Sanohelp

    Sanohelp - Extract de turmeric. 

        Antitumoral. Antiinflamator.

       Medica Stem- Antitumoral.

     Regenerare celulara. Imunitate.

    Vitamina c alcalina forte

         Vitamina C Alcalină Forte.

       Alcalinizantă. Antioxidantă.

    Sanocell

            SanoCell - Antitumoral.

        Antioxidant. Anticancerigen.

      

    Articole noi

    Importanța somnului pentru sănătate: o privir…

    Începutul călătoriei în lumea somnului Somnul, adesea neglijat în viața agitată de azi, este un pi...

    Astenia de primăvară: combaterea simptomelor …

    Oboseala de sezon: înțelegerea asteniei de primăvară Primăvara aduce nu doar flori și soare, ci, p...

    Remisiile spontane ale cancerului: un fenomen…

    Ce sunt remisiile spontane ale cancerului? Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, canc...

    Psiho-oncologia: un pilon esențial în tratame…

    Îmbrățișând psiho-oncologia: transformarea tratamentului cancerului prin îngrijire holistică Trata...

    Beneficiile aromaterapiei în alinarea simptom…

    Aromaterapia oferă multiple beneficii terapeutice Aromaterapia, cu o istorie îndelungată în utiliz...

    Cauta in site

    Inregistrare

    Suntem si pe Facebook

    Mango poate preveni cancerul

    Mango luptă împotriva cancerului

    Mango poate preveni cancerul În prezent, cancerul este o boală care afectează din păcate, o mare parte a populației mondiale. Există multe tipuri de cancer, iar unele dintre acestea sunt mai ușor de tratat decât altele datorită localizării specifice în corp.

     Cercetătorii care au studiat numeroase remedii naturale, au concluzionat că fructul de mango poate ajuta la combaterea bolilor atât de complexe precum cancerul de colon sau cel de stomac.

    Proprietățile benefice ale fructului de mango

     Mango este un fruct exotic delicios, care are un gust dulce caracteristic. Originea sa se atribuie continentului asiatic, totuși, mango poate fi găsit și în țările tropicale și subtropicale de pe continentul american. Acest fruct este folosit ca ingredient pentru prepararea diverselor feluri de mâncare.

     

     Fructului de mango îi sunt atribuite proprietăți antioxidante datorită conținutului său bogat în acizi precum cel palmitic și miristic, pe lângă procentajele ridicate de vitamina A și vitamina C. Mango este o sursă bună de magneziu, este bogat în fier și în seleniu. Datorită conținutului său de vitamina B, mango este recomandat pentru o bună funcționare a sistemului nervos, a metabolismului și a sănătății pielii.

     Fructul de mango oferă aproximativ 24 de substanțe benefice pentru corp, printre care vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea noastră. Acest fruct este bogat în vitamine precum A și C și de asemenea, mango conține cantități semnificative de fibre. Fibrele funcționează ca un stimulent al sistemului digestiv, combătând posibilele boli cronice precum cancerul de colon; totodată, mango este un laxativ natural, de aceea este indicat să fie consumat cât mai copt posibil. Însă, dacă este consumat fiind încă verde, mango poate combate vaginita, guturaiul și diarea.

     Fructul de mango poate soluționa problemele intestinale, este antiparazitar, prevenind apariția bolilor parazitare precum teniaza, care poate afecta în mod considerabil starea de sănătate a persoanei infestate. În plus, florile de mango sunt folosite pentru a obține infuzii care combat infecțiile urinare, precum cistita, fiind un remediu natural și eficient.

    Aportul nutrițional al fructului de mango per 100 g consumate:

     - Vitamina B1: 0.028 g

     - Vitamina B2: 0.038 g

     - Vitamina B3: 0.669 g

     - Vitamina B5: 0.197 g

     - Vitamina B6: 0.119 g

     - Vitamina C: 36.4 mg

     - Vitamina E: 0.9 mg

     - Vitamina K: 4.2 mg

     - Calciu: 11 mg

     - Fier: 0.16 mg

     - Magneziu: 10 mg

     - Mangan: 0.063 mg

     - Fosfor: 14 mg

     - Potasiu: 168 mg

     - Sodiu: 1 mg

     - Zinc: 0.09 mg

    Puterea anticancerigenă a fructului de mango

     Fructul de mango este o sursă de Lupeol, care are proprietăți de prevenire a cancerului și care ajută la distrugerea celulelor cancerigene din pancreas, evitându-se astfel unul dintre tipurile de cancer cele mai invazive.

     Aportul nutrițional al fructului de mango susține corpul în procesul de prevenire a cancerului. Conținutul său bogat în flavonoizi funcționează de asemenea ca un anti-inflamator special pentru tratarea cancerului de prostată.

     Studii medicale realizate recent au demonstrat că polifenolii conținuți în fructul de mango pot preveni și inclusiv stopa dezvoltarea celulelor maligne, aceștia putând fi utilizate pentru tratarea:

     - Cancerului de colon

     - Cancerului de sân

     - Cancerului de plămâni

     - Cancerului de prostată

     - Leucemiei

     Consumul de mango oferă rezultate pozitive pentru sănătatea celor care suferă de cancer și bineînțeles că poate fi consumat cu scopul de a preveni apariția acestuia, deoarece acestui fruct îi sunt atribuite multe efecte pozitive datorită aportului său nutrițional complet.


    Usturoiul și propriet…

    Usturoiul combate cancerul, bolile cardiace și bacteriile rezistente la medicamente  Consumul a doi căței de usturoi proaspeți pe zi vă poa...

    Mai mult

    8 nutrienți care pot …

    Nutrienți care pot ajuta la inhibarea metastazelor  Dieta joacă un rol major atât în prevenirea cancerului, cât și în factorii care contrib...

    Mai mult

    3 sucuri pentru comba…

    Sucuri pentru reducerea inflamației și combaterea cancerului  Conform celor mai recente sondaje realizate de Organizația Mondială a Sănătăț...

    Mai mult

    Sâmburii de avocado a…

    Sâmburele de avocado, o sursă excelentă de antioxidanți  Este posibil să cunoașteți deja avantajele consumului de avocado în dieta dumneavo...

    Mai mult

    Algele marine și prev…

    De ce sunt algele un aliment anti-cancer?  Algele marine comestibile (cunoscute și ca „legume marine” sau „legume oceanice”) sunt o sursă n...

    Mai mult

    Legumele cu frunze ve…

    Includeți legumele cu frunze verzi într-o dietă anti-cancer  Legumele cu frunze verzi conțin clorofilă, carotenoide, acid folic și vitamina...

    Mai mult

    Cele mai bune fructe …

    Un consum regulat de fructe poate preveni cancerul  Fructele, în primul rând, sunt o sursă nutritivă și energetică prin excelență. Pe de al...

    Mai mult

    Cacaua, un aliment an…

    Despre originea arborelui de cacao  Când vorbim despre cacao, știm cu toții că este componenta principală a ciocolatei, deși științific arb...

    Mai mult

    Cele mai bune fructe …

    Fructele au numeroase proprietăți anticancer  Fructele au beneficii excelente pentru organismul nostru datorită conținutului lor bogat în c...

    Mai mult

    Merișoarele și preven…

    Alimentația și prevenirea cancerului  Incidența cancerului a crescut în mod accelerat în ultimii ani, în ciuda multiplelor eforturi realiza...

    Mai mult

    Proprietățile anti-ca…

    Proprietățile terapeutice ale spanacului  Spanacul este o legumă care oferă multe beneficii pentru sănătate și care conține multe vitamine...

    Mai mult

    Kiwi, un aliat contra…

    Kiwi: proprietăți anticancer și componente nutriționale  Necunoscut în multe țări, având un gust incomparabil și o nuanță de verde intens î...

    Mai mult

    Alimente care previn …

    Cum se poate minimiza riscul cancerului de prostată?  Există diverși compuși naturali care se găsesc în unele alimente precum turmeri...

    Mai mult

    Supa anticancer Hipoc…

    Supa Hipocrate și beneficiile sale  Supa Hipocrate ajută la întărirea sistemului imunitar și la purificarea rinichilor, ajutând la eliminar...

    Mai mult

    Ananasul, un fruct an…

    Ananasul și combaterea cancerului  Știați că ananasul are calități terapeutice comparabile cu unele medicamente folosite în tratamentele de...

    Mai mult

    Fructul de avocado și…

    Avocado: o comoară pentru sănătate  Fructul de avocado a primit în ultimii ani o enormă atenție în presă și în cadrul rețelelor socia...

    Mai mult

    Pătrunjelul și cancer…

    Pătrunjelul și proprietățile sale curative  Pătrunjelul are puternice proprietăți antioxidante și este utilizat în principal în medicina na...

    Mai mult

    Suc verde contra canc…

    Suc verde contra cancerului și osteoporozei  Beneficiile acestui suc se bazează pe ingredientele active pe care le conțin alimentele ...

    Mai mult

    Alimente funcționale …

    Ce sunt alimentele funcționale?  În prezent, cancerul este o boală tot mai răspândită la nivel mondial și este relaționată cu interac...

    Mai mult

    Nucile, un aliment an…

    Nucile inhibă dezvoltarea cancerului și îi încetinesc creșterea  Consumul nucilor în mod regulat înseamnă o favoare enormă pentru sănătate...

    Mai mult

    Cerealele integrale ș…

    Care sunt proprietățile cerealelor integrale?  Timp de secole, cereale precum grâul, porumbul, ovăzul, orzul și secara au fost elemente fun...

    Mai mult

    Prunele uscate previn…

    Alimentația are un rol important în apariția cancerului de colon  Cancerul colorectal, care implică atât cancerul de colon cât și cel de re...

    Mai mult

    Suc anticancer cu var…

    Beneficiile ingredientelor din sucul anticancer  Există multe moduri în care ne putem proteja contra cancerului, iar între acestea se număr...

    Mai mult

    Compușii din lămâi re…

    Ce sunt limonoizii?  Lămâile conțin 22 de compuși anticancerigeni care opresc diviziunea celulară în cazul celulelor canceroase. Printre ac...

    Mai mult

    Brocoli, protector co…

    Brocoli previne cancerul  Aprecierea acestei legume verzi – brocoli - este reală și meritată. Această legumă din familia cruciferelor, atât...

    Mai mult

    8 alimente pentru a p…

    8 alimente pentru a preveni cancerul  Chiar dacă aceste alimente ne pot ajuta să prevenim apariția cancerului, totuși nu trebuie să ne bază...

    Mai mult

    Rețetă pentru o salat…

    Salata anticancer, sursă de superalimente  Pentru întărirea sistemului imunitar, dar și pentru prevenirea și combaterea cancerului, este ...

    Mai mult

    Băutură antiinflamato…

    Băutură antiinflamatorie și anticancerigenă cu turmeric  Pe lângă proprietățile sale anticancerigene și antiinflamatorii, această băutură u...

    Mai mult

    10 băuturi anticancer…

    10 băuturi anticancerigene  Cancerul este o boală gravă, foarte răspândită în prezent, însă multe dintre studiile medicale realizate în înt...

    Mai mult

    Proprietățile anti-ca…

    Șofranul – un condiment valoros  Șofranul are o lungă istorie, fiind folosit ca și condiment, medicament și colorant galben, fiind foarte a...

    Mai mult

    Ceapa și usturoiul: r…

    Ceapa și usturoiul: remedii anti-cancer  În ultimii ani, numeroase studii medicale au demonstrat faptul că ceapa și usturoiul, pe lângă fap...

    Mai mult

    Vinetele, aliment ant…

    Vinetele ne protejează contra cancerului    Specialiștii în nutriție numesc această legumă “regina legumelor”, iar aceasta datorită versati...

    Mai mult

    Legumele crucifere lu…

    Legumele crucifere și cancerul de sân  Legumele crucifere sunt fundamentale pentru a lupta contra cancerului de sân. În familia cruciferelo...

    Mai mult

    Varza, remediu contra…

    Varza ne ajută la prevenirea oricărui tip de cancer  Varza aparține familiei Brassica, la fel ca alte legume crucifere precum varza roșie, ...

    Mai mult

    Mandarinele previn ca…

    Mandarinele și prevenirea cancerului  Consumul acestui fruct delicios pe care îl găsim cu precădere în timpul sezonului rece – mandarina - ...

    Mai mult

    Ceaiul Bancha luptă e…

    Despre ceaiul Bancha  Ceaiul Bancha este o varietate japoneză a ceaiului verde și este folosit încă din vechime ca un remediu natural contr...

    Mai mult