Sanohelp

  Sanohelp - Extract de turmeric. 

      Antitumoral. Antiinflamator.

     Medica Stem- Antitumoral.

   Regenerare celulara. Imunitate.

  Vitamina c alcalina forte

       Vitamina C Alcalină Forte.

     Alcalinizantă. Antioxidantă.

  Sanocell

          SanoCell - Antitumoral.

      Antioxidant. Anticancerigen.

    

  Articole noi

  Beneficiile aromaterapiei în alinarea simptom…

  Aromaterapia oferă multiple beneficii terapeutice Aromaterapia, cu o istorie îndelungată în utiliz...

  Aminoacizii esențiali: pilonii necunoscuți ai…

  Aminoacizii esențiali mențin sănătatea optimă Aminoacizii esențiali sunt adesea eroii necunoscuți ...

  Optimizarea digestiei și metabolismului prin …

  Ayurveda te ajută să optimizezi digestia și metabolismul Introducere În Ayurveda, o digestie sănă...

  Rutina zilnică ayurvedică: cheia pentru un st…

  Rutină zilnică este esențială pentru sănătate O rutină zilnică, sau Dinacharya, conform Ayurvedei...

  Top 5 terapii ayurvedice pentru reducerea str…

   Ayurveda oferă metode naturale pentru gestionarea stresului Introducere  Într-o lume tot mai ag...

  Cauta in site

  Inregistrare

  Suntem si pe Facebook

  SanoHelp - mărturii

  SanoHelp - mărturii

   Notă: Toate mărturiile existente pe site-ul nostru sunt autentice și sunt trimise de clienții SanoHelp prin e-mail sau poștă și reprezintă experiența individuală a celor care au folosit acest produs. Rezultatele utilizării produsului SanoHelp pot varia de la caz la caz. Toate mărturiile primite sub formă de e-mailuri, scrisori sau fotografii sunt folosite doar cu permisiunea clienților noștri.

   

  1. Petruța V., 56 ani, Timișoara

  Diagnostic: noduli la sân, dereglare hormonală

   În ianuarie 2018 am fost diagnosticată cu noduli la sânul drept și recunosc că acest diagnostic m-a speriat tare. De atunci am început tratamentul cu SanoHelp, care mi-a fost recomandat de o cunoștință care trecuse și ea prin așa ceva. După numai câteva săptămâni de tratament am început să simt cum nodulii se micșorează în dimensiuni și la mamografie chiar s-a văzut asta. Fiindu-mi frică de orice fel de operație, chiar am încercat mai multe produse naturiste, dar nu au avut același efect ca și SanoHelp care în plus mi-a redus mult și durerile pe care le aveam. Recomand cu încredere SanoHelp pentru acest gen de probleme!

   

  2. Adrian I., 52 ani, Lugoj

  Diagnostic: adenom intestinal

   Acum doi ani medicul meu mi-a dat o veste proastă și anume că am un adenom intestinal care se poate transforma rapid în cancer. Am fost dărâmat de asta și îmi era tare frică de operație. Din fericire, după multe căutări, fiul meu a găsit produsul SanoHelp și deși am fost scpetic la început, recunosc, am fost dispus să-l încerc de teamă să nu ajung la operație. Pot să afirm cu încredere că SanoHelp a fost salvarea mea. Așa tare mă bucur că am ales să-l folosesc pentru că în momentul de față după un tratament de 6 luni cu SanoHelp, adenomul nu mai există și medicul meu chiar a fost uimit și el! Multumesc SanoHelp că mi-a redat sănătatea!

   

  3. Ciprian Matei, 50 ani, Roman

  Diagnostic: cancer de stomac

   Acum 1 an am fost diagnosticat cu două tumori: la stomac și retroperineal, din fericire în stadii incipiente. Însă dinainte să primesc acest diagnostic am început să am stări de amețeală, să nu mai am poftă de mâncare, am slăbit și aveam insomnii. La insistențele soției am fost sa-mi fac mai multe investigații și analize și doctorul mi-a dat un tratament și a zis ca mă ține sub observație să vadă dacă cresc sau se modifică tumorile. Tot soția mea a fost cea care a început să caute și alte alternative ca să nu ajung la operație. O prietenă bună, care se vindecase de noduli la sân i-a zis de SanoHelp. Mi-a comandat și mie și am început să iau deja de 5 luni. Mă simt foarte bine de când consum produsul SanoHelp, în condițiile în care nu țin o dietă foarte strictă, mi-a revenit pofta de viață și mănânc mai bine. Continui tratamentul cu SanoHelp încă 6 luni și apoi voi reface analizele, dar sunt convins că SanoHelp mi-a redat viața și speranța!

   

  4. Teodor B., 46 ani, Beclean

  Diagnostic: colecistită cronică

   De câțiva ani m-am tot confruntat periodic cu stări de greață, vărsături, dureri în zona ficatului, scăderea poftei de mâncare și uneori dureri puternice de cap. În plus, uneori aveam un gust amar în gură și mă simțeam aproape tot timpul obosit, chiar și când eram în concediu. Bănuiam că am ceva probleme la ficat, mai ales că nu aveam vreo dietă sănătoasă, preferam mâncarea mai grasă și mai tot timpul mâncam pe fugă. Diagnosticul de colecistită cronică m-a luat un pic prin surprindere, iar medicul mi-a zis că dacă nu fac ceva urgent pentru sănătatea mea ajung la operație. Din fericire, un prieten bun, pasionat de remediile naturiste mi-a recomandat să încerc SanoHelp care pe el îl ajutase cu o pancreatită. Am comandat produsul și deja sunt 3 luni de când îl iau. Crizele biliare s-au rărit, mă simt mult mai bine, îmi recapăt puterea și încrederea. Analizele au ieșit mult mai bine după ce am luat SanoHelp. Voi continua acest tratament cu speranță. Mi-am schimbat și dieta și mănânc mai multe crudități. Mulțumesc SanoHelp!

   

  5. Anca-Mihaela P., 50 ani, Spania

  Diagnostic: diabet zaharat

   Am fost diagnosticată cu diabet acum 10 ani. Întotdeauna am fost mai grasă decât tinerii de vârsta mea și oboseam mai repede, indiferent de ce făceam. Nu mi-a plăcut niciodată sportul și nici nu m-a pasionat alimentația sănătoasă și m-am apucat de fumat de la 20 de ani. Din păcate am plătit prea scump această neglijență cu diagnosticul de diabet și de 2 ani am făcut și pancreatită și depresie. O prietenă din România care avea și ea diabet a aflat de SanoHelp și mi-a comandat și mie. La început am fost neîncrezătoare în acest produs, dar acum pot să spun cinstit că a făcut minuni pentru mine! Analizele mi-au ieșit mult mai bune, medicul chiar m-a întrebat ce am făcut în ultima vreme că se văd rezultatele. Am început și să fac mai multă mișcare că eram prea sedentară, am renunțat definitiv la fumat și am slăbit! Continui tratamentul cu SanoHelp care chiar mi-a redat încrederea că mă pot simți bine și pot ține diabetul sub control.

   

  6. Mihaela-Dana B., 43 ani, Anglia

  Diagnostic: sindrom metabolic, obezitate

   Am primit diagnosticul de sindrom metabolic înainte să mă mut în Anglia, dar nu l-am prea luat în considerare. Știam că sunt supraponderală și că nu pot slăbi, dar recunosc că nici nu am încercat mare lucru. Aveam mult de lucru, lucram și câte 12 ore pe zi și mâncam de stres sau când apucam, iar mișcare nu făceam deloc. La un moment dat mi-am făcut niște analize de rutină și medicul m-a atenționat că dacă nu fac ceva rapid pentru sănătatea mea risc să fac diabet sau chiar infarct! Cred că m-am speriat pentru că sunt totuși prea tânără să fiu așa bolnavă! Am tot căutat soluții, dar mama mea a fost cea care mi-a zis de SanoHelp, pentru că prietena ei cea mai bună se vindecase de noduli la sân cu acest produs. Am citit prospectul și toate informațiile și am decis să încerc. Mi-am comandat Sanohelp, dar am început și o dietă cu ajutorul unui nutriționist. Încet, încet am început să fac mai multă mișcare, să merg pe jos zilnic și chiar să alerg. După 3 luni mi-am refăcut analizele și mi-au ieșit mult mai bine și am slăbit 7 kg! Medicul m-a încurajat să continui ceea ce fac. Am recomandat SanoHelp și unei colege de serviciu care avea și ea aceeași problemă. Amândouă suntem încântate de rezultate și ne simțim din ce în ce mai bine! Recomand cu căldură SanoHelp! Multă sănătate tuturor!

   

  7. Gabriela B., 70 ani, Năsăud

  Diagnostic: artrită reumatoidă, hipertensiune arterială

   Am fost mereu o persoană activă, dar recunosc că nu am acordat o prea mare atenție stării mele de sănătate până când nu au apărut primele dureri articulare. De asemenea, cu hipertensiunea arterială m-am confruntat cam de pe la 50 ani. Nu aveam prea mare încredere în remediile naturiste, am mers pe tratamentele clasice și am luat pastilele prescrise. Însă fiica mea mai mică era mereu preocupată și citea mult despre medicina alternativă. Ea a fost cea care mi-a comandat SanoHelp și a insistat să iau acest remediu. Am luat SanoHelp cu neîncredere, dar spre surprinderea mea, la nicio lună de când am început să iau, durerile mele s-au diminuat foarte mult. Tensiunea arterială s-a reglat de asemenea. Acum merg mai rar la kinetoterapeut și am o viață mult mai bună. Mulțumesc SanoHelp!

   

  8. Maria Ș., 60 ani Sibiu

  Diagnostic: hipertensiune arterială

   Am hipertensiune arterială și în paralel cu tratamentul de la medic, am încercat tot felul de alte remedii naturiste, dar degeaba. Aproape renunțasem la ideea că o să mă simt mai bine, când o vecină care avea și ea aceeași problemă de sănătate a descoperit produsul SanoHelp. La recomandarea ei am început să iau și eu SanoHelp și în mai puțin de o lună am observat efectele. Analizele au ieșit mult mai bune, nu am mai răcit demult și mă simt mai energică și mai formă pentru că înainte oboseam foarte repede. Recomand cu mare încredere SanoHelp!

   

  9. Dragoș R., 45 ani, Turnu-Măgurele

  Diagnostic: steatoză hepatică (ficat gras)

   În ultimii ani aveam mai mereu o stare de oboseală aproape permanentă, lipsă de energie, uneori dureri abdominale și stări de greață, dar nu le-am acordat o prea mare atenție. Eram mai mereu pe drumuri din cauza serviciului și nu aveam timp nici să merg la medic sau să-mi fac analizele. Până într-o zi când durerile au devenit așa mari că nu mai suportam. La analize mi-au ieșit transaminazele, colesterolul și trigliceridele cu valori foarte mari. Am început să iau în serios acest diagnostic și să văd ce pot să fac pentru sănătatea mea. Am început o dietă mai sănătoasă, am început să fac tot mai multă mișcare pentru că în ultimii ani devenisem sedentar și în căutările mele am găsit și produsul SanoHelp. La 3 luni după ce am început să-l iau mi-am refăcut analizele și au ieșit mult mai echilibrate. Mă bucur că am descoperit SanoHelp care este ca o rază de speranță pentru mine. Dacă vă confruntați cu aceeași problemă vă recomand cu căldură SanoHelp!

   

  10. Rada B., 63 ani, Brașov

  Diagnostic: diabet zaharat

   Diagnosticul de diabet mi-a înnegurat viața. E greu să ai diabet și să mai ai o viață normală. Oboseam ușor, eram mai tot timpul pesimistă și analizele îmi ieșeau prost de fiecare dată. Fiul meu a încercat să-mi aducă tot felul de remedii naturiste, dar nici nu mă ajutau cu nimic și nici nu aveam încredere. Până într-o zi când mi-a adus SanoHelp. Am început să iau după indicații și dintr-o dată m-am simțit alt om. În mod surprinzător analizele mi-au ieșit mai bine ca niciodată. Medicul mi-a zis să continui cu ce fac că sunt mai bine ca niciodată. Vă recomand tuturor SanoHelp!

   

  11. Claudiu-Petru I., 68 ani, Franța

  Diagnostic: cancer pulmonar

   Acum un an și jumătate am fost diagnosticat cu cancer pulmonar, din fericire într-un stadiu incipient. Am făcut două ședințe de chimioterapie și m-am simțit foarte slăbit după ele. Un prieten medic care este la curent cu produsele naturiste mi-a recomandat sa caut SanoHelp și să iau cel puțin 6 luni ca să imi revin. Iau SanoHelp deja de 4 luni si mi-am revenit complet. Mă simt tot mai bine și simt că am toate șansele să mă fac bine!

   

  12. Mihnea Vasile, 50 ani, București

  Diagnostic: colecistită (inflamația vezicii biliare)

   De câțiva ani, aveam mai mereu stări de rău după ce mâncam, eram mai tot timpul obosit, uneori mă durea în partea dreaptă și aveam dureri de cap. Medicul de familie mi-a zis că crede că am colecistită și după ce am făcut niște analize așa era. Mi-a dat un tratament, dar nu am văzut neapărat că mă simt mai bine. Soția mea a insistat să căutăm și alte soluții ca să nu ajung la operație. Așa a găsit Sanohelp pe care mi l-a comandat. Imediat ce am început să iau m-am simțit mai bine. Deja am 2 luni de când iau Sanohelp și urmează să mă duc la analize și sunt sigur că o să iasă mai bine. Vă recomand cu încredere SanoHelp!

   

  13. Silvia Petrovici, 67 ani, Germania

  Diagnostic: reumatism articular

   Nu m-am gândit vreodată că reumatismul mă va atinge și pe mine, ca și celelalte boli ale bătrâneții. Am început să am dureri de reumatism de vreo 3 ani, iar în ultima perioadă parcă era tot mai greu. Una din fiicele mele care e la curent cu tot felul de noutăți, mi-a adus într-o zi Sanohelp. La început nu am vrut să iau că n-am crezut că va avea vreun efect. Dar ea a tot insistat că a zis că are rezultate excelente la reumatism. Am început să iau și într-adevăr, cu mâna pe inimă vă zic că durerile mele parcă s-au evaporat. Chiar nu credeam că e așa bun SanoHelp!

   

  14. Alexandru B., 54 ani, Olanda

  Diagnostic: leziuni pre-canceroase digestive

   Am lucrat mulți ani într-un mediu stresant și departe de casă și nici nu am vreun stil de viață prea sănătos. Mâncam mereu ce aveam la îndemână și sănătatea nu mă preocupa în mod deosebit. Până într-o zi când am început să am dureri de stomac, nu mai puteam digera nimic și nici poftă de mâncare nu mai aveam. Doi medici diferiți mi-au pus același diagnostic: leziuni pre-canceroase și mi-au zis că dacă nu fac ceva rapid va fi foarte grav. Cred că acela a fost momentul de răscruce. Am început tratamentul clasic, dar și o dietă dată de un nutriționist. M-am gândit să încerc și ceva remedii naturiste și neinvazive și mi-am comandat câte ceva de pe net, dar parcă niciunul nu a avut vreun efect mai deosebit. Apoi am găsit Sanohelp și am zis să-l încerc. Mă bucur că am făcut asta! De când am început să iau Sanohelp mi-a revenit pofta de mâncare, sunt mai vioi și spre suprinderea mea leziunile digestive au început să se micșoreze! Asta e chiar extraordinar! Luați cu încredere Sanohelp pentru sănătatea voastră!

   

  15. Cosmina Iancovici, 43 ani, Buzău

  Diagnostic: noduli la sân

   Acum o jumătate de ani am observat că mi-au apărut niște noduli nedureroși, dar erau la ambii sâni. Știam că se pot transforma oricând în cancer și am căutat orice gen de tratament naturist și neinvaziv care să mă salveze. Așa am găsit produsul SanoHelp și sunt recunoscătoare! La ultima mamografie pe care am făcut-o nodulii se micșoraseră! Cu siguranță voi continua tratamentul cu Sanohelp, este extraordinar!

   

  16. Denis A., 25 ani, Baia-Mare

  Diagnostic: infecții respiratorii recurente

   De mic eram mai bolnăvicios și eram mai mereu răcit că era vară sau iarnă. Deja mă săturasem de atâtea răceli că parcă nu mai puteam avea o viață normală. Disperată, mama mea nu mai știa ce să facă. Ea a găsit produsul Sanohelp la recomandarea unei prietene și am început să iau. Deja de 6 luni nu am mai fost răcit! Pentru mine chiar e un record! Mulțumesc Sanohelp!

   

  17. Ionuț Ștefănescu, 50 ani Iași

  Diagnostic: boala Crohn (colita ulcerativă)

   Boala asta e foarte grea și îți afectează toată viața. Am fumat de la 18 ani și n-am acordat nici cea mai mică atenție la dietă sau alimentație. Credeam că numai femeile țin dietă. Apoi roata s-a întors. Am început să mă simt obosit tot timpul, am slăbit, aveam diaree foarte des, uneori aveam febră, mă dureau și articulațiile, viața mea devenise un chin. După multe vizite la medici și analize mi s-a dat diagnosticul de boala Crohn. A trebuit să mă las de fumat și să țin o dietă strictă. Un văr de-al meu mi-a adus într-o zi produsul SanoHelp că citise că mă poate ajuta. Din disperare să mă fac bine am început să iau. Și chiar am început să mă simt tot mai bine, să-mi recapăt puterile și să diger mai bine. Continui să iau Sanohelp și apoi voi reface analizele. Multă sănătate vă doresc!

   

  18. Alice Petrovici, 33 ani, București

  Diagnostic: infecții urinare recurente

   În general am avut mereu o sănătate bună, nu am avut probleme, dar de 2 ani jumătate mă confrunt cu infecții urinare fie că e vară sau iarnă. Am luat tratamentul prescris de medic, dar ameliora doar simptomele. Deja ajunsesem ca în fiecare lună să mă confrunt cu această afecțiune și nu mai știam ce să fac. Am început să caut și alte variante și am găsit comprimatele cu Merișor care mi-au făcut foarte bine, iar o prietenă mi-a adus într-o zi SanoHelp. Deja am 3 luni de când iau SanoHelp și nu am mai avut nicio infecție urinară! Mi se pare super! Voi continua tratamentul cu produsul SanoHelp și sper că nu voi mai avea niciodată această problemă.

   

  19. Cristina-Maria C., 35 ani, Cluj-Napoca

  Diagnostic: bronșită cronică

   De mică eram mai bolnăvicioasă și răceam frecvent. Făceam deseori laringită, faringită și bronșită până când aceasta din urmă a devenit cronică. Era foarte neplăcut pentru că mă simțeam mai tot timpul slăbită și bolnavă. Mama a fost cea care a găsit produsul Sanohelp într-un magazin naturist și a insistat să-l iau. Cel mai ușor am observat că îmi este să-l iau pe un cub de zahăr pentru că se absoarbe și apoi îl pot înghiți cu ușurință. Deja de 4 luni de când iau Sanohelp nu am mai fost deloc răcită, ceea ce este fără precent pentru mine. Dacă vă confruntați cu aceleași probleme de sănătate, vă recomand cu drag Sanohelp!

   

  20. Alexa Mara B., 30 ani, Italia

  Diagnostic: gastrită, rinită alergică

   Acum 3 ani când m-am mutat în Italia aveam un început de gastrită, dar era sub control. Apoi, din cauză că am început o viață grea, stresantă și cu multă oboseală acumulată, gastrita a revenit și a început să mă chinuie. În paralel aveam și o rinită alergică neplăcută care uneori mă seca de puteri. Căutând diverse opțiuni naturiste așa am găsit SanoHelp pe net și am zis să-l încerc, mai ales că poate fi administrat ușor și practic, pe un cub de zahăr și apoi înghițit. Deși nu-l iau de mult timp, am observat clar că starea mea de sănătate s-a ameliorat considerabil și mă simt mai formă. Mulțumesc SanoHelp!


  SanoHelp - mărturii

  SanoHelp - mărturii  Notă: Toate mărturiile existente pe site-ul nostru sunt autentice și sunt trimise de clienții SanoHelp prin e-mail sau...

  Mai mult

  SanoHelp: indicații ș…

  SanoHelp: indicații terapeutice  Indicațiile terapeutice pentru produsul SanoHelp sunt:  - accidente vasculare  - adjuvant în Alzheimer, ...

  Mai mult

  Sanohelp: efecte ben…

  Beneficiile pe care le oferă produsul SanoHelp organismului:  Produsul SanoHelp oferă asupra organismului uman următoarele beneficii impres...

  Mai mult

  SanoHelp: compoziție

  Compoziție SanoHelp:  Produsul SanoHelp conține extract de turmeric lichid cu concentrația maximă de curcumină solubilă. Cum acționează co...

  Mai mult

  Ce este SanoHelp?

  SanoHelp este un remediu naturist cu multiple efecte benefice asupra organismului uman. SanoHelp este un extract de turmeric lichid bio avân...

  Mai mult

  Sanohelp-Extract de t…

  SanoHelp   Extract de turmeric lichid bio cu concentrația maximă de curcumină solubilă  Cercetări științifice din ultimii ani au demonstr...

  Mai mult