SanoCell

  Comanda prin telefon  0774.099.431

     Solutia antitumorala si antioxidanta de la Ayurvedic Medica

           Ce este Sanocell ?

 Sanocell este o formulă unică antitumorală creat de o echipă de medici, după ample cercetări și studii medicale, pentru a trata diverse forme de cancer, pentru întărirea sistemului imunitar și creșterea capacității naturale a organismului de auto-vindecare.

Citeste mai mult
               Compozitie

 Sanocell este compus din Sanocell 1 (sub formă de preparat glicerinic) și Sanocell 2 (sub formă de capsule) ale căror ingrediente acționează în sinergie pentru a crește rezistența organismului și pentru a restabili starea de sănătate.

Citeste mai mult
            Efecte benefice

   Antioxidant, antitumoral, radioprotector, diminueaza efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei, hepatoprotector, analgezic, cardiotonic, antidepresiv, stimulent al circulatiei sangvine, intareste sistemul imunitar.

Citeste mai mult
  Indicatii terapeutice

 Boli degenerative, Tumori maligne sau benigne , Chisturi ovariene, Noduli tiroidieni sau la san, Fibroame, Limfom , Melanom , Metastaze, Adenom de prostata, Ciroza, Afecțiuni dermatice canceroase, Cancer de pancreas, colon, faringe, laringe.

Citeste mai mult
                                         Citeste  studiile stiintifice
                                Citeste   marturiile produsului Sanocell

Sanocell

Marturii Sanocell

Scris de Ayurvedic Medica

Marturii Sanocell

Notă: Toate mărturiile existente pe site-ul nostru sunt autentice și sunt trimise de clienții Sanocell prin e-mail sau poștă și reprezintă experiența individuală a celor care au folosit acest produs. Rezultatele utilizării produsului Sanocell pot varia de la caz la caz. Toate mărturiile primite sub formă de e-mailuri, scrisori sau fotografii sunt folosite doar cu permisiunea clienților noștri.

 

1. Alina Todosiu, 54 ani Constanța

Diagnostic: cancer de sân, chisturi ovariene

 Din nefericire, am fost diagnosticată cu cancer la sânul stâng în anul 2017, iar in timp s-a extins și în zona spatelui. Din ianuarie 2018 am început tratamentul cu Sanocell. După numai câteva săptămâni de tratament am început să simt cum tumoarea canceroasă se restrânge. Recunosc că am încercat mai multe produse naturiste, dar nu au avut acelasi efect ca și Sanocell care în plus mi-a redus mult și durerile groaznice pe care le aveam. În plus, eram diagnosticată și cu chisturi ovariene la ovarul drept, dar n-am vrut niciodată să le operez că mi-a fost teamă. De când am început tratamentul cu Sanocell chisturile de la ovar au scăzut, iar medicul care mi-a văzut radiografia chiar a fost uimit de rezultate. Durerile osoase, durerile de piept, oboseala, insomiile și pierderea în greutate au fost și ele pe rând rezolvate pentru că am urmat cu sfințenie tratamentul cu Sanocell. Cred că acest produs chiar mi-a salvat viața!

 

2. Popa Ioan, 60 ani, Vaslui

Diagnostic: cancer de pancreas

 Când am auzit de la domnul doctor diagnosticul de cancer de pancreas am crezut că o să cadă cerul pe mine. De-abia devenisem bunic pentru prima oară și eram foarte fericit. Diagnosticul a căzut ca un trăznet. Fiica mea care este asistentă medicală m-am plimbat pe la mulți doctori și am încercat tot felul de tratamente care de care mai lăudate, dar nu aveau nu știu ce efecte asupra mea. Până într-o zi când fiica mea mi-a comandat Sanocell, care i-a fost recomandat de o cunoștință din Italia. Produsul a venit repede și am început tratamentul după indicațiile sale. Cu mâna pe inimă vă spun că din prima săptămână am început să mă simt tot mai bine, să-mi treacă tot mai mult starea de oboseală și de greață pe care o aveam mereu. După câteva săptămâni de tratament când făcut din nou analizele de sânge, markerii tumorali scăzuseră foarte mult de medicii erau tare mirați ce am făcut. Continui tratamentul cu Sanocell care chiar m-a scăpat de operație!

 

3. Dumitru P., 67 ani, Timișoara

Diagnostic: adenom de prostată

 Domnii mei vă recomand tuturor cu încredere produsul Sanocell! Acum doi ani medicul specialist mi-a dat vestea neagră că am adenom de prostată și o fază incipientă de boala Hodgkin. M-am simțit la pământ și îmi era tare frică de operație. Nepoata mea a găsit produsul Sanocell și am fost dispus să-l încerc de teamă să nu ajung la cuțit. Vreau să vă zic că eu niciodată nu am avut încredere în produsele naturiste, dar uite că am ajuns să cred acum contrariul. Sanocell a fost salvarea mea. Așa tare mă bucur că am ales să-l folosesc pentru că în momentul de față după un tratament de 6 luni cu Sanocell, tumora de prostată nu mai există și ganglionii limfatici s-au micșorat mult. Mulțumesc echipei care a creat Sanocell că a făcut posibil acest miracol pentru mine!

 

4. Doftana V. 48 ani, Pitești

Diagnostic: leucemie acută limfoblastică

 Când fiica mea de 20 ani a primit diagnosticul de leucemie acută limfoblastică a fost cea mai neagră zi din viața mea. M-am simțit neputincioasă și disperată. În ultima perioadă ea se simțea tare slăbită, nu mai avea aproape deloc poftă de mâncare, era apatică, avea febră și avea și dureri osoase. Neavând altă soluție atunci am început la recomandarea medicului tratamentul cu citostatice, dar au apărut și efectele secundare toxice. O vecină care știa ce disperată sunt mi-a zis de Sanocell care îi rezolvase tatălui ei un cancer de colon. Am comandat imediat Sanocell și i-am dat fetei mele urmând prescripția. La nici câteva zile de tratament cu Sanocell fata mea a început să se simtă mai bine. Apoi aproape i-au dispărut durerile și starea de greață pe care o avea mereu. Încet, încet i-a revenit culoarea pe chip și a început să mânânce mai bine. La 2 luni după tratamentul cu Sanocell i-am refăcut analizele de sânge și mare le-a fost mirarea doctorilor când au văzut ce mult i-au scăzut leucocitele. Mulțumesc Sanocell că mi-a salvat fata!

 

5. Geo Vasilache, 62 ani, Constanța

Diagnostic: melanom

 Eu am fost marinar și din cauza meseriei mele eram toată ziua în soare. Totul a început cu o pată pe piele pe gât care l-a început nu am băgat-o în seamă. Apoi, am văzut că crește și că parcă își schimbă forma. La insistențele soției am mers într-o zi la medicul de familie care mi-a zis că e posibil să fie vorba de un melanom, cancer de piele și m-a trimis la dermatolog. Acest doctor mi-a pus într-adevăr diagnosticul de melanom după ce mi-a făcut o biopsie și mi-a zis că din fericire e în stadiul I și că ar fi bine să fac totuși operație, apoi chimioterapie și radiații. Am zis că mă mai gândesc. Între timp soția mea, care este la curent cu tot ce e nou, a aflat de Sanocell de la o prietenă care se tratase de cancer de sân cu acest produs. A comandat pentru mine Sanocell și am început să iau produsul. La nici câteva luni după ce am început cu Sanocell pata mea de pe piele a început să se micșoreze. Sunt convins că Sanocell mi-a salvat viața și m-a scăpat de la operație. Vă recomand cu încredere Sanocell!

 

6. Beatrice Popa, 43 ani, Anglia

Diagnostic: ulcer gastric, stres și psoriazis

 Acum 4 ani când m-am mutat în Anglia aveam un început de ulcer gastric, dar era sub control. Apoi, din cauză că am început o viață grea, stresantă și cu multă oboseală ulcerul a revenit și a început să mă chinuie. Tot pe bază de stres mi-a apărut și psoriazis pe ambele mâini. Medicul la care am fost mi-a zis imediat să țin o dietă în care să nu consum carne roșie, zahăr, făină albă, cafea și produsele de la fast-food pe care recunosc că le consumam aproape zilnic. Am renunțat cu greu și la țigări, dar eram hotărâtă să ma vindec. Așa am început să caut pe internet tot felul de produse naturiste și recomandări și imediat mi-a atras atenția Sanocell. Am văzut că era recomandat și pentru problemele mele și am zis să-l încerc. Și bine am făcut! Produsul a venit imediat și am început să-l iau după cum era recomandat. După câteva zile după ce am luat Sncocell am început deja să mă simt mai bine, durerile de stomac nu mai erau așa mari și parcă eram mai liniștită. Am luat cu perseverență Sanocell și după o lună toate simptomele mele au scăzut, chiar și petele de psoriazis au început să dispară. Vă recomand din inimă Sanocell!

 

7. Vasile F., 77 ani, Târgu-Mureș

Diagnostic: cancer de colon

 Dinainte ca doctorii să-mi zică de cancerul la colon aveam o stare de rău continuu, nu mai aveam poftă de mâncare și slăbisem foarte mult. Apoi, diagnosticul asta a venit așa ca un trăznet. Toată familia mea s-a simțit disperată. Fiica mea care locuiește în Italia nu mai știa cum să mă ajute. Apoi a auzit de Sanocell și mi-a comandat și mie. Am început să iau produsul așa cum scria pe prospect. Hemoglobina era valoarea 9 cand am început tratamentul cu Sanocell. La numai 2 săptămâni dupa ce am început să iau Sanocell, hemoglobina a revenit la normal, mă simt tot mai bine, am iarăși poftă de mâncare și a dispărut starea de oboseala. În curând mă duc iar la control dar deja mă simt ca nou. Sanocell chiar mi-a redat speranța în vindecare!

 

8. Grigore U. 70 ani Bârlad

Diagnostic: cancer de prostată

 Am fost diagnosticat în 2017 cu cancer de prostată cu metastaze osoase la coloană, bazin și parietal stânga. După operație și chimioterapie m-am simțit și mai rău. Soția mea a auzit de Sanocell și mi-a comandat și mie. Când am început tratamentul cu Sanocell PSA-ul îl aveam 7, acum îl am sub 5. Aveam niște dureri foarte mari la prostată chiar și când stăteam întins. De când iau Sanocell rezultatele au fost tot mai bune și durerile aproape au dispărut. Vă recomand Sanocell!

 

9. Ionela Murariu, 65 ani Predeal

Diagnostic: cancer gastric

 Am primit diagnosticul de cancer gastric cu 4 ani în urmă, fără simptome evidente în stadiul incipient, părea că este o boală gastrică generală, până ce m-am confruntat cu disconfort epigastic și dureri, vomă, simptome de greață aproape continuă și medicii au constatat că este vorba de carcinom gastric. În ultimii ani, nu m-am oprit din tratamentul dat de medici, dar niciodată nu am putut scapa de boala. În decembrie 2018 am început să iau Sanocell, cu tratament de două luni si mă simt mult mai bine în zona epigastrică, acele simptomele dureroase au început să dispară, iar analizele să iasă tot mai bine. Chiar cred că Sanocell m-a salvat!

 

10. Valentina Iftimie, 46 ani, Italia

Diagnostic: noduli tiroidieni

 Eu am noduli tiroidieni pe care i-am descoperit anul trecut. O prietenă mi-a zis de Sanocell și am comandat și eu. Am început tratamentul cu Sanocell acum doua săptămâni și deja am început să mă simt tot mai bine. În curând o să refac analizele, dar știu deja că Sanocell mă va ajuta să mă vindec.

 

11. Marcu Elisabeta, 65 ani Germania

Diagnostic: cancer osos

 Sunt plecată de mulți ani din România și mereu am avut grijă de sănătatea mea, dar trebuie să recunosc că diagnosticul de cancer osos m-a luat pe nepregătite. Mereu mi-a plăcut să caut și alte alternative la tratamentul clasic de medicină pentru că nu îmi plac deloc spitalele. Așa am găsit produsul Sanocell. Mi-am pus toată încrederea în acest produs care este într-adevăr deosebit. Și spun asta din proprie experiență. După numai 5 săptămâni de când am început să iau Sanocell durerile cronice ale mușchilor și articulațiilor, cauzate de cancerul osos, au început să dispară, nu a mai fost nevoie să mă folosesc tot timpul de baston, iar la ultimele analize au scăzut mult markerii tumorali. Voi continua tratamentul cu Sanocell și îl recomand cu încredere tuturor!

Categorie: