SanoCell

  Comanda prin telefon  0774.099.431

     Solutia antitumorala si antioxidanta de la Ayurvedic Medica

           Ce este Sanocell ?

 Sanocell este o formulă unică antitumorală creat de o echipă de medici, după ample cercetări și studii medicale, pentru a trata diverse forme de cancer, pentru întărirea sistemului imunitar și creșterea capacității naturale a organismului de auto-vindecare.

Citeste mai mult
               Compozitie

 Sanocell este compus din Sanocell 1 (sub formă de preparat glicerinic) și Sanocell 2 (sub formă de capsule) ale căror ingrediente acționează în sinergie pentru a crește rezistența organismului și pentru a restabili starea de sănătate.

Citeste mai mult
            Efecte benefice

   Antioxidant, antitumoral, radioprotector, diminueaza efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei, hepatoprotector, analgezic, cardiotonic, antidepresiv, stimulent al circulatiei sangvine, intareste sistemul imunitar.

Citeste mai mult
  Indicatii terapeutice

 Boli degenerative, Tumori maligne sau benigne , Chisturi ovariene, Noduli tiroidieni sau la san, Fibroame, Limfom , Melanom , Metastaze, Adenom de prostata, Ciroza, Afecțiuni dermatice canceroase, Cancer de pancreas, colon, faringe, laringe.

Citeste mai mult
                                         Citeste  studiile stiintifice
                                Citeste   marturiile produsului Sanocell

Sanocell

Ce este Sanocell?

Scris de Ayurvedic Medica

Ce este Sanocell?

SANOCELL este un supliment alimentar obținut dintr-un amestec de plante medicinale, alge și ciuperci cu caracter puternic antitumoral și antioxidant.

SANOCELL este o formulă unică antitumorală și a fost creat de o echipă de medici, fitoterapeuți și nutriționiști după ample cercetări și studii medicale, cu scopul principal de a preveni și trata diverse forme de cancer, dar și pentru întărirea sistemului imunitar și creșterea capacității naturale a organismului de auto-vindecare.

SANOCELL se remarcă pe piața produselor naturiste datorită unicității sale, având ingrediente atent selectate și care vizează atât prevenirea anumitor boli și afecțiuni de sănătate, cât și tratarea acestora.

SANOCELL s-a dovedit un remediu foarte eficient pentru tratarea și ameliorarea unei palete largi de boli și afecțiuni acute sau cronice, inclusiv a diverse tipuri de cancer.

Produsul SANOCELL conține două componente principale, respectiv SANOCELL 1 (sub formă de preparat glicerinic) și SANOCELL 2 (sub formă de capsule) ale căror ingrediente acționează în sinergie pentru a crește rezistența organismului și pentru a restabili starea de sănătate.

 

Categorie: