Vitamina C Alcalina Forte

  Comanda prin telefon  0774.099.431

    Soluția Alcalinizantă si Antioxidantă de la Ayurvedic Medica

        Ce este Vitamina C Alcalina?

  Alcalinizantă si antioxidantă, Vitamina C Alcalina Forte menține și întărește istemul imunitar, susţine organismul în lupta împotriva virusurilor şi bacteriilor. Vitamina C este un nutrient esențial în menținerea vieții organismului uman.

Citeste mai mult
               Compozitie

  Vitamina C Alcalină Forte are următoarele ingrediente: ascorbat de calciu* - (93%); extract hidroalcoolic uscat 10:1 din semințe de grapefruit (Citrus paradisi) (7%); 100 mg de Vitamina C Alcalină Forte conține 93 mg ascorbat de calciu.

Citeste mai mult
            Efecte benefice

  - Menține și întărește sistemul imunitar
 - Alcalinizează, susține organismul în lupta împotriva virusurilor şi bacteriilor
 - Antioxidant, protejează celulele împotriva stresului oxidativ, crește absorbția fierului
 - Reduce oboseala și extenuarea

Citeste mai mult
  Indicatii terapeutice

 - Previne și tratează anumite tipuri de cancer (în doze mari)
- Adjuvantă în astenie, surmenaj fizic și intelectual
- Afecțiuni virale și microbiene, cum ar fi gripa, rinita, sinuzita, cistita, tuberculoza

Citeste mai mult
                                         Citeste studiile stiintifice
                                Citeste marturiile produsului Vitamina C

Vitamina C Alcalina Forte

Vitamina C Alcalină Forte

Vitamina C Alcalină Forte

 

Vitamina C Alcalină Forte Vitamina C este un nutrient esențial în menținerea vieții organismului uman. Vitamina C este implicată în numeroase procese metabolice: metabolismul glucozei, al colagenului și al acidului folic, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, în procesele metabolice care ajută la absorbția fierului în tubul digestiv. Vitamina C este necesară pentru sinteza dopaminei, noradrenalinei și adrenalinei în sistemul nervos.

Compoziția Vitamina C alcalină forte:

 Vitamina c alcalină forte are următoarele ingrediente: ascorbat de calciu* - (93%); extract hidroalcoolic uscat 10:1 din semințe de grapefruit (Citrus paradisi) (7%); hidroxipropil metil celuloză.

Citește mai mult:Vitamina C Alcalină Forte

Vitamina C Alcalină Forte - Noțiuni generale

Despre vitamina C

  Vitamina C Alcalină Forte - Noțiuni generaleVitamina C este un nutrient esențial în menținerea vieții organismului uman. Vitamina C este implicată în numeroase procese metabolice: metabolismul glucozei, al colagenului și al acidului folic, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, în procesele metabolice care ajută la absorbția fierului în tubul digestiv. Este necesară pentru sinteza dopaminei, noradrenalinei și adrenalinei în sistemul nervos.

 Dar, pe lângă aceste efecte benefice deosebite, vitamina C standard (adică acidul ascorbic) are și un aspect mai puțin pozitiv. Precum se știe, acidul ascorbic este o vitamină hidrosolubilă cu caracter acid. Datorită acestei acidități, atunci când este necesară administrarea unei cantități mai mari sau pe durate mai lungi de timp, ea poate provoca deranjamente stomacale la cei cu sensibilitate la aciditate și creșterea acidității în cavitatea bucală facilitand aparitia cariilor. Pe lângă acestea, se știe că un ph acid obligă organismul să preia minerale alcaline, precum calciu, potasiu sau magneziu, din organe vitale sau din oase, pentru a neutraliza aciditatea, ducând la carența acestora și chiar la perturbarea sănătății.

Citește mai mult:Vitamina C Alcalină Forte - Noțiuni generale