Articole noi

  Medicina ayurvedică: beneficii pentru sănătat…

  Ce este medicina ayurvedică sau Ayurveda? Medicina ayurvedică este o metodă de vindecare care s-a ...

  Argintul coloidal, beneficii și caracteristic…

  Caracteristicile argintului coloidal Argintul coloidal este un compus din mici particule de argint...

  Prevenirea cancerului pancreatic

  Enzimele pancreatice și tratarea cancerului pancreatic În acest an, se estimează că 60.430 de amer...

  Cancerul de prostată – factori de risc și pre…

  Simptomele cancerului de prostată care s-a răspândit în alte părți ale corpului? Cel mai utilizat ...

  Vâscul, un redutabil remediu anticancerigen

  Rolurile emergente ale vâscului în managementul malignității Vâscul face parte dintr-un grup de pl...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  Perform Forte notiuni generale

   Perform Forte, notiuni generale

  În ultima perioadă, datorită nivelului ridicat al stresului, al vieții agitate dar și din cauza diverselor afecțiuni, tot mai mulți oameni, de ambele sexe, au probleme legate de sexualitate: libidou scăzut, probleme de erecție, impotență, infertilitate.

    Au fost sintetizate câteva medicamente pe bază de sildenafil, tadalafil, vardenafil. Acestea au efectele dorite asupra activității sexuale dar, în același timp, ,,au adus” cu ele și o mulțime de efecte secundare: dureri de cap, înroșirea feței, deranj stomacal, perturbări ale vederii, vedere încețoșată. Și, la fel ca în cazul altor probleme ale organismului, ne-am reamintit ceea ce strămoșii noștri cunoșteau de mult: darurile naturii!

  Așa s-a născut și PERFORM FORTE! Din natură, din dorința de a ajuta fără riscuri!

   Diferitele tradiții medicale, din Europa, Asia sau America, au folosit, din vremuri străvechi, plante afrodisiace și vitalizante pentru a îmbunătăți activitatea sexuală sau/și pentru a corecta diverse dezechilibre ale aparatului reproducător.

  PERFORM FORTE ,,s-a născut” din această experiență îmbinată cu informațiile științifice moderne!

  Să vedem, pe rând, de ce am ales aceste plante afrodisiace în compoziția acestui produs!

   

  Epimedium (Epimedium grandiflorum)

   Epimedium grandiflorum sau, după cum i se mai spune, "buruiana țapului pofticios", este, am putea spune, o adevărată "viagra" naturală. Utilizarea ei a fost consemnată în China încă din anul 200 d.H. Plantă afrodisiacă naturală, aceasta este cunoscută pentru eficiența în amplificarea și susținerea dorinței sexuale, atât la bărbați cât și la femei, susținerea funcției erectile și creșterea producției de spermă.

   Denumirea sa populară, "iarba țapului pofticios spune multe"! De altfel, legenda povestește cum au fost descoperite calitățile plantei: un păstor a observat cum țapii și caprele sale, care mâncaseră , aveau o activitate sexuală neobișnuit de intensă.

   Substanțele complexe din Epimedium, cum sunt flavonoidele, stimulează nervii din zona genitală, și astfel intensifică excitația sexuală, măresc durata și intensitatea copulării și cresc nivelul de testosteron. Testosteronul este hormonul sexual care stimulează centrul din creier responsabil pentru activitatea sexuală atât la femei cât și la bărbați.

   Se știe că una din cauzele disfuncțiilor sexuale este dezechilibrul hormonal, atât la bărbați cât și la femei. Epimedium reface acest echilibru și astfel determină îmbunătățirea activității sexuale.

  Fo-ti (Polygnum multiflorum)

   O altă plantă, recunoscută drept remediu natural pentru impotență vine tot din China și poartă numele de Fo-ti sau troscotul chinezesc. Ea ajută semnificativ la creșterea fertilității masculine. Numele chinezesc pentru rădăcina Fo-ti este Ho Shou Wu, după cel care a descoperit beneficiile minunate ale acestei plante, în timpul dinastiei Tang. Legenda spune că Ho Shou Wu, în vârstă de 58 de ani, nu putea concepe un copil. După ce a fost sfătuit să ia rădăcină de Fo-Ti, problema sa s-a rezolvat și a conceput mulți copii și, în mod uimitor și părul i s-a închis de la gri la negru, în timp ce trupul său arăta mult mai tânăr. Se spune că acest om< a trăit 160 de ani. Longevitatea sa a fost atribuită efectelor magice ale rădăcinei de Fo-ti.

  Rodiola (Rhodiola rosea)

   Renumitul medic și farmacolog grec Dioscoride menționa, încă din anul 77 i.H., proprietățile de stimulare a vigorii, longevității, potenței sexuale și a abilităților cognitive pe care le are Rhodiola, numită și ,,rădăcina de aur”. Rhodiola rosea este o plantă originară din zonele muntoase ale Europei, Asiei și zonelor arctice. În Siberia, această plantă era dată tinerilor căsătoriți pentru a avea copii numeroși și sănătoși. Extractul din această plantă reduce efectele negative ale stresului asupra sistemului cardiovascular, reduce cantitatea de hormoni de tip adrenalină, calmează, previne disaritmia cardiacă și îmbunătățește funcționarea tiroidei. Iar un om calm, sănătos și echilibrat are o activitate sexuală normală și intensă!

  Ginseng (Panax ginseng)

   Se știe că activitatea sexuală este afectată negativ de stres, oboseală, circulația sanguină proastă și de dezechilibrele glicemice. Ginsengul chinezesc (Panax ginseng), un foarte bun adaptogen, reduce stresul, îmbunătățește circulația sanguină prin creșterea producerii de oxid nitric, întărește organismul.

   Ginsengul a fost folosit în China de 5000 de ani în scopuri medicale. Cuvântul “panax” vine din limba greacă și însemnă ,,vindecă tot”. Ginseng-ul este una dintre cele mai utilizate pe scară largă și a fost folosit de secole pentru îmbunătățirea funcției sexuale atât la bărbați cât și la femei.

   Ginseng-ul poate fi combinat și cu plante anti inflamatorii sau umectare, cum ar fi ,,>Sigiliul lui Solomon” - Fo-ti (Polygonum multiflorum). Astfel se echilibrează efectele stimulatoare ale acestuia.

  Kali Musli (Curculigo orchiodes)

   Curculigo orchiodes sau xian mao, este o altă plantă folosită în medicina chinezească pentru impotență, incontinență urinară și infertilitate determinate de slăbiciunea organismului. Extractul de Curculigo îmbunătățește semnificativ comportamentul sexual. Pe lângă un efect anabolic și spermatogenic pronunțat a fost evidențiată, în studii clinice, și creșterea în greutate a organelor de reproducere masculine.

  Țelina (Apium graveolens)

   Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au observat că unele alimente ajută la stimularea dorinței sexuale atât în rândul bărbaților cât și al femeilor. Cunoscute ca afrodisiace, aceste alimente pot spori excitarea sexuală, fie prin formele lor suggestive, prin aromele lor sau ajută prin optimizarea acțiunii hormonilor sexuali. Țelina este un astfel de aliment. Țelina este cunoscută, de secole, ca un important afrodisiac masculin. În timp ce reputația sa de amplificator al libidoului poate avea legătură cu aspectul asemănător cu cel al unui falus, investigațiile moderne au arătat că în compoziția acesteia intră multe substanțe și nutrienți care pot îmbunătăți funcția sexuală.

   Există multe povești interesante în istorie care atestă importanța pe care țelina a avut-o ca și afrodisiac. Celebrul Casanova, amantul italian, consuma zilnic țelină cu scopul de a stimula libidoul. Un citat descoperit de Grimod de la Reyniere, în secolul al XVIII-lea, spune că este suficient să se sublinieze că țelina nu este, în nici un caz, o mâncare pentru burlaci".

   Studii recente au arătat că țelina conține androsteron, unul din cei mai puternici feromoni umani. Androsteronul este un produs al metabolismului testosteronului și o verigă importantă în transformarea hormonilor androgeni în andro-feromoni, androstenonă și androstenol, care joacă un rol important în forța de atracție sexuală. Din acest motiv, consumarea unei cantități adecvate de țelină, poate să determine, creșterea nivelului acestor feromoni.

  Ghimbir (Zinginber officinalis)

  Ghimbirul este înrudit cu cardamomul. În afară de faptul că are capacitatea de spori dorința sexuală și cantitatea de spermă și motilitatea acesteia, ghimbirul ajută și în obținerea unei erecții mai bune. Un studiu, realizat în Arabia Saudită, pe animale, a arătat că la animalele hrănite cu ghimbir a crescut cantitatea de spermă și motilitatea acesteia.

  Guarana (Paullinia cupana)

   Guarana este o plantă nativă din bazinul Amazonului și care crește spontan în Brazilia și nordul Argentinei. Reputația guaranei de afrodisiac derivă din proprietățile sale stimulante. Semințele de guarana conțin un compus cristalizabil denumit guaranină care este identică chimic cu cafeina găsită în alte surse precum boabele de cafea, ceaiul verde și cel negru. Prezența guaraninei determină semințele de guarana să acționeze ca un stimulent puternic. Și astfel contribuie la o activitate sexual intensă.

   Medicina tradițională chinezească tratează dezechilibrele sexuale cu plante care tonifică în mod natural glandele suprarenale, cu plante care cresc vitalitatea și imunitatea, combinate cu plante umectante și de reglare a circulației sanguine pentru a reduce stresul și pentru a crește fluidele sexuale cât și cu plante aromatice care să reducă stresul. Echilibrând energetic organismul, vitalizându-l, întărindu-i imunitatea și starea de bună dispoziție, medicina chinezească nu acționează în mod direct asupra dorinței sexuale – ci mai degrabă ele fac posibilă o activitate sexuală intensă și plină de entuziasm prin întărirea naturală a vitalității și a poftei de viață.

   În Perform forte s-au respectat aceste indicații verificate de sute de ani, s-a ținut cont și de experiența tradițională europeană cât și de dovezile științifice și s-a obținut o formulă eficientă pentru o viață sexuală de excepție!

  PERFORM FORTE, EFECTE ȘI INDICAȚII:

  - promovează și susține dorința sexuală, - susține funcția erectilă,- crește producția de spermă și motilitatea acesteia, - intensifică excitația sexuală,  - mărește durata și intensitatea copulării,  - crește nivelul de testosteron, - crește fertilitatea masculină, - îmbunătățește semnificativ comportamentul sexual, - are efect anabolic și spermatogenic pronunțat, - determină creșterea în greutate a testiculelor,  - tratează impotența și ejacularea prematură, - îmbunătățește funcționarea de ansamblu a sistemului de reproducere și crește fertilitatea masculină, - provoacă o capacitate amoroasă mai intensă, - reglează nivelul și acțiunea hormonilor sexuali în organism.


  Perform Forte

  Perform Forte    Perform Forte este un produs natural sub forma de capsule, pe baza de extracte naturale concentrate din plante medicinale...

  Mai mult

  Perform Forte studii …

   Perform Forte, studii stintifice Proprietățile și acțiunile ingredientelor naturale din Perform forte sunt susținute nu doar de experiența...

  Mai mult

  Perform Forte mecanis…

  Cum actioneaza Perform Forte  Toate plantele care fac parte din compoziția PERFORM FORTE au fost testate de sute și chiar mii de ani. Dar s...

  Mai mult

  Perform Forte notiuni…

   Perform Forte, notiuni generale În ultima perioadă, datorită nivelului ridicat al stresului, al vieții agitate dar și din cauza diverselor...

  Mai mult