a exercițiilor fizice.

  Secolul 21 și sănătatea digestivă

   În lumea modernă, adeseori ficatul și colonul sunt încărcate în mod persistent cu toxine. Apa noastră conține substanțe adăugate cum ar fi clorul și fluorura care dăunează sănătății.

   Substanțele chimice ne înconjoară în alimentele pe care le consumăm și în aerul toxic pe care îl respirăm atât în casele noastre, cât și în mediul exterior. Alimentele procesate sunt unul dintre cele mai dificile obstacole pentru sănătatea noastră digestivă, deoarece acest gen de alimente nu se mișcă ușor de-a lungul tractului digestiv și aderă la intestine.

   O placă mucoidă înconjoară particulele stagnante și creează un strat foarte toxic în colon. Nu numai că este greu de îndepărtat, dar aceste pliuri creează un habitat optim pentru paraziți și inhibă mișcarea materiilor fecale atunci când ies din intestin. Pe măsură ce alimentele rămân imobilizate în intestin, acestea încep să putrezească și să elibereze toxinele în sânge, care se îndreaptă spre ficat.

    Deși ficatul poate purifica sângele, o supra-încărcătură de toxine care trebuie înlăturată de către ficat va provoca în cele din urmă o acumulare de toxine. Împovărarea ficatului cu mai multe toxine decât poate acest organ să elimine va provoca în cele din urmă apariția diverselor boli.

  Beneficiile clismelor și a terapiei colonului

   Terapia colonului și clismele pot îmbunătăți motilitatea intestinului și frecvența mișcărilor intestinale. Ambele ajută la înlăturarea încapsulării toxice a plăcii mucoide de pe pereții colonului și stimulează în continuare îndepărtarea paraziților din intestin.

   Clismele cu cafea sunt, de asemenea, folosite pentru îmbunătățirea nivelurilor de energie (atât fizică, cât și mentală), pentru a preveni balonarea, pentru a îmbunătăți starea de spirit și pentru a reduce toxicitatea întregului corp, stimulând curățarea ficatului și repararea țesuturilor.

   Un avantaj suplimentar al clismelor cu cafea este faptul că acestea stimulează producția de glutation din ficat. Un puternic sistem de apărare antioxidant, glutationul protejează deteriorarea celulară a ADN-ului și stimulează eliminarea deșeurilor toxice din celule.

  Glutationul și sistemul digestiv

   Studiile medicale realizate până în prezent au arătat că boabele verzi de cafea stimulează producția de glutation cu până la 600% în ficat și până la 700% în intestinul subțire. Clismele cu cafea sunt cel mai eficient mod de a obține aceste efecte puternice, deoarece enzimele tractului digestiv nu interacționează cu substanțele nutritive înainte de a ajunge la ficat.

   Persoanele diagnosticate cu cancer, calculi biliari, complicații digestive, niveluri scăzute de energie, tulburări autoimune și afecțiuni hepatice pot beneficia de clismele cu cafea. Folosite în majoritatea centrelor de recuperare a sănătății din întreaga lume, clismele cu cafea pot curăța și purifica tractul digestiv într-o perioadă scurtă de timp.

  Terapia Gerson și clismele cu cafea

   Tratamentul Gerson pentru cancer implică un protocol strict al dietei, al suplimentelor alimentare și al clismelor cu cafea. Această terapie este concepută pentru a elimina toxinele din organism, îmbunătățind simultan răspunsul imun pentru combaterea infecțiilor. Dezvoltată de către Dr. Max Gerson în anii 1930, s-a dovedit că terapia Gerson atinge o rată de vindecare de 50% și este astăzi unul dintre cele mai bune tratamente alternative pentru cancer.

   Acest lucru este într-adevăr destul de remarcabil, având în vedere că cei mai mulți dintre bolnavii săi de cancer au fost mult avansați în această boală. Scopul doctorului Gerson a fost acela de a detoxifia organismul, de a furniza minerale esențiale precum potasiu și de a suplimenta enzime oxidante pentru uzul organismului.

   Dr. Gerson a folosit terapii ca sucul obținut din legumele cu frunze verzi pentru a crea un mediu în care carcinogeneza să nu mai poată funcționa, încetinind astfel progresia cancerului. Dr. Gerson considera pe bună dreptate că dietele noastre moderne mențin un dezechilibru al mineralelor din organism, cum ar fi o abundență de sodiu, dar un deficit de potasiu.

   El a afirmat că "agricultura modernă a scăzut potasiul și iodul din nutriția noastră, care sunt tocmai mineralele necesare pentru prevenirea cancerului". Terapia Gerson implică un plan fixat pe alimentele ecologice și evitarea alimentelor procesate conținute în ambalaje toxice.

   Împreună cu un stil de viață îmbunătățit dietetic, clismele cu cafea au fost folosite de dr. Gerson pentru a lărgi conductele biliare și pentru a îmbunătăți astfel procesele de excreție. Persoanele diagnosticate cu cancer și care urmează terapia Gerson primesc clisme continuu pe tot parcursul zilei și noaptea - la fiecare 4 ore. Terapii similare regimului Gerson au arătat o îmbunătățire a calității vieții la persoanele care mențin planul de tratament.

  Cum se realizează clismele cu cafea?

   Persoanele care suferă de o boală cronică pot realiza zilnic până la patru clisme cu cafea. În caz contrar, persoanele sănătoase pot beneficia săptămânal de clisme pentru a detoxifia colonul, pentru a elimina resturile alimentare, toxinele și alte substanțe care au devenit stagnante pe parcursul săptămânii. Evitați eventualele substanțe contaminante alegând cafeaua măcinată organică pe care o fierbeți în apă purificată timp de 15 minute. (Se adaugă 3 până la 4 cești de apă fiartă peste 3 linguri de cafea organică măcinată și se fierbe într-o cratiță timp de 15 minute).

   Lăsați cafeaua să se răcească. Strecurați amestecul pentru a îndepărta orice pulbere de cafea (adică printr-o sită fină). Turnați infuzia de cafea într-un recipient de clismă. În baie, fiind așezați la sol pe partea dreaptă, în poziție fetală, cu genunchii îndoiți spre interior și spre stomac. Introduceți duza la aproximativ 2 cm în rect și permiteți ca infuzia de cafea să înceapă să curgă. Odată ce vă obișnuiți cu clismele cu cafea, vă puteți mișca odată ce tot lichidul este golit din recipient.

   Aceasta va ajuta la o detoxifiere mai bună prin mutarea cafelei în intestine. A menține în intestine clisma cu cafea timp de aproximativ 12-15 minute este un timp optim. Pentru persoanele alergice la cafea, alternativele includ oțetul de mere care este nediluat și brut, sau sucul verde. Alegeți ceea ce puteți tolera. Puteți să încercați de asemenea, clismele cu ceaiuri organice, cum ar fi amestecuri asortate de ierburi organice cum ar fi ceaiul verde.

  Potențialele efecte secundare ale clismelor cu cafea

   Clismele cu cafea, oricât de benefice ar fi, pot avea în unele cazuri și efecte secundare. Reacțiile adverse ale clismelor cu cafea pot include crampe intestinale, pierderea apetitului, febră, dezechilibru electrolitic și diaree. Aceste consecințe pot duce în continuare la deshidratare, constipație și infecție. Cel mai bine este să cereți aprobarea medicului dumneavoastră înainte de a începe o schemă zilnică de tratament cu clisme cu cafea.


  Algele marine și tra…

  Proprietățile algelor marine pentru sănătate Algele marine precum Spirulina și Chlorella au puternice proprietăți anticancerigene d...

  Mai mult

  Cancerul renal: 11 fa…

  Care sunt cauzele cancerului renal?  Cunoașterea simptomelor și depistarea precoce a cancerului renal poate face o mare diferenț[ în m...

  Mai mult

  Tumorile beningne: ti…

  Ce este o tumoare benignă?  O tumoare se poate dezvolta atunci când celulele cresc prea repede sau nu mor atunci când trebuie. Această...

  Mai mult

  Pași simpli pentru p…

  Multe cazuri de cancer de sân în realitate nu sunt cancer de sân  Așa cum am menționat anterior, mamografiile vă pot provoca problem...

  Mai mult

  Pași simpli pentru p…

  Ce este industria cancerului?  În acest interviu, dr. Susan Wadia-Ells discută despre cancerul de sân ca pe o epidemie inutilă în Ame...

  Mai mult

  8 semnale ale canceru…

  Cum apare cancerul de col uterin?  La fel ca în toate celelalte tipuri de cancer, cancerul de col uterin apare atunci când anumite celul...

  Mai mult

  Beneficiile saunei cu…

  Ce este sauna cu unde infraroșii?  Sauna este de fapt o tradiție de vindecare care datează de mai bine de 2.000 de ani. Scufundarea în...

  Mai mult

  Detoxifierea, un fact…

  De ce avem nevoie să ne detoxifiem organismul?  A îmbătrâni este o parte a vieții. Este o realitate cu care fiecare dintre noi va tre...

  Mai mult

  10 moduri de a reduce…

  Cancerul este influențat de dietă și de stilul de viață  Potrivit Institutului American de Cercetare a Cancerului (AICR), o treime di...

  Mai mult

  Obiceiuri sănătoase…

  Cancerul de colon – date generale  Cercetările din acest domeniu au arătat că unele tipuri de cancer de colon încep de la polipi (tu...

  Mai mult

  Cancerul de prostată…

  Cancerul de prostată – date generale  Aproximativ unul din nouă bărbați va fi diagnosticat cu cancer de prostată pe parcursul vieț...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Biochimia oxigenului și a cancerului  Descoperirea obținută de Premiul Nobel Otto Warburg în 1925 a schimbat pentru totdeauna ceea ce ...

  Mai mult

  Terapia cu ozon: o al…

  Ce este ozonul?  Ați observat vreodată că după o furtună aerul are un miros proaspăt? Este posibil să recunoașteți parfumul din a...

  Mai mult

  Ayurveda și combater…

  Ce este Ayurveda?  Sistemele antice de vindecare din lume au predominat, în ciuda saturației medicinei convenționale moderne și funcț...

  Mai mult

  Mersul pe jos și can…

  Mersul în ritm alert, beneficii în cancer  Conform noilor cercetări medicale, mersul pe jos în ritm alert poate oferi o multitudine de...

  Mai mult

  Acupunctura: un trata…

  De ce este acupunctura o terapie anti-cancer?  Unele remedii și metode ale medicinei alternative sunt utilizate în anumite spitale și i...

  Mai mult

  Diagnosticul timpuriu…

  Cancerul poate fi detectat la timp  Noile orientări ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), prezentate cu ocazia Zilei Mo...

  Mai mult

  Diagnosticul de cance…

  Tirania sprijinului social  Cancerul are repercusiuni asupra sănătății mentale și fizice a persoanei, chiar și după terminarea trat...

  Mai mult

  Clismele cu cafea în…

  Clismele cu cafea, un procedeu de purificare  Expresia "moartea începe în colon" aparent a devenit mai populară și oferă adevărul si...

  Mai mult

  Cele 4 stadii ale can…

  Cancerul poate fi prevenit și controlat  Cancerul sădește adeseori frică în inima oricărei persoane doar la auzul acestui cuvânt. A...

  Mai mult

  Postul și combaterea…

  Postul ca terapie anti-cancer  În urma a numeroase studii medicale efectuate, cercetătorii au descoperit că postul declanșează regene...

  Mai mult

  5 strategii pentru pr…

  Top 5 strategii de bază pentru prevenirea cancerului  Vă simțiți îngrijorați de impactul pe termen lung al unei diete proaste asupra...

  Mai mult

  Cina devreme reduce r…

   A cina devreme reduce riscul de cancer de sân și de prostată  Un nou studiu publicat în Jurnalul Internațional al Cancerului eviden...

  Mai mult

  Naturopatia și trata…

  Cum acționează naturopatia sau medicina naturistă asupra corpului?  Naturopatia funcționează ajutând la îmbunătățirea capacită...

  Mai mult

  Acidoza: o afecțiune…

  Acidoza și apariția cancerului  Cercetătorul Otto Warburg a primit în anul 1931 Premiul Nobel deoarece a descoperit care este cauza pr...

  Mai mult

  Recomandări importan…

  Plante medicinale cu efecte antitumorale  Există multe plante medicinale cu proprietăți antitumorale precum Kalanchoe, Graviola “Anno...

  Mai mult

  Efectul Warburg sau m…

  De ce radio și chimioterapia sunt ineficiente în majoritatea tumorilor?  În articolul anterior am explicat faptul că celula tumorală ...

  Mai mult

  Efectul Warburg sau m…

  Mitocondriile, oxigenul, glucoza și metabolismul tumoral  Fiziologul german Otto Warburg a publicat în anul 1931 lucrarea intitulată ...

  Mai mult

  Imunoterapia și canc…

  Ce este imunoterapia?  În prezent, oamenii de știință explorează modalitățile prin care se poate mări capacitatea sistemului imuni...

  Mai mult

  Muzicoterapia, o alte…

  Ce este muzicoterapia?  Muzicoterapia este terapia menita să amelioreze diverse afecțiuni și tulburări de sănătate prin intermediu...

  Mai mult

  Meditația ca metodă…

  Tehnicile de meditație și vindecarea cancerului  Mintea influențează toate problemele și situațiile din viața noastră, iar în caz...

  Mai mult

  Pot animalele să det…

  Când animalele se transformă în doctori  Datorită mirosului lor excepțional și celui de-al șaselea simț, unele animale ne pot ajut...

  Mai mult

  Tratamente alternativ…

  Recomandări și terapii alternative pentru cancerul ovarian  Cancerul ovarian este, alături de cancerul de sân, unul dintre cele ...

  Mai mult

  Terapia Bach contra c…

  Florile Bach: beneficii și remedii  Din fericire în prezent tot mai multe persoane sunt interesate de medicina alternativă și de...

  Mai mult

  IP6 - substanța care…

  Substanța din legume, fructe și cereale care inhibă cancerul  Abdulkalam Shamsuddin este cercetător științific în cadrul Facu...

  Mai mult

  Beneficiile terapiei …

  Ce este terapia Reiki?  Reiki este un cuvânt sanscrit care este compus din REI, care înseamnă energia universală și KI, energia...

  Mai mult