Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Beneficiile aromaterapiei în alinarea simptom…

  Aromaterapia oferă multiple beneficii terapeutice Aromaterapia, cu o istorie îndelungată în utiliz...

  Aminoacizii esențiali: pilonii necunoscuți ai…

  Aminoacizii esențiali mențin sănătatea optimă Aminoacizii esențiali sunt adesea eroii necunoscuți ...

  Optimizarea digestiei și metabolismului prin …

  Ayurveda te ajută să optimizezi digestia și metabolismul Introducere În Ayurveda, o digestie sănă...

  Rutina zilnică ayurvedică: cheia pentru un st…

  Rutină zilnică este esențială pentru sănătate O rutină zilnică, sau Dinacharya, conform Ayurvedei...

  Top 5 terapii ayurvedice pentru reducerea str…

   Ayurveda oferă metode naturale pentru gestionarea stresului Introducere  Într-o lume tot mai ag...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Perform Forte

  Perform Forte

   

  Perform Forte Perform Forte este un produs natural sub forma de capsule, pe baza de extracte naturale concentrate din plante medicinale. In compoziția sa sunt prezente câteva dintre cele mai puternice plante legale ce au efecte afrodisiace, de creștere a potentei, libidoului, și erecției, îmbunătățind considerabil experienta sexuala în cazul bărbaților.

   Acum poți sa atingi mai ușor, natural și fără efecte secundare UN NOU NIVEL DE VIRILITATE și bărbăție: erecție ferma prelungita, energie sexuală uriașă, potenta legendara, satisfacție imensa în cuplu.

  Perform Forte contribuie la:

   •  apariția și menținerea unor erecții ferme și de durată optimă,

   •  creșterea remarcabila a vigorii sexuale,

   •  intensificarea trăirilor amoroase și a bucuriei în cuplu,

   •  menținerea producerii de spermă în parametri optimi pentru a asigura creșterea fertilității

   •  menținerea tinereții și a sănătății organismului masculin și a aparatului reproducător,

   •  creșterea considerabilă a vitalității, energiei, capacității de efort

   •  reduce stresul, anxietatea și nesiguranța care ar putea sa afecteze mult calitatea actului amoros

       Perform Forte conține:

   Compoziție/capsulă: Epimedium (Epimedium grandiflorum) extract hidroalcoolic cu 10% iicarine- 100 mg, Fo-ti (Polygonum multiflorum) - rădăcină, extract 5:1- 100mg, Ginseng (Panax ginseng) - rădăcină, extract cu 80% ginsenozide - 100mg, Rodiola (Rhodiola rosea) - rădăcini, extract hidroalcoolic cu 3% salnozide, Kali musli (Curculigo orchioides) - parti aeriene, extract 5:1 - 70mg, Telina (Apium graveolens) - semințe, extract hidroalcoolic 5:1 - 70 mg, Guarana (Paullinia cupana) - semințe, extract hidroalcoolic cu 10% cafeina - 50mg, Ghimbir (Ziginber officinalis) - rădăcini, extract hidroalcoolic cu 2,5% gingeroli - 30mg

   1. Epimedium

    Epidmedium este un afrodisiac foarte  puternic. Stimulează secreția de testosteron și inhibă natural pde-5 - mecanism întâlnit la faimoasa “pilulă albastra”. Este una dintre plantele cele mai renumite pentru acțiunea de amplificare rapida a erecției și creștere a potenței masculine.

   2. Guarana

    Guarana este o planta afrodisiaca străveche, cunoscută pentru efectele ei de menținere a vigilentei în timpul actului amoros, ceea ce permite prelungirea considerabila a acestuia.

   3. Fo-ti

   Fo-ti este un afrodisiac cu puternice efecte vitalizante, asigura o rezistenta îndelungată în timpul actului amoros

   4. Rodiola 

   Rodiola o plantă aparte prin efectele de stimulare a secreției de serotonina - inductor al stării de relaxare ce permite apariția unor erecții ferme. Generează o dispoziție liniștită și fericită și conduce la apariția unei profunde împliniri în timpul actului amoros

   5. Țelina 

   Țelina este unul dintre afrodisiacele autohtone cel mai adesea ignorate pe nedrept în goana după senzațional și exotic. Sub forma de extract, efectele ei sunt amplificate foarte mult, fiind una dintre plantele remarcabile în acțiunea de creștere a energiei sexuale și a fermității erecției

   6. Ginseng 

   Ginsengul este binecunoscut pentru efectele tonice si afrodisiace, el acționează ca un adevărat “motor” de mare putere al vieții sexuale sănătoase.

   7. Ghimbir 

   Ghimbirul este o planta picantă care determină apariția unei energii arzătoare, a senzațiilor intense dar și a unei mai bune capacitați de stăpânire a energiei sexuale

   8. Kali musli

   Kali musli, afrodisiac de origine orientala mai puțin cunoscut la noi, însă de o remarcabila eficienta. Este unul dintre principalele ingrediente folosite în arta orientală a amorului pentru a conferi bărbatului potență, control și o erecție extrem de puternica.

  CONTRAINDICAŢII:

   Afecţiuni ale prostatei, alergie la oricare dintre componentele produsului. În cazul afecțiunilor cardiace grave şi în afecţiunile în care efortul fizic intens este contraindicat.

  MOD DE ADMINISTRARE:

   Bărbați peste 18 ani: 1-2 capsule pe zi, în doză unică, cu 1-2 ore înaintea actului sexual, sau la interval de 6-8 ore una de alta. Se consumă pe stomacul gol, cu minim 30 de minute înainte de a mânca.

   Este recomandat consumul de apă sau suc natural de fructe (1-2 pahare) imediat dupa administrarea capsulelor.

   Administrarea zilnică, pe termen lung, are efect cumulativ fără a dăuna stării de sănătate

  OBSERVAȚII:

   Efectele produsului se pot face remarcate în administrarea în doză unică de 1-2 tablete. Cu toate acestea administrarea zilnică pentru o perioadă mai lungă de timp amplifică considerabil starea generală de energizare și dinamism sexual.

   Efectele maxime ale produsului se fac simțite în primul rând în condiții de intimitate sexuală-amoroasă, sub forma amplificării disponibilităților, performanțelor și împlinirii amoroase.

  ATENȚIONĂRI:

   + A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

   + Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

   + A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

   Perform forte poate fi cumpărat de aici CUMPĂRĂ

  Produs notificat de SNPMAPS, Notificare nr. 7961/25.07.2013.

   Perform Forte, studii stintifice

  Proprietățile și acțiunile ingredientelor naturale din Perform forte sunt susținute nu doar de experiența de sute sau chiar mii de ani a sistemelor de medicină traditională din diverse zone ale lumii, ci și de studii științifice și clinice. Omul modern are încredere în ceea ce este clar, concret, dovedit științific. Știința vine și îi oferă aceste garanții!

  1. Kee Chang Juang, Ph.D., profesor emerit de farmacologie la Universitatea din Louisville, Kentucky, susține că, în experiențele de laborator, Epimedium a demonstrat un efect stimulent sexual asupra bărbaților. De asemenea a stimulat creșterea testiculelor. În plus, s-a constatat că bărbații care au luat această plantă au prezentat o creștere a funcției erectile cât si a producției de spermatozoizi.

  2. În Materia Medica chinezească farmacistul You-Ping Shu, Ph.D. a arătat că experimentele de laborator, pe animale, cu extracte din Epimedium, au dus la creșterea secreției de material seminal.

  Cum actioneaza Perform Forte

   Toate plantele care fac parte din compoziția PERFORM FORTE au fost testate de sute și chiar mii de ani. Dar societatea de acum sute de ani s-a schimbat. Nu mai ,,ascultă” de ce ne spune sau ne dă bunica. Vrea dovezi! Cercetătorii de azi nu se mulțumesc cu ,,studiile clinice făcute de sute de ani! Ei vor răspunsuri la întrebări complexe: cum acționează aceste plante, ce mecanisme determină aceste efecte, ce substanțe sunt implicate, care sunt căile metabolice implicate? Așa a început o acțiune destul de intensă de cercetare a plantelor medicinale, care, deși e la început, aduce deja dovezi științifice incontestabile! Care nu fac decât să susțină ce ne-a spus bunica!

   Cercetătorii italieni de la Universitatea din Milano au testat mai multe plante afrodisiace printre care și Epimedium. Aceștia au modificat o substanță din compoziția acesteia, icariina, iar substanța obținută blochează enzima care inhibă erecția. De altfel se știe că icariina determină creșterea nivelului de oxid nitric și inhibarea enzimei PDE-5(fosfodiesteraza), enzimă responsabilă de degradarea guanozin monofosfatului ciclic (GMPc). GMPc este distribuit în corpii cavernoşi, muşchii netezi vasculari şi viscerali, muşchii striaţi, trombocite, rinichi, plămâni şi cerebel. Creșterea eliberării de NO la nivelul corpilor cavernoşi, determină dilatarea vaselor sangvine peniene şi a corpului cavernos şi se produce astfel erecţia.Inhibitorii de PDE-5 (cum sunt și substanțele de sinteză sildenafil, vardenafil si tadalafil) amplifică efectul vasodilatator al NO prin inhibarea degradării GMPc, cu restabilirea capacităţii de a obţine erecţie la pacienţii cu disfuncţie erectilă.

   Perform Forte, notiuni generale

  În ultima perioadă, datorită nivelului ridicat al stresului, al vieții agitate dar și din cauza diverselor afecțiuni, tot mai mulți oameni, de ambele sexe, au probleme legate de sexualitate: libidou scăzut, probleme de erecție, impotență, infertilitate.

    Au fost sintetizate câteva medicamente pe bază de sildenafil, tadalafil, vardenafil. Acestea au efectele dorite asupra activității sexuale dar, în același timp, ,,au adus” cu ele și o mulțime de efecte secundare: dureri de cap, înroșirea feței, deranj stomacal, perturbări ale vederii, vedere încețoșată. Și, la fel ca în cazul altor probleme ale organismului, ne-am reamintit ceea ce strămoșii noștri cunoșteau de mult: darurile naturii!

  Așa s-a născut și PERFORM FORTE! Din natură, din dorința de a ajuta fără riscuri!

   Diferitele tradiții medicale, din Europa, Asia sau America, au folosit, din vremuri străvechi, plante afrodisiace și vitalizante pentru a îmbunătăți activitatea sexuală sau/și pentru a corecta diverse dezechilibre ale aparatului reproducător.

  PERFORM FORTE ,,s-a născut” din această experiență îmbinată cu informațiile științifice moderne!

  Să vedem, pe rând, de ce am ales aceste plante afrodisiace în compoziția acestui produs!

  Perform Forte

  Perform Forte    Perform Forte este un produs natural sub forma de capsule, pe baza de extracte naturale concentrate din plante medicinale...

  Mai mult

  Perform Forte studii …

   Perform Forte, studii stintifice Proprietățile și acțiunile ingredientelor naturale din Perform forte sunt susținute nu doar de experiența...

  Mai mult

  Perform Forte mecanis…

  Cum actioneaza Perform Forte  Toate plantele care fac parte din compoziția PERFORM FORTE au fost testate de sute și chiar mii de ani. Dar s...

  Mai mult

  Perform Forte notiuni…

   Perform Forte, notiuni generale În ultima perioadă, datorită nivelului ridicat al stresului, al vieții agitate dar și din cauza diverselor...

  Mai mult