Newsletter

Inscrie-te gratuit ca sa primesti reducerile și ofertele noastre!

Menopauza Help

Menopauza Help menține echilibrul hormonal al femeilor aflate la pre-menopauză și menopauză, controlează simptomele neplăcute care însoțesc menopauza precum hemoragiile uterine, bufeurile, sânii dureroși, creșterea în greutate, iritabilitatea emoțională și depresia.

Citeste mai multShow less
95,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc 4 Produse
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
S-ar putea sa va placa si
Nici un articol
Descriere

Menopauza Help, este un produs natural, recomandat pentru:

 - menținerea echilibrului hormonal al femeilor aflate la pre-menopauză și menopauză

 - controlarea simptomelor neplăcute care însoțesc menopauza precum hemoragiile uterine, bufeurile, sânii dureroși, creșterea în greutate, iritabilitatea emoțională și depresia.

Mod de prezentare: flacon de sticlă de 200 ml

Menopauza Help - ingrediente:

Extract 1:10, în soluție hidroglicerică, cu 50% v/v glicerină vegetală, din următorul amestec de plante:

 - Crețișoară, părți aeriene - Alchemilla vulgaris 16%,

 - Zmeur, frunze – Rubus idaeus 15%,

 - Salvie, părți aeriene – Salvia officinalis 13%,

 - Traista ciobanului, părți aeriene – Capsella bursa- pastoris 13%,

 - Lemn dulce, rădăcini – Glycyrrhiza glabra 12%,

 - Mărar, semințe – Anethum graveolens 12%,

 - Trifoi roșu, flori – Trifolium pratense 11%,

 - Roiniță, părți aeriene- Melissa officinalis 10%

 Plantele din compoziție sunt recunoscute în literatura de specialitate pentru acțiunea lor estrogenică, reglatoare hormonală, calmantă, antianxioasă, carminativă, fiind indicate pentru menținerea echilibrului femeii la pre-menopauză și menopauză.

 Crețișoară, părți aeriene - Alchemilla vulgaris 16% (Crețișoara, considerată și planta femeilor, este recunoscută pentru proprietățile sale în susținerea sănătății intime feminine. În timpul menopauzei, crețișoara ajută la eliminarea bufeurilor, a palpitațiilor și a stărilor de iritabilitate psihică. Crețișoara este utilă în menținerea sănătății aparatului reproducător feminin, având o acțuine benefică asupra mucoasei vaginale)

 Zmeur, frunze –Rubus idaeus 15% (Zmeurul este considerat aproape un panaceu în tulburările genitale feminine, fiind renumit pentru restabilirea echilibrului endocrin și corectarea tulburărilor asociate perioadei de menopauză )

 Salvie, părți aeriene – Salvia officinalis 13% (Salvia este o plantă medicinală care poate ajuta la ameliorarea unor simptome ale menopauzei. Un studiu clinic a arătat că salvia poate reduce numărul de bufeuri zilnice cu până la 64% după două luni de tratament. De asemenea, salvia poate îmbunătăți funcțiile cognitive și performanța memoriei care se știe că sunt afectate în timpul menopauzei. Alte beneficii ale salviei includ reducerea nivelului de glucoză din sânge, susținerea sănătății oaselor și reducerea ridurilor și semnelor de îmbătrânire ale pielii. Izoflavonoidele conținute de salvie atenuează atrofia vaginală la femeile aflate în postmenopauză)

 Traista ciobanului, părți aeriene – Capsella bursa- pastoris 13% (Traista-ciobanului este o plantă medicinală care poate ajuta la ameliorarea unor simptome ale menopauzei, cum ar fi bufeurile și problemele cognitive. S-a demonstrat că această plantă are și efecte hormonale semnificative, de aceea, traista-ciobanului este recomandată femeilor aflate la menopauză)

 Lemn dulce, rădăcini – Glycyrrhiza glabra 12% (Lemnul dulce are efect antidepresiv. Rădăcina de lemn dulce poate ajuta la reducerea bufeurilor și a altor simptome ale menopauzei. Acesta conține compuși numiți fitoestrogeni, care acționează ca estrogen în organism. Un remediu ce conține această rădăcină poate scăpa femeile de bufeuri în 80% dintre cazuri și menține oasele sănătoase, fără efecte secundare )

 Mărar, semințe – Anethum graveolens 12%, (Semințele de mărar sunt indicate în menopauză. Semințele de mărar sunt de un real folos pentru a scăpa de simptomele neplăcute ale menopauzei: bufeuri, perturbarea somnului, stare generală de disconfort, scăderea apetitului sexual și a oboselii)

 Trifoi roșu, flori – Trifolium pratense 11% ( Trifoiul roșu este o plantă bogată în izoflavone, compuși care acționează similar estrogenului. Trifoiul roșu este o plantă care poate fi considerată ca fiind un aliat de nădejde pentru femeile care trec prin menopauză. Aceasta constituie o sursă bogată de izoflavone, substanțe care acționează în mod similar hormonului estrogen și care ajută la reducerea simptomelor menopauzei, cum ar fi bufeurile, transpirațiile nocturne și instabilitatea emoțională. Trifoiul roșu poate fi folosit și pentru a susține hormonii, oasele și sănătatea metabolică)

 Roiniță, părți aeriene- Melissa officinalis 10%( Roinița conține un compus cunoscut sub numele de acid rozmarinic care pare să aiba proprietăți antioxidante și antimicrobiene. Rionița este o plantă medicinală care are proprietăți calmante și sedative. Aceasta poate fi folosită pentru a ameliora simptomele de anxietate și stres. Un articol științific din anul 2021 demonstrează legatura directă dintre consumul de roiniță și reducerea insomniilor din perioada menopauzei la femei. Din acest motiv, roinița este recomandată pentru creșterea calității vieții în momentele de schimbări hormonale)

Mod de administrare:

 Femei la pre-menopauză sau la menopauză: de 3 ori pe zi, câte o linguriță de produs, diluat într-o ceașcă de ceai sau apă, înainte de mese.

 A se consuma cu 30 de minute înainte de mesele principale ale zilei. Se recomandă o cura de 3-4 săptămâni, apoi să se facă o pauză de 3 zile înainte de a relua o nouă cură, până la obținerea rezultatelor dorite.

 Nu se cunosc efecte adverse pentru dozele și modul de administrare prezentate mai sus, excepție pot face doar persoanele care prezintă alergie la oricare plantă din compoziția produsului.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă :
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Wishlist

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare