Sanohelp

Sanohelp - Extract de turmeric. 

    Antitumoral. Antiinflamator.

Vitamina c alcalina forte

     Vitamina C Alcalină Forte.

   Alcalinizantă. Antioxidantă.

Shiitake Medica

Shiitake Medica

Scris de Ayurvedic Medica
Categorie:

Ce este produsul SHIITAKE MEDICA?

 Produsul SHIITAKE MEDICA conține pulbere obținută din ciuperca medicinală Shiitake (Lentinula edodes). Supranumită și „regina ciupercilor”, ciuperca Shiitake este considerată în prezent unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă, fiind folosită mai ales în medicina chineză străveche.

 Ciupercile medicinale sunt foarte eficiente în combaterea directă a diverselor tipuri de cancer, atacând celulele cancerigene și îmbunătățind în același timp funcția sistemului imunitar.

 Luând în considerare nivelele de vitamine, minerale, antioxidanți și fitonutrienți din diverse alimente, ciuperca Shiitake are un profil complet unic. Această ciupercă medicinală este bogată în vitamine din grupul B și este de asemenea o sursă excelentă de acid pantotenic, niacină, colină, acid folic, fier și calciu.

 Ciuperca Shiitake conține de asemenea compuși puternici care au proprietatea de a stopa inflamația, creșterea tumorilor și înmulțirea bacteriilor și a virusurilor dăunătoare. Lentinanul, o proteină din ciuperca Shiitake, are puternice proprietăți de prevenire a cancerului. Un studiu efectuat în acest sens a demonstrat o dezvoltare mult mai lentă a tumorilor după un tratament oral cu lentinan. S-a înregistrat totodată o reducere a efectelor negative a virusului HIV și a celulelor care provoacă leucemia în cazul administrării pulberii obținute din ciuperca Shiitake.