Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Spirulina

Spirulina – efecte miraculoase asupra sănătăţii

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Spirulina, unul din cele mai vechi organisme de pe pământ

Spirulina – efecte miraculoase asupra sănătăţii Spirulina (Spirulina platensis) este o microalgă de culoare verde-albastru care creşte în lacurile din zonele tropicale ale Americii Centrale şi ale Africii. Era folosită şi recunoscută încă din timpuri străvechi de către indienii azteci pentru proprietăţile sale vindecătoare.

 Biochimiştii francezi au fost cei care au redescoperit virtuţile miraculoase ale spirulinei şi au întreprins ample studii de cercetare începând cu anul 1962. În prezent, spirulina este cercetată de către experţi din întreaga lume datorită proprietăţilor sale recunoscute de vindecare şi regenerare a organismului uman.

Spirulina Medica

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Ce este produsul Spirulina Medica?

Spirulina Spirulina Medica este un supliment alimentar care are în compoziţie pulbere din alga marină Spirulina (Spirulina platensis), cunoscută pentru capacitatea sa de a menţine şi de a promova o stare generală de sănătate bună și de a conferi rezistență în fața agresiunilor din mediu.

 Produsul Spirulina Medica conferă o stare de sănătate optimă, o rezistență mărită față de factorii nocivi din mediu, stimulează sistemul imunitar și crește capacitatea de regenerare celulară. Spirulina determină producerea anticorpilor care acționează contra virusurilor și bacteriilor și are inclusiv un efect anticancerigen natural.