SanoCell

  Comanda prin telefon  0774.099.431

     Solutia antitumorala si antioxidanta de la Ayurvedic Medica

           Ce este Sanocell ?

 Sanocell este o formulă unică antitumorală creat de o echipă de medici, după ample cercetări și studii medicale, pentru a trata diverse forme de cancer, pentru întărirea sistemului imunitar și creșterea capacității naturale a organismului de auto-vindecare.

Citeste mai mult
               Compozitie

 Sanocell este compus din Sanocell 1 (sub formă de preparat glicerinic) și Sanocell 2 (sub formă de capsule) ale căror ingrediente acționează în sinergie pentru a crește rezistența organismului și pentru a restabili starea de sănătate.

Citeste mai mult
            Efecte benefice

   Antioxidant, antitumoral, radioprotector, diminueaza efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei, hepatoprotector, analgezic, cardiotonic, antidepresiv, stimulent al circulatiei sangvine, intareste sistemul imunitar.

Citeste mai mult
  Indicatii terapeutice

 Boli degenerative, Tumori maligne sau benigne , Chisturi ovariene, Noduli tiroidieni sau la san, Fibroame, Limfom , Melanom , Metastaze, Adenom de prostata, Ciroza, Afecțiuni dermatice canceroase, Cancer de pancreas, colon, faringe, laringe.

Citeste mai mult
                                         Citeste  studiile stiintifice
                                Citeste   marturiile produsului Sanocell

Sanocell

Sanocell

Ce este Sanocell?

Ce este Sanocell?

SANOCELL este un supliment alimentar obținut dintr-un amestec de plante medicinale, alge și ciuperci cu caracter puternic antitumoral și antioxidant.

SANOCELL este o formulă unică antitumorală și a fost creat de o echipă de medici, fitoterapeuți și nutriționiști după ample cercetări și studii medicale, cu scopul principal de a preveni și trata diverse forme de cancer, dar și pentru întărirea sistemului imunitar și creșterea capacității naturale a organismului de auto-vindecare.

Citește mai mult:Ce este Sanocell?

Marturii Sanocell

Marturii Sanocell

Notă: Toate mărturiile existente pe site-ul nostru sunt autentice și sunt trimise de clienții Sanocell prin e-mail sau poștă și reprezintă experiența individuală a celor care au folosit acest produs. Rezultatele utilizării produsului Sanocell pot varia de la caz la caz. Toate mărturiile primite sub formă de e-mailuri, scrisori sau fotografii sunt folosite doar cu permisiunea clienților noștri.

Citește mai mult:Marturii Sanocell

Sanocell