Vitamina C Alcalina Forte

               Email: contact@ayurvedic-medica.ro

  Comanda prin telefon  0774.099.431

     Solutia Alcalinizantă si Antioxidantă de la Ayurvedic Medica

        Ce este Vitamina C Alcalina?

  Alcalinizantă si antioxidantă, Vitamina C Alcalina Forte menține și întărește sistemul imunitar, susţine organismul în lupta împotriva virusurilor şi bacteriilor. Vitamina C este un nutrient esențial în menținerea vieții organismului uman.

Citeste mai mult
               Compozitie

  Vitamina C Alcalină Forte are următoarele ingrediente: ascorbat de calciu* - (93%); extract hidroalcoolic uscat 10:1 din semințe de grapefruit (Citrus paradisi) (7%); 100 mg de Vitamina C Alcalină Forte conține 93 mg ascorbat de calciu.

Citeste mai mult
            Efecte benefice

  - Menține și întărește sistemul imunitar
 - Alcalinizează, susține organismul în lupta împotriva virusurilor şi bacteriilor
 - Antioxidant, protejează celulele împotriva stresului oxidativ, crește absorbția fierului
 - Reduce oboseala și extenuarea

Citeste mai mult
  Indicatii terapeutice

 - Previne și tratează anumite tipuri de cancer (în doze mari)
- Adjuvantă în astenie, surmenaj fizic și intelectual
- Afecțiuni virale și microbiene, cum ar fi gripa, rinita, sinuzita, cistita, tuberculoza

Citeste mai mult
                                         Citeste studiile stiintifice
                                Citeste marturiile produsului Vitamina C

Vitamina C Alcalina Forte

Vitamina C Alcalină Forte

Vitamina C Alcalină Forte

 

Vitamina C Alcalină Forte Vitamina C este un nutrient esențial în menținerea vieții organismului uman. Vitamina C este implicată în numeroase procese metabolice: metabolismul glucozei, al colagenului și al acidului folic, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, în procesele metabolice care ajută la absorbția fierului în tubul digestiv. Vitamina C este necesară pentru sinteza dopaminei, noradrenalinei și adrenalinei în sistemul nervos.

Compoziția Vitamina C alcalină forte:

 Vitamina c alcalină forte are următoarele ingrediente: ascorbat de calciu* - (93%); extract hidroalcoolic uscat 10:1 din semințe de grapefruit (Citrus paradisi) (7%); hidroxipropil metil celuloză.

Vitamina C – eficientă contra cancerului ovarian

Vitamina C are efecte pozitive asupra a cel puțin 200 de boli

Vitamina C – eficientă contra cancerului ovarian Terapeuții din domeniul medicinei complementare și alternative au utilizat de mult timp dozele ridicate de vitamina C intravenoasă în tratarea cancerului.

 Cercetările medicale au demonstrat în repetate rânduri efectele pozitive pe care le are Vitamina C asupra a cel puțin 200 de boli. Un studiu realizat recent despre dozele ridicate de vitamina C în tratarea cancerului a determinat și comunitatea medicală convențională să ia în considerare utilizarea acestui tratament alternativ cu costuri scăzute și cu efecte sigure și eficiente.

 Cercetătorii s-au inspirat din studiile medicale recente pentru a obține o mai bună percepție asupra mecanismelor moleculare implicate în efectele vitaminei C care combat cancerul.

Vitamina C previne osteoporoza

Vitamina C și sănătatea oaselor

Vitamina C previne osteoporoza Conform datelor oferite de un studiu medical realizat recent de către cercetătorii spanioli, consumul de vitamina C poate favoriza capacitatea organismului de a forma noi țesuturi osoase, ceea ce oferă o protecție eficientă contra osteoporozei. Osteoporoza este catalogată ca fiind o boală sistemică ce provoacă pierderea progresivă a masei osoase și care poate crește riscul de fracturi. De exemplu, în Spania, aproximativ trei milioane de persoană suferă de osteoporoză, iar majoritatea sunt femei care se află la menopauză. Se estimează că aproximativ treizeci din o sută de femei suferă de această afecțiune.

 Un studiu medical realizat pe pacienți vârstnici care aveau fracturi osoase a arătat că aceștia aveau un nivel foarte scăzut de vitamina C în sânge, față de pacienții de aceeași vârstă care nu suferiseră fracturi. Se pare că densitatea mineralelor din os – indicatorul măsurat de teste specifice, este mai ridicat în cazul persoanelor care iau suplimente cu vitamina C, indiferent de nivelul de estrogen din corp.

Beneficiile vitaminei C în doze ridicate

Vitamina C este de maximă importanță pentru sănătate

Vitamina c alcalina forte este importanta pentru sanatatea ta Vitamina C este implicată în numeroase reacții ale corpului și are o funcție importantă în menținerea sănătății, în lupta contra infecțiilor, în reducerea efectelor stresului și fortifică sistemul imunitar, fiind totodată și un puternic antioxidant. Atunci când se administrează în doze ridicate are un foarte bun efect terapeutic.

 Acum 25 milioane de ani, strămoșii noștri și-au pierdut capacitatea de a sintetiza în corp propria vitamina C, astfel încât singura soluție de a o obține este prin alimentație sau prin suplimentele alimentare. Boala numită scorbut și care are consecințe grave și chiar fatale, se produce din lipsa vitaminei C atunci când prezența sa în alimentație este nulă sau extrem de scăzută.

 În prezent, sunt foarte rare cazurile de scorbut în cazul țărilor dezvoltate, cu toate că pot apărea forme ușoare la persoanele care, deși iau vitamina C, nu au în organism doza necesară. Aceste persoane au un aspect palid, au un nivel energetic scăzut, suferă de oboseală cronică și de dureri articulare intermitente. Gingiile sunt dureroase și sângerează cu ușurință, pot apărea de asemenea sângerări nazale și hemoragii pe piele (hematoane).

Vitamina C și problemele cardiace

Vitamina C are un rol fundamental în sănătatea inimii

Vitamina C alcalina forte și problemele cardiace Este cunoscut faptul că vitamina C este necesară pentru menținerea sănătății oaselor și pentru vindecarea rănilor. Vitaminei C i se atribuie de asemenea proprietăți antigripale excelente, atât în prevenirea, dar și în procesul de vindecare a gripei. Mai puțin cunoscut este însă faptul că vitamina C are un rol fundamental în sănătatea inimii și a sistemului circulator.

 Cercetătorii Linus Pauling și Matthias Rath au propus ca vitamina C și lisina să fie remediul pentru deblocarea arterelor înfundate, în loc să se coboare nivelele de colesterol.

 Colesterolul este o grăsime care folosește la producerea hormonilor, a vitaminei D și a bilei și are de asemenea un rol important în buna funcționare a fibrelor nervoase.

 Conform doctorilor Pauling și Rath, formarea plăcii de colesterol pe artere este în realitate un remediu al corpului ca și consecință a lipsei vitaminei C, deoarece aceasta este responsabilă cu menținerea unei stări bune a pereților vaselor de sânge.

Vitamina C te ajuta sa slabesti

Slăbiți consumând vitamina C dimineața

Vitamina C te ajuta sa slabesti  Cu siguranță că multe doamne și domnișoare vor să afle rețeta minune pentru a da jos câteva kilograme în plus, și cum multe diete drastice dau greș, este bine să apeleze și la câteva trucuri naturiste. Spre exemplu, puțini dintre dvs. știați că vitamina C consumată dimineața vă poate ajuta să slăbiți. Consumați alimente bogate în vitamina C dimineața sau beți lichide bogate în vitamina C, precum sucurile de citrice, pentru a vă revitaliza și revitaminiza organismul și pentru a scăpa de kilogramele în exces.

Doza zilnică recomandată de vitamina C

 Doza zilnică recomandată de vitamina C este de 90 de miligrame pentru bărbați și 75 de miligrame pentru femei. Fumătorii ar trebui să consume în plus 35 de miligrame, la doza zilnică recomandată. Cantități mai mari de vitamina C sunt eficiente pentru a trata anumite boli sau carențe, însă pot produce și probleme gastrointestinale. Suplimentele de vitamina C nu trebuie luate fără avizul sau recomandarea unui medic, în doza recomandată, deoarece acest lucru nu este lipsit de riscuri. Însă dimineața, vitamina C face minuni, înlocuind tot ceea ce organismul a pierdut sau a fost privat pe timpul nopții.