Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Insomnia: cauze, impact și soluții bazate pe …

  Ce este insomnia și cum ne afectează? Insomnia este o tulburare de somn care afectează capacitatea...

  Mențineți-vă mintea activă: cum să preveniți …

  Importanța proactivității în menținerea sănătății mintale Demența afectează milioane de oameni în ...

  Importanța somnului pentru sănătate: o privir…

  Începutul călătoriei în lumea somnului Somnul, adesea neglijat în viața agitată de azi, este un pi...

  Astenia de primăvară: combaterea simptomelor …

  Oboseala de sezon: înțelegerea asteniei de primăvară Primăvara aduce nu doar flori și soare, ci, p...

  Remisiile spontane ale cancerului: un fenomen…

  Ce sunt remisiile spontane ale cancerului? Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, canc...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Perform Forte mecanisme de actiune

  Cum actioneaza Perform Forte

   Toate plantele care fac parte din compoziția PERFORM FORTE au fost testate de sute și chiar mii de ani. Dar societatea de acum sute de ani s-a schimbat. Nu mai ,,ascultă” de ce ne spune sau ne dă bunica. Vrea dovezi! Cercetătorii de azi nu se mulțumesc cu ,,studiile clinice făcute de sute de ani! Ei vor răspunsuri la întrebări complexe: cum acționează aceste plante, ce mecanisme determină aceste efecte, ce substanțe sunt implicate, care sunt căile metabolice implicate? Așa a început o acțiune destul de intensă de cercetare a plantelor medicinale, care, deși e la început, aduce deja dovezi științifice incontestabile! Care nu fac decât să susțină ce ne-a spus bunica!

   Cercetătorii italieni de la Universitatea din Milano au testat mai multe plante afrodisiace printre care și Epimedium. Aceștia au modificat o substanță din compoziția acesteia, icariina, iar substanța obținută blochează enzima care inhibă erecția. De altfel se știe că icariina determină creșterea nivelului de oxid nitric și inhibarea enzimei PDE-5(fosfodiesteraza), enzimă responsabilă de degradarea guanozin monofosfatului ciclic (GMPc). GMPc este distribuit în corpii cavernoşi, muşchii netezi vasculari şi viscerali, muşchii striaţi, trombocite, rinichi, plămâni şi cerebel. Creșterea eliberării de NO la nivelul corpilor cavernoşi, determină dilatarea vaselor sangvine peniene şi a corpului cavernos şi se produce astfel erecţia.Inhibitorii de PDE-5 (cum sunt și substanțele de sinteză sildenafil, vardenafil si tadalafil) amplifică efectul vasodilatator al NO prin inhibarea degradării GMPc, cu restabilirea capacităţii de a obţine erecţie la pacienţii cu disfuncţie erectilă.

   Mai jos prezentăm schema de acțiune a PDE-5 și a NO în procesul erecției.

   

   Cercetările științifice realizate, în special în Rusia și Scandinavia, au arătat că Rhodiola determină creșterea nivelului de beta-endorfine și astfel echilibrează sistemul nervos simpatic/parasimpatic. De asemeni modulează nivelul catecolaminelor - adrenalina și noradrenalina, al ACTH-ul (adrenocorticotropina) care previn scăderea testosteronului și a DHEA-dehidroepiandrosteron. Prin aceste acțiuni ameliorează funcția sexuală la bărbații cu disfuncție erectilă sau cu ejaculare precoce și îmbunătățește fertilitatea. Testosteronul este hormonul masculin care menține funcțiile sexuale și libidoul la bărbați. După ce trec de vârsta de 30 de ani nivelul testosteronului scade cu 10% pe fiecare deceniu. Aceasta duce la un libidou scăzut și probleme de erecție.

   În 1997, un professor de la Universitatea de medicină Yale a arătat că ginsengul stimulează producerea oxidului nitric, un neurotransmițător care ajută vasele de sânge să se relaxeze și îmbunătățește circulația sângelui, reglează presiunea sanguină și previne formarea cheagurilor de sânge. Oxidul nitric activează o enzimă care relaxează mușchii netezi permițând sângelui să curgă. Când acest lucru se întâmplă în corpul carvenos este posibilă apariția unei erecții. Ginsengul acționează asupra întregului sistem endocrin determinând un efect mult mai benefic și intens față de medicamentele pentru potență. i

   După unele studii, compușii chimici din țelină afectează glanda pituitară care este principala glandă care reglează nivelul și acțiunea hormonilor sexuali în organism. Alte surse susțin că țelina afectează glandele suprarenale care reglează eliberarea de hormoni corticosteroizi precum adrenalina și noradrenalina.

   În compoziția semințelor de guarana se găsesc acidul guarinic și tanic, acidul catehutanic, amidon și un ulei. După unii cercetători, precum Christian Ratsch, autorul Dictionary of Sacred and Magical Plants ( Prism Press, Dorset, 1992) acest ulei esențial poate avea proprietăți psihoactive și afrodisiace medii. Totuși, o atenție mai mare a fost acordată substanței similare cafeinei care excită nervii corpului și astfel crește stimularea sexuală în mod asemănător cu modul de acțiune al cafelei. În același timp, ea acționează în manieră graduală și rămâne eficientă pentru mai mult timp. Deci, chiar dacă guarana nu stimulează direct hormonii sexuali, în mod indirect, prin energizarea și încălzirea organismului, îi conferă o capacitate amoroasă mai intensă. Ca și cafeina guarana acționează prin stimularea glandelor adrenale astfel încât acestea eliberează hormonii epinefrină, norepinefrină, și dopamină.

   Proprietățile stimulente ale semințelor de guarana reduc sau îndepărtează stările de epuizare, disipare și oboseală. În astfel de cazuri, cofeina din guarana ajută la creșterea vigilenței și agilității mentale. Atunci când organismul este obosit și letargic, nu poate fi de așteptat să se excite cu ușurință. Utilizarea guaranei stimulează mintea și corpul și îl pregătește să se bucure de sex și viață.

   Ginsengul îmbunătățește funcția erectilă menținând erecția mult mai mult timp. Acționează prin creșterea de producerii de oxid nitric în corp care ajută la dilatarea vaselor din penis determinând amplificarea fluxului sanguin. Ginsengul este un tonic pentru întregul corp și determină creșterea energiei și vitalității. De asemenea, îmbunătățește funcționarea de ansamblu a sistemului de reproducere și crește fertilitatea masculină. Ginsengul mărește nivelele de dopamină și norepinefrină care ajută la reglarea stării de stres și de spirit.

   Un studiu realizat la Universitatea din Chicago a confirmat că țelina conține un compus care scade presiunea sanguină. Țelina conține: apigenin, o substanță care relaxează mușchii vaselor sanguine determinând astfel dilatarea acestora și îmbunătățind circulația sângelui.    Deoarece țelina îmbunătățește fluxul de sânge și scade tensiunea arterială, se poate restabili erecția la bărbați a căror impotență este cauzată de diminuarea afluxul de sânge în zona genitală. Ginsengul conține gisenozid, compus care direcționează fluxul sanguin către creier și penis și intensifică circulația sanguină și acumularea de spermă. Ginsengul stimulează atât activitățile fizice cât și mentale și are un efect pozitiv asupra glandelor sexuale. Tratează impotența și ejacularea prematură, stabilizează presiunea sanguină, revitalizează corpul și sufletul.

  Gillis CN. Panax ginseng pharmacology: a nitric oxide. Biochem Pharmacol 1997 Jul; 54(1):1-8.


  Perform Forte

  Perform Forte    Perform Forte este un produs natural sub forma de capsule, pe baza de extracte naturale concentrate din plante medicinale...

  Mai mult

  Perform Forte studii …

   Perform Forte, studii stintifice Proprietățile și acțiunile ingredientelor naturale din Perform forte sunt susținute nu doar de experiența...

  Mai mult

  Perform Forte mecanis…

  Cum actioneaza Perform Forte  Toate plantele care fac parte din compoziția PERFORM FORTE au fost testate de sute și chiar mii de ani. Dar s...

  Mai mult

  Perform Forte notiuni…

   Perform Forte, notiuni generale În ultima perioadă, datorită nivelului ridicat al stresului, al vieții agitate dar și din cauza diverselor...

  Mai mult