Sanohelp

    Sanohelp - Extract de turmeric. 

        Antitumoral. Antiinflamator.

       Medica Stem- Antitumoral.

     Regenerare celulara. Imunitate.

    Vitamina c alcalina forte

         Vitamina C Alcalină Forte.

       Alcalinizantă. Antioxidantă.

    Sanocell

            SanoCell - Antitumoral.

        Antioxidant. Anticancerigen.

      

    Articole noi

    Insomnia: cauze, impact și soluții bazate pe …

    Ce este insomnia și cum ne afectează? Insomnia este o tulburare de somn care afectează capacitatea...

    Mențineți-vă mintea activă: cum să preveniți …

    Importanța proactivității în menținerea sănătății mintale Demența afectează milioane de oameni în ...

    Importanța somnului pentru sănătate: o privir…

    Începutul călătoriei în lumea somnului Somnul, adesea neglijat în viața agitată de azi, este un pi...

    Astenia de primăvară: combaterea simptomelor …

    Oboseala de sezon: înțelegerea asteniei de primăvară Primăvara aduce nu doar flori și soare, ci, p...

    Remisiile spontane ale cancerului: un fenomen…

    Ce sunt remisiile spontane ale cancerului? Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, canc...

    Cauta in site

    Inregistrare

    Suntem si pe Facebook

    Un studiu recent despre cancer

    Studiu despre cancer efectuat de spitalul John Hopkins din SUA

    Un studiu recent despre cancer Recent, spitalul John Hopkins din Statele Unite a efectuat noi cercetări în domeniul cancerului. Să vedem în continuare care au fost concluziile echipei de cercetători care au realizat acest studiu:

     1.1 Cu toții avem celulele canceroase în organism, însă aceste celule nu apar în analizele standard până când nu se înmulțesc de ordinul miliardelor. Când un doctor îi spune unui pacient diagnosticat cu cancer că nu mai are celule canceroase în corpul său, după un tratament, aceasta înseamnă că testul nu este capabil să detecteze celulele canceroase, deoarece cantitatea lor în organism nu a atins cantitatea necesară pentru a fi detectată în analiza normală.

     2.1 Celulele canceroase apar de 6 până la 10 ori de-a lungul vieții unei persoane.

     3.1 Când sistemul imunitar al unei persoane este suficient de puternic, celulele canceroase sunt distruse de acesta și se împiedică multiplicarea lor pentru a forma o tumoare.

     4.1 Când o persoană are cancer, acest lucru indică faptul că persoana are deficiențe nutriționale multiple. Acestea ar putea include factorii genetici, de mediu, alimentație sau stil de viață ai persoanei respective.

     5.1 Pentru a rezolva deficiențele nutriționale multiple, schimbarea dietei, inclusiv a suplimentelor nutriționale, poate întări sistemul imunitar.

     6.1 Chimioterapia implică otrăvirea celulelor canceroase care au o creștere rapidă, dar în același timp distruge celulele bune din sistemul osos, tractul intestinal, etc. și poate provoca leziuni ale organelor interne, cum ar fi ficatul, rinichii, inima, plămânii, etc.
     7.1 Radiațiile, în timp ce distrug celulele canceroase, totodată dăunează celulelor, țesuturilor și organelor sănătoase.

     8.1 Tratamentul inițial cu chimioterapie și radiații reduce adeseori dimensiunea tumorii. Totuși, utilizarea prelungită a chimioterapiei și a radiațiilor nu duce la distrugerea mai multor tumori.
     9.1 Când corpul are prea multă încărcătură toxică rezultată din chimioterapie și radiații, sistemul imunitar este compromis sau distrus, iar pacientul în cauză poate suferi de diverse tipuri de infecții și complicații.
     10.1 Chimioterapia și radiațiile pot provoca mutații ale celulelor canceroase care devin astfel rezistente și dificil de distrus. Chirurgia poate provoca, de asemenea, ca celulele canceroase să se răspândească și în alte locuri din organism.
     11.1 O modalitate eficientă de combatere a cancerului este aceea de a determina celulele canceroase să moară de foame, prin metoda de a nu consuma alimentele care stimulează multiplicarea acestora.

    Alimentația persoanelor cu celule cancerigene

     A.1 Zahărul este un aliment de stimulare a cancerului. Eliminarea zahărului din dieta înseamnă a renunța la un aliment care contribuie la proliferarea celulelor canceroase. Înlocuitorii zahărului, cum ar fi Nutra Sweet, Equal, Spoonful, etc., care sunt făcuți cu Aspartam, sunt de asemenea dăunători. Un înlocuitor mai bun pentru zahăr ar fi mierea sau melasa, dar întotdeauna în cantități mici. De asemenea, o substanță chimică este adăugată la sarea de masă pentru a se obține culoarea albă, care este un stimulent al celulelor canceroase. Cea mai bună alternativă este sarea de mare și sarea de Himalaya.

     B.1 Laptele produce mucus în organism, în special în tractul gastro-intestinal. Cancerul se hrănește cu mucus. Eliminarea laptelui și înlocuirea acestuia cu lapte de soia fără zahăr sau orice alt tip de lapte vegetal (de orez, cocos, migdale, alune, etc.) face ca celulele canceroase să moară de foame.
     C.1 Celulele canceroase se dezvoltă într-un mediu acid. O dietă structurată pe bază de carne este acidă, de aceea este mai de preferat să consumați pește și carne albă (carne de pui) în loc de carne de porc. Carnea roșie conține, de asemenea, antibiotice, hormoni de creștere și paraziți, toate fiind dăunătoare, în special pentru persoanele diagnosticate cu cancer.

     D.1 O dietă care conține în proporție de 80% legume proaspete, cereale integrale, semințe, oleaginoase și fructe proaspete stimulează un mediu alcalin (PH mai mare de 7) în organism. Alcalinitatea înseamnă sănătate. Restul dietei (20%) poate fi completat cu alimente gătite, cum ar fi cereale sau leguminoase. Sucurile de legume proaspete furnizează enzime vii ușor de absorbit de către organism, care pătrund în celule în 15 minute, hrănindu-le și stimulând dezvoltarea celulelor sănătoase. Pentru a obține enzimele vii care sunt necesare pentru construirea celulelor sănătoase, consumați cât mai multe legume proaspete crude de 2 sau 3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la temperaturi mai mari de 104 F (40 grade C), așadar preparați legumele la temperaturi sub 40 grade C, beneficiind în acest mod de nutrienții necesari.

     E.1 Eliminați cafeaua, ceaiul și ciocolata, care au cofeină. Ceaiul verde este o alternativă mai bună și are proprietăți care luptă împotriva cancerului. Cea mai bună apă pentru băut este apa purificată sau filtrată. Acest lucru previne acumularea metalelor toxice și grele din n apă. Apa distilată este acidă, evitați-o.

     F.1 Proteinele din carne sunt greu de digerat deoarece necesită multe enzime digestive. Carnea nedigerată rămâne în intestine, transformându-se în substanțe putrede, ceea ce duce la producerea unor substanțe și mai toxice pentru organism.
     G.1 Peretele exterior al celulelor canceroase are un strat exterior de protecție a proteinei. Prin reducerea sau consumarea cât mai redusă a produselor din carne, se eliberează mai multe enzime care atacă pereții exteriori al celulelor bolnave, ceea ce permite distrugerea unui număr mai mare de celule canceroase.
     H.1 Unele suplimente alimentare ajută la întărirea sistemului imunitar, cum ar fi antioxidanții (de exemplu, Ganoderma Lucidum are 150 de antioxidanți), vitamine, minerale, etc. care contribuie ca propriul organism să genereze unele celulele care le distrug pe cele canceroase.

     I.1 Cancerul este o boală a minții, corpului și spiritului. O atitudine proactivă și un spirit pozitiv poate ajuta, fără îndoială, ca un pacient diagnosticat de cancer să supraviețuiască. Mânia, singurătatea și tristețea vor provoca un stres puternic organismului, creând un mediu acid în acesta. Învățând să aveți un spirit plin de dragoste și iertare, să vă relaxați și să vă bucurați de viață va contribui la îmbunătățirea vieții celor bolnavi de cancer.

      J.1 Celulele canceroase nu pot funcționa într-un mediu oxigenat. Exercițiile zilnice și respirația profundă contribuie la faptul că celulele primesc mai mult oxigen. Terapia cu oxigen este un alt mod eficient de a distruge celulele canceroase.

    Observație:

     1. Nu folosiți recipiente din plastic în cuptorul cu microunde.
     2. Nu lăsați sticle de plastic cu apă în congelator.
     3. Nu utilizați folie de aluminiu în cuptorul cu microunde.

    Alte recomandări importante:

     A.1 S-a constat în urma a numeroase studii de specialitate că dioxina poate cauza cancer, în special cancer de sân. Dioxina este o otravă agresivă pentru celulele corpului nostru. Nu puneți la înghețat apă într-o sticlă de plastic, deoarece aceasta eliberează dioxinele din plastic. Recent, dr. Edward Fujimoto, directorul programului de sănătate de la spitalul din Castle, a afirmat la o emisiune TV că nu ar trebui să ne încălzim mâncarea în microunde în recipiente din plastic, în special în cazul alimentelor care conțin grăsimi.

     Dr. Fujimoto a mai spus că combinația de grăsimi, căldură intensă și recipiente de plastic eliberează dioxina în alimente, care ajunge în cele din urmă celulele corpului atunci când sunt ingerate. În loc de plastic, Dr. Fujimoto recomandă utilizarea sticlei speciale. Aceleași rezultate ale gătitului sunt obținute, dar fără dioxină.

     De asemenea, alimentele semi-preparate care se vând în supermarketuri ar trebui să fie scoase din recipientele lor din plastic și să fie încălzite în alte recipiente.  De asemenea, doctor Fujimoto a explicat că folia de plastic este foarte periculoasă atunci când este utilizată în alimentele care urmează să fie gătite la microunde. Pe măsură ce alimentele sunt atacate cu toxinele nocive generate de temperatura ridicată din timpul procesului de gătire în cuptorul cu microunde, se amestecă cu plasticul și revine în alimente.