To***** B.
De cand iau acest produs crizele biliare declansate de o colecistita cronica s-au rărit, mă simt mult mai bine, îmi recapăt puterea și încrederea. Analizele au ieșit mult mai bine după ce am luat SanoHelp. Voi continua acest tratament cu speranță.
Cl***** B.
Am scapat de multe raceli cu acest produs. Raport calitate pret excelent!!
Antibiotic Herb 9 Luni  in urma
An****** P.
Raport calitate pret super! Deosebit de bun in raceli si gripe. De asemenea, f bun pt digestie.
Be****** P.
M-am confruntat cu ulcer gastric declansat de un stres cronic si psoriazis. am început să caut pe internet tot felul de produse naturiste și recomandări și imediat mi-a atras atenția Sanocell. La câteva zile după ce am luat Sanocell am început deja să mă simt mai bine, durerile de stomac nu mai erau așa mari și parcă eram mai liniștită. Am luat cu perseverență Sanocell și după o lună toate simptomele mele au scăzut, chiar și petele de psoriazis au început să dispară.
SANOCELL 9 Luni  in urma
Ge* *op
Am avut diagnosticul de melanom în stadiul I și medicul mi-a zis că ar fi bine să fac totuși operație, apoi chimioterapie și radiații. Sotia a comandat pentru mine Sanocell și am început să iau produsul. La nici câteva luni după ce am început cu acest produsl pata mea de pe piele a început să se micșoreze si sa ma simt tot mai bine. Super produs!!
Sanocell 1 - 200ml 9 Luni  in urma
Do*** V.
Când fiica mea de 20 ani a primit diagnosticul de leucemie acută limfoblastică a fost cea mai neagră zi din viața mea. O vecină mi-a zis de Sanocell care îi rezolvase tatălui ei un cancer de colon.La 2 luni după tratamentul cu Sanocell i-am refăcut analizele de sânge și mare le-a fost mirarea doctorilor când au văzut ce mult i-au scăzut leucocitele. Recomand cu incredere Sanocel!
Sanocell 2 - 180 cps 9 Luni  in urma
Du***** ** *******ra
Acum doi ani medicul mi-a dat vestea neagră că am adenom de prostată și o fază incipientă de boala Hodgkin. Nepoata mea a găsit produsul Sanocell și am fost dispus să-l încerc de teamă să nu ajung la cuțit. Vreau să vă zic că eu niciodată nu am avut încredere în produsele naturiste, dar uite că am ajuns să cred acum contrariul. Sanocell a fost salvarea mea. după un tratament de 6 luni cu Sanocell, tumora de prostată nu mai există și ganglionii limfatici s-au micșorat mult.
Sanocell 1 - 200ml 10 Luni  in urma
Ci***** ****** ***oj
Acum 1 an am fost diagnosticat cu două tumori: la stomac și retroperineal, din fericire în stadii incipiente. O prietenă de familie care se vindecase de noduli la sân mi-a zis de SanoHelp. Mi-a comandat și mie și am început să iau deja de 5 luni. Mă simt foarte bine de când consum produsul SanoHelp, în condițiile în care nu țin o dietă foarte strictă, mi-a revenit pofta de viață și mănânc mai bine. Recomand Sanohelp!
Sanohelp 10 ml 10 Luni  in urma
Ra** D.
Un produs foarte bun pentru intarirea sistemului imunitar. Raport calitate-pret excelent!
St**** V.
Folosesc produsele Ayurvedic Medica de mai bine de 3 ani si pot sa spun ca nu m-au dezamagit niciodata.
Vitamina C Naturala Plus 10 Luni  in urma
Ma****** G.
Ma bucur ca am gasit acest produs. am rezolvat cu el o rinita alergica si o anemie destul de severa, dupa ce am incercat multe alte produse de pe piata dar fara prea mult succes. Il recomand cu caldura!
Afa Medica 60 cps 10 Luni  in urma
Be******* ***na
Am reusit sa inving o oboseala cronica, dar si o hipercolesterolemie cu acest produs. Recomand!
SHIITAKE MEDICA 100 Cps 10 Luni  in urma
Ca****** S.
Un produs f f bun, la un pret super! Il folosesc de mai multi ani si il am tot timpul in casa.
Antibiotic Herb 10 Luni  in urma
Ra*** *******ia
Raport calitate-pret excelent! Recomand
Ba***** ***el
Folosesc produsele Ayurvedic Medica de vreo 3 ani, iar acesta este dupa parerea mea unul dintre cele mai bune. Mi-am rezolvat multe probleme de sanatate cu Medica Stem si l-am recomandat si mai departe.
Medica Stem 180 cps 10 Luni  in urma
Gh******* ***or
Cand am fost diagnosticat cu cancer de pancreas fiica mea mi-a comandat Sanocell. Cu mâna pe inimă vă spun că din prima săptămână am început să mă simt tot mai bine, să-mi treacă tot mai mult starea de oboseală și de greață pe care o aveam mereu. După câteva săptămâni de tratament când făcut din nou analizele de sânge, markerii tumorali scăzuseră foarte mult. Continui tratamentul cu Sanocell. Ma bucur ca am gasit acest produs.
SANOCELL 10 Luni  in urma
Cl******* ****cu
sincer, mise pare cea mai buna formula de vitamina c de pe piata. Si eu si sotul am fost diagnosticati cu Covid si ne-a fost teama sa nu se agraveze. La recomandarea unei prietene am luat acest produs de la primele simptome dupa cum scrie pe eticheta si Covidul a fost pt noi doar o simpla raceala si in 3 zile ne-a trecut!
Mi**** ******an
Diagnosticul ce l-am avut a fost adenom intestinal si după un tratament de 6 luni cu SanoHelp, adenomul nu mai există și medicul meu chiar a fost uimit și el! Am recomandat si altor cunostinte acest produs.
Ca*** A
Am fost diagnosticată cu chisturi ovariene la ovarul drept, dar n-am vrut niciodată să le operez că mi-a fost teamă. De când am început tratamentul cu Sanocell chisturile de la ovar au scăzut, iar medicul care mi-a văzut radiografia chiar a fost uimit de rezultate.
Sanocell 2 - 180 cps 10 Luni  in urma
Pe***** V
În ianuarie 2018 am fost diagnosticată cu noduli la sânul drept și recunosc că acest diagnostic m-a speriat tare. De atunci am început tratamentul cu SanoHelp, care mi-a fost recomandat de o cunoștință care trecuse și ea prin așa ceva. După numai câteva săptămâni de tratament am început să simt cum nodulii se micșorează în dimensiuni și la mamografie chiar s-a văzut asta. Recomand cu încredere SanoHelp pentru acest gen de probleme!
Sanohelp - 20 ml 10 Luni  in urma

Meniu

Wishlist

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare