Sanohelp, Extract de Turmeric

                Email: contact@ayurvedic-medica.ro

  Comanda telefonic  0774.099.431

   Soluția Antivirală și Antitumorală de la Ayurvedic Medica

        Ce este Sanohelp?

  SanoHelp este un remediu naturist cu multiple efecte benefice asupra organismului uman. Denumit şi „aurul lichid”, extractul lichid de turmeric garantează o biodisponibilitate a principiului activ, curcumina, de 10 ori mai mare decât turmericul sub formă de pulbere.

Citeste mai mult
               Compozitie

  Extract de turmeric lichid bio având o concentraţie maximă de curcumină solubilă.
  SanoHelp are o concentraţie de 95% de extract lichid de curcumină, ceea ce permite o absorbţie eficientă în organism, accelerând astfel acţiunea sa benefică.

Citeste mai mult
            Efecte benefice

 - Menține și întărește sistemul imunitar
 - Antitumoral
 - Antiviral
 - Antiinflamator natural
  - Previne și tratează cancerul
  - Menține o funcție celulară sănătoasă
  - Ajută la prevenirea bolii Alzheimer

Citeste mai mult
  Indicatii terapeutice

 - Previne și tratează anumite tipuri de cancer (în doze mari)
 - boli hepato-biliare
- infecții urinare și ginecologice
- tumori maligne și benigne
- afecțiuni pulmonare
- afecțiuni digestive

Citeste mai mult
                                         Citeste studiile stiintifice
                                Citeste marturiile produsului SanoHelp

Sanohelp-Extract de turmeric

SanoHelp - mărturii

SanoHelp - mărturii

 Notă: Toate mărturiile existente pe site-ul nostru sunt autentice și sunt trimise de clienții SanoHelp prin e-mail sau poștă și reprezintă experiența individuală a celor care au folosit acest produs. Rezultatele utilizării produsului SanoHelp pot varia de la caz la caz. Toate mărturiile primite sub formă de e-mailuri, scrisori sau fotografii sunt folosite doar cu permisiunea clienților noștri.

Ce este SanoHelp?

SanoHelp este un remediu naturist cu multiple efecte benefice asupra organismului uman. SanoHelp este un extract de turmeric lichid bio având o concentraţie maximă de curcumină solubilă. Denumit şi „aurul lichid”, extractul lichid de turmeric garantează o biodisponibilitate a principiului activ, curcumina, de 10 ori mai mare decât turmericul sub formă de pulbere. Curcumina este un polifenol şi este principiul activ din turmeric, responsabil de culoarea galbenă specifică a acestui condiment.

SanoHelp: compoziție

Compoziție SanoHelp:

 Produsul SanoHelp conține extract de turmeric lichid cu concentrația maximă de curcumină solubilă.

Cum acționează componentele din produsul SanoHelp asupra organismului?

 Așa cum am menționat anterior, produsul SanoHelp este un extract de turmeric lichid bio având o concentraţie maximă de curcumină solubilă. Turmericul este originar din India şi Indonezia şi este utilizat de mii de ani în întreaga parte orientală a lumii ca un remediu preventiv sau auxiliar în multe tratamente curative. Denumit pe bună-dreptate “regele condimentelor”, turmericul oferă numeroase beneficii pentru sănătate şi conţine nutrienţi valoroși precum: proteine, fibre dietetice, niacină, vitaminele C, E şi K, sodiu, potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu şi zinc.

Sanohelp-Extract de turmeric lichid bio

SanoHelp

 

Extract de turmeric lichid bio cu concentrația maximă de curcumină solubilă

Sanohelp-Extract-de-turmeric-lichid-bio-cu-concentratia-maxima-de-curcumina-solubila Cercetări științifice din ultimii ani au demonstrat că turmericul poate preveni și trata cancerul și este cel mai puternic antioxidant natural disponibil cu proprietăți anti-inflamatoare de excepție.

Efecte:

1. Efect antioxidant (de 300 ori mai puternic decât vitamina E)

2. Efect antitumoral

 - inhibă neoangiogeneza (reduce vascularizația tumorilor);

 - împiedică multiplicarea celulelor tumorale;

Proprietățile turmericului fac radioterapia și chimioterapia de rușine

Extractul de turmeric distrugere celulele canceroase

Proprietățile turmericului fac radioterapia și chimioterapia de rușine Un nou studiu științific a constatat că extractul de turmeric acționează selectiv și în condiții de siguranță prin distrugerea celulelor canceroase stem într-un mod în care chimio și radioterapia nu o pot face.

 Un nou studiu revoluționar, publicat în revista Anticancer Research arată că unul dintre compușii naturali cei mai intens cercetați și promițători pentru tratamentul cancerului din lume - polifenolul primar din turmeric, condimentul antic, cunoscut sub numele de Curcumina - are capacitatea de a ținti selectiv celulele stem canceroase, care stau la baza dezvoltării de tumori maligne, în timp ce nu prezintă nici un pic de toxicitate asupra celulelor stem normale, care sunt esențiale pentru regenerarea țesuturilor si longevitate.

Turmericul produce recuperarea remarcabilă a pacienților cu Alzheimer

Turmericul ajută pacienții cu Alzheimer

Turmericul produce recuperarea remarcabilă a pacienților cu Alzheimer Turmericul a fost folosit în India de peste 5.000 de ani, ceea ce este probabil motivul pentru care și în prezent populațiile rurale, dar și cele și urbane, au unele dintre cele mai mici rate de prevalență ale bolii Alzheimer din lume. Un studiu recent efectuat pe pacienții având această boală a arătat că mai puțin de un gram de turmeric luat zilnic timp de trei luni a dus la "îmbunătățiri remarcabile."

Știința confirmă: turmericul are eficacitatea a 14 medicamente

Curcumina din turmeric are eficacitatea a 14 medicamente

Curcumina din turmeric are eficacitatea a 14 medicamente Turmericul este una din plantele cele mai studiate la ora actuală. Proprietățile sale medicale și componentele sale (în principal curcumina) au fost subiectul a peste 5600 de recenzii și studii biomedicale publicate. De fapt, unul din proiectele de cercetare desfășurat pe o durata de cinci ani pe aceasta planta sacra a dezvăluit peste 600 de aplicații potențiale preventive și terapeutice, precum și 175 de efecte fiziologice benefice distincte.

 Având în vedere multitudinea de cercetări efectuate pe acest condiment remarcabil, nu este de mirare că un număr tot mai mare de studii au ajuns la concluzia că pot compara favorabil turmericul cu o varietate de medicamente convenționale , inclusiv:

- medicamente anti-inflamatorii : Un studiu din 2004 publicat în revista Oncogene a constatat că curcumina ( precum si resveratrol ) au fost alternative eficiente la aspirina, ibuprofen, sulindac, fenilbutazona, naproxen, indometacin, diclofenac, dexametazona, celecoxib, și tamoxifen exercitând o activitate antiinflamatorie și anti - proliferativ împotriva celulelor tumorale.

Turmericul: ingredientul care te menține sănătos

Curcumina din turmeric are un extraordinar potențial terapeutic

Turmericul: ingredientul care te menține sănătos Există mai multe ingrediente care au puternice proprietați medicinale, motiv pentru care au fost recomandate în vindecarea unor afecțiuni, cu de mii de ani înainte de apariția medicinii alopate.

 Unul dintre aceste faimoase ingrediente este Turmericul, acel pigment galben auriu ce se găsește în ”curry”, și care este foarte des utilizat în bucătăria Indiană. Turmericul conține curcumină, un polifenol identificat ca și componentă activă primară, care prezintă mai mult de 150 de caracteristici cu potențial terapeutic, incluzând proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și proprietăți anti-cancer.

  Curcumina are capacitatea de a trece de bariera hemato-encefalică, acesta fiind unul dintre motivele pentru care este considerată un agent neuroprotector într-o gamă largă de tulburări neurologice. Cercetătorii au investigat curcumina pentru rolul său ameliorator în boala Parkinson.

 Rezultatele preliminare indică faptul că curcumina oferă o perspectivă mai optimistă cu privire la capacitatea de ameliorare a Parkinsonului decât medicamentele utilizate în prezent, care în mod ironic au efecte adverse grave neurotoxice, incluzând dischinezia - o tulburare ce seamănă în manifestare cu simptomele bolii Parkinson.

Ce nu știați despre turmeric

Ce nu știați despre turmeric

Ce nu știați despre turmeric Sănătatea noastră este întotdeauna importantă, de aceea este bine să ne îngrijim trupul de toate elementele nocive din jurul nostru și să îl protejăm de afecțiunile ce pot apărea ca urmare a unui stil de viață nesănătos. Unul din condimentele ce au atras atenția cercetătorilor din toată lumea este turmericul, un condiment ce are sute de beneficii asupra organismului nostru, fiind considerat cel mai puternic antioxidant natural la momentul de față. Turmericul conține o substanță activă, curcumina, ce este capabilă să distrugă celulele canceroase, de aceea efectele sunt spectaculoase.

Turmeric, descriere succintă

 În ultimul timp, accentul cade foarte mult pe metodele naturiste de a trata unele afecțiuni sau de a le preveni, și medicii ne îndeamnă tot mai mult să apelăm și la medicina naturistă datorită rezultatelor uimitoare pe care unele plante le pot avea asupra organismului nostru. Acum, în zilele noastre, sunt cunoscute beneficiile fructelor de Goji, sau a sucului de Noni, a ciupercilor cu proprietăți antitumorale, însă prea puține se spun despre proprietățile unei plante miraculoase, ce se folosește din cele mai vechi timpuri ca și condiment în Asia, și anume turmericul. Turmericul are proprietăți antioxidante, anti-inflamatorii, antivirale, antibacteriene, antifungice, anticancerigene şi ajută pacienții ce suferă de afecțiuni precum diabet, alergii, artrită, Alzheimer, boli de inimă şi multe alte boli cronice.

Efectele antiinflamatorii ale turmericului asupra osteoartritei

Un studiu recent a evidențiat faptul că curcumina reduce inflamația din corp

Efectele antiinflamatorii ale turmericului asupra osteoartritei Un studiu arată că extractul de turmeric - curcumina - poate calma durerile și contribuie din plin la creșterea mobilității articulare la pacienții care suferă de osteoartrită. Acesta poate reduce de asemenea, o serie întreagă de markeri inflamatorii.
100 de pacienți cu osteoartrită au fost împărțiți în două grupe - primului grup i s-a dat "cel mai bun tratament disponibil", iar al doilea grup a primit același tratament, la care s-a adăugat o doză de 200 mg de curcumină în fiecare zi.

Iată ce au concluzionat cercetătorii în acest caz:

 "Rezultatele au arătat că grupul de pacienți la care a fost administrată curcumina a înregistrat o reducere semnificativă în toate statisticile clinice primare. Aceste rezultate au fost completate de evaluarea unei serii de markeri inflamatorii (sVCAM), molecula de adeziune vasculară celulară solubilă - 1, precum și viteza de sedimentare a hematiilor [ESR]), în timp ce la grupul care a primit ”cel mai bun tratament disponibil” nu s-a constatat nicio variație semnificativă.”

 Curcumin - este extractul de turmeric, acel pigment care dă condimentului curry culoarea galben-portocalie. Curcumina este unul dintre acei compuși naturali ce trebuie păstrat mereu în atenția celor care urmaresc să se trateze de diferite afecțiuni. El este ingredientul activ din turmeric, care este un condiment foarte cunoscut.

Curcumina din turmeric distruge celulele canceroase

Ce este turmericul?

Curcumina din turmeric distruge celulele canceroase Turmericul (Curcuma longa) este o plantă din familia zingiberacea. Această plantă este foarte mult utilizată în gastronomia indiană. Pulberea de turmeric este unul din ingredientele binecunoscutului amestec de condimente indiene numit curry și oferă acestuia o culoare galben intens, caracteristică.

Efectul anticancer al turmericului.

 Turmericul este probabil cel mai bun aliment anticancer care există.  Principiul antitumoral din turmeric este curcumina, capabilă să inhibe creșterea multor tipuri de celule tumorale (din ovare, sân, colon, ficat, plămâni, pancreas, stomac, vezică, etc).

De asemenea, curcumina:

 1. Stopează dezvoltarea metastazelor, induce autoliza celulelor tumorale (distrugerea celulelor canceroase);
 2. Reduce inflamația peritumorală și inhibă factorul NF-kappaB, cel care protejează celulele tumorale de mecanismele sistemului imunitar pentru a le elimina;
 3. Are un puternic efect antioxidant;

Turmeric - Acțiuni biologice și aplicații medicale

Turmeric - Acțiunile biologice și aplicațiile sale medicale

Turmeric - Curcurma - Sanohelp Turmericul este o plantă erbacee de origine asiatică, înrudit cu ghimbirul și cultivat în India, sudul Chinei, Taiwan, Japonia, Indonezia, Africa. Este folosit  în bucătăria indiană drept condiment, având un gust iute amărui, aromatic. În scop terapeutic se folosește rădăcina.

 Turmericul (Curcuma longa) este utilizat pe scară largă ca și condiment, conservant alimentar și colorant. Acesta a fost folosit în medicina tradițională ca un remediu casnic pentru diverse boli, inclusiv biliare, anorexie, tuse, răni diabetice, tulburări hepatice, reumatism și sinuzită. În ultimele decenii, s-au facut multe cercetări pentru a stabili activitățile biologice și acțiunile farmacologice ale turmericului și ale extractelor sale. Curcumin (diferuloylmethane), principalul component bioactiv galben al turmericului s-a dovedit a avea un spectru larg de acțiuni biologice. Acestea includ efectele sale anti-inflamatorii, antioxidante, anticarcinogenice, antimutagenice, anticoagulante, antifertilitate, antidiabetice, antibacteriene, antifungice, antiprotozoare, antivirale, antifibrotice, antivenin, antiulceroase, hipotensive. Efectul său anticancer este mediat în principal prin inducerea apoptozei. Efectele sale antiinflamatoare, anticancer și rolul lui antioxidant pot fi clinic exploatate pentru a controla reumatismul, carcinogeneza și patogeneza oxidativa legată de stres. Clinic, turmericul a fost deja utilizat pentru a reduce inflamațiile post-operatorii. Studiile arata ca aceasta planta este bine tolerată chiar și la o doză foarte mare, fără efecte toxice.