Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Ganoplus

GANOPLUS – prezentare generală

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Ce este produsul GANOPLUS ?

Ganoplus

 Capsule vegetale

 Supliment alimentar, 100 cps

  GANOPLUS este un supliment alimentar care are în compoziţie pulbere din ciuperca Ganoderma (Ganoderma lucidum), cunoscută pentru capacitatea sa de a menţine şi promova o stare generală de sănătate bună și de a conferi rezistență în fața agresiunilor din mediu.

 Produsul GANOPLUS este un tonic şi vitalizant general și un stimulent pentru sistemul imunitar și are beneficii multiple asupra tuturor organelor din corp. De asemenea, GANOPLUS ajută la combaterea oboselii și la creșterea capacității de concentrare, la stimularea creierului și, astfel, la creșterea memoriei pe termen scurt și lung.

 Un beneficiu important al produsului GANOPLUS este acela că stimulează imunitatea și combate proliferarea celulelor canceroase, deoarece ciuperca medicinală Ganoderma conține una dintre cele mai mari concentrații de antioxidanți dintre toate alimentele. Studiile clinice au demonstrat capacitatea ciupercilor Ganoderma de a preveni cancerul, pe lângă faptul că pot contribui la lupta împotriva celulelor canceroase existente în organism.