Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Artemisinin Medica

Artemisinin Medica

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Ce este produsul ARTEMISININ MEDICA?

Artemisinin Medica, pelin dulce Produsul ARTEMISININ MEDICA conține extract hidroalcoolic uscat în proporție de 10:1 obținut din frunze de pelin dulce (Artemisia annua).

 Pelinul dulce este una dintre cele mai utile plante care există în lumea plantelor vindecătoare. Compoziția sa unică îl face o parte importantă a acestui domeniu foarte important atât pentru medicina tradițională, cât și pentru medicina alternativă în diferite țări din întreaga lume. În compoziția pelinului dulce, putem menționa mai multe vitamine, cum ar fi A și C, dar și proteine, zaharuri și alți nutrienți importanți.

 Pelinul dulce este o plantă originară din China care are proprietăți antitumorale remarcabile. Datorită conținutului său de artemisinină - o substanță care există în toate speciile de pelin, dar cu o concentrație maximă în pelinul dulce - această plantă atacă celulele canceroase din organism și poate fi utilizată în combinație cu tratamentele alopate, cum ar fi chimioterapia și radioterapia. Extractul de pelin dulce favorizează distrugerea celulelor canceroase mai ales în cazul leucemiei, a cancerului de sân şi a cancerului de prostată.