Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Agaricus Medica

Agaricus Medica

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Ce este produsul AGARICUS MEDICA?

Agaricus Medica Produsul AGARICUS MEDICA conține pulbere obținută din ciuperca medicinală Agaricus (Agaricus Blazei Murill).

 Ciupercile medicinale sunt foarte eficiente în combaterea directă a diverselor tipuri de cancer, atacând celulele cancerigene și îmbunătățind în același timp funcția sistemului imunitar.

 Originară din Brazilia, ciupercă medicinală Agaricus a câștigat în limba portugheză titlul de "cogumelo de Deus" sau "ciuperca lui Dumnezeu". De fapt, Agaricus Blazei Murill este considerată atât pe plan local, cât și în întreaga lume un dar al naturii care aduce atât sănătate, cât și longevitate celor care o consumă sub diferite forme.

 Extractul de Agaricus a fost de asemenea studiat și s-a demonstrat că prezintă efecte imunomodulatoare generalizate, ceea ce înseamnă că ajută la susținerea funcțiilor imunitare sănătoase.

 Produsul AGARICUS MEDICA reunește toate calitățile terapeutice excepționale ale ciupercii medicinale Agaricus, fiind un remediu naturist foarte util atât pentru prevenirea, cât și pentru combaterea a numeroase afecțiuni și tulburări de sănătate.