Newsletter

Inscrie-te gratuit ca sa primesti reducerile și ofertele noastre!

Agaricus Medica 100 Cps

Ciupercă medicinală Agaricus denumita si ciuperca lui Dumnezeu are efecte anticancerigene, antitumorale, reglează tensiunea arterială, colesterolul și previne arteroscleroza.

Citeste mai multShow less
38,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc 68 Produse
Referinta:
Imi place1
Adaugati la wishlist
S-ar putea sa va placa si
Descriere

    AGARICUS MEDICA – prezentare generală

                                  100  capsule vegetale

                                    Supliment alimentar

Ce este produsul AGARICUS MEDICA?

 Produsul AGARICUS MEDICA conține pulbere obținută din ciuperca medicinală Agaricus (Agaricus Blazei Murill).

 Ciupercile medicinale sunt foarte eficiente în combaterea directă a diverselor tipuri de cancer, atacând celulele cancerigene și îmbunătățind în același timp funcția sistemului imunitar.

 Originară din Brazilia, ciupercă medicinală Agaricus a câștigat în limba portugheză titlul de "cogumelo de Deus" sau "ciuperca lui Dumnezeu". De fapt, Agaricus Blazei Murill este considerată atât pe plan local, cât și în întreaga lume un dar al naturii care aduce atât sănătate, cât și longevitate celor care o consumă sub diferite forme.

 Extractul de Agaricus a fost de asemenea studiat și s-a demonstrat că prezintă efecte imunomodulatoare generalizate, ceea ce înseamnă că ajută la susținerea funcțiilor imunitare sănătoase.

 Produsul AGARICUS MEDICA reunește toate calitățile terapeutice excepționale ale ciupercii medicinale Agaricus, fiind un remediu naturist foarte util atât pentru prevenirea, cât și pentru combaterea a numeroase afecțiuni și tulburări de sănătate

Care sunt efectele benefice ale produsului AGARICUS MEDICA asupra sănătății?

 Beneficiile zilnice pentru sănătate ale produsului AGARICUS MEDICA includ combaterea oboselii cronice (ceea ce înseamnă mai multă energie), echilibrarea zahărului din sânge, o stare de dispoziție îmbunătățită, scăderea tensiunii arteriale, creșterea imunității și combaterea cancerului.

 De asemenea, ciuperca Agaricus este un foarte bun remediu pentru afecțiuni precum arteroscleroză (îngroșarea și întărirea arterelor), hepatită, dermatită, hiperlipidemie (niveluri crescute de trigliceride), colesterol ridicat și obezitate.

 Principalele beneficii pentru sănătate ale ciupercii Agaricus sunt atribuite conținutului său ridicat de beta-glucani. Beta-glucanii sunt polizaharide (zaharuri complexe) cunoscute datorită proprietăților lor puternice imunomodulatorii și medicinale. De fapt, această ciupercă are conținutul cel mai ridicat de beta-glucani (14%-45%) dintre toate ciupercile medicinale cunoscute, mai mult decât ciupercile Reishi, Maitake și Coama-leului (Hericium erinaceus).

Principalele beneficii atribuite produsului AGARICUS MEDICA sunt următoarele:

 • Combate și previne anumite tipuri de cancer inclusiv cancerul de sân, de intestine, plămâni și prostată. Ciuperca Agaricus conține steroizi naturali cunsocuți datorită efectelor lor anticancerigene.

 • Are efect antitumoral: betaglucanii din această ciupercă stimulează activitatea macrofagelor, adică a anticorpilor care distrug și împiedică înmulțirea celulelor cancerigene. Agaricus Blazei Murill stimulează, printre altele, limfocitele T și B, producerea de interferon și de interleuchine. S-a constatat că atunci când o persoană consumă ciuperca Agaricus, în sângele acesteia crește cu 3.000% producerea de celule NK - așa-numitele celule asasine ale sistemului imunitar- în doar 2-4 zile.

 • Reduce daunele cauzate de radicalii liberi.

 • Îmbunătățește eficiența tratamentelor de cancer alternative și convenționale, inclusiv a chimioterapiei.

 • Reglează tensiunea arterială, colesterolul și previne arteroscleroza. În acest caz, fibrele dietetice și acizii grași nesaturați -precum linolinul- conținuți în ciupeca Agaricus permit reducerea tensiunii arteriale, a colesterolului și previn arteroscleroza.

 • Activează sistemul natural de apărare a corpului (globulele albe).

 • Are proprietăți anti-alergenice, fără efecte secundare.

 • Îmbunătățește funcționarea ficatului.

 • Combate diabetul și afecțiunile relaționate cu diabetul. Ciuperca Agaricus reduce glucoza din sânge, iar proteinele acide prezente în ciupercă au efecte pozitive asupra reducerii glucozei din sânge. În prezent, există multe cazuri de îmbunătățiri surprinzătoare a stării persoanelor diabetice, mai ales în Japonia.

 • Tratează hepatita B.

 • Datorită conținutului său ridicat de minerale combate osteoporoza.

 • Combate stresul fizic și emoțional.

 • Conform unor studii medicale, această ciupercă medicinală este eficientă și pentru combaterea virusului HIV.

 • Combate inflamația din corp.

 • Ajută la eliminarea toxinelor și a metalelor grele: ciuperca Agaricus conține mari cantități de fibre dietetice nedigerabile care absorb materialele canceroase prezente în corpul nostru și le elimină din organism.

 • Ciuperca Agaricus are un efect compensatoriu al altor tratamente. Prin întărirea răspunsului imunitar, această ciupercă restaurează valorile suprimate de chimioterapie și radioterapie.

Care sunt proprietățile terapeutice ale produsului AGARICUS MEDICA?

 Datorită conţinutului său de polizaharide, a concentraţiilor mari de vitamine, de acid linoleic şi două tipuri de glucani, produsul AGARICUS MEDICA ajută la inhibarea celulelor canceroase şi la întărirea întregului organism. În plus, produsul AGARICUS MEDICA reduce drastic intensitatea efectelor adverse ale chimioterapiei. Proprietăţile sale terapeutice excepționale recomandă produsul AGARICUS MEDICA în cazurile de limfom sau leucemie, dar şi în diabet sau bolile infecţioase.

 Ciuperca Agaricus a fost utilizată în medicina tradițională pentru combaterea multor boli, însă modalitatea specifică prin care aceasta acționează este prin stimularea sistemului imunitar.

 În cazul cobailor de laborator cărora li s-a administrat Agaricus blazei s-au observat proprietăți anti-tumorale, anti-infecțioase și anti-alergenice/-astmatice. În plus, s-au observat proprietăți anti-inflamatorii în cazul pacienților umani care suferea de boala Crohn (boala inflamatorie intestinală). Diverse alte studii medicale au confirmat calitățile imunomodulatoare ale acestei ciuperci. Aceste proprietăți specifice de întărire a sistemului imunitar al corpului au fost observate și în cazul unor studii in vivo efectuate pe cobai de laborator diagnosticați cu leucemie.

 Colita ulceroasă, boala Crohn, bolile de ficat, menținerea unor nivele sănătoase de colesterol, combaterea infecțiilor, reglarea presiunii sanguine și multe alte tulburări de sănătate pot fi ameliorate extrordinar de mult cu ajutorul produsului AGARICUS MEDICA.

 Dacă doriți să vă îmbunătățiți starea de sănătate, să preveniți apariția diverselor boli sau pur și simplu dacă doriți să vă simțiți mai bine și să aveți mai multă energie, adăugați produsul AGARICUS MEDICA în dieta dumneavoastră și veți observa în scurt timp schimbările pozitive.

 Produsul AGARICUS MEDICA este: antitumoral, antimutagen, antioxidant, antiviral, detoxifiant, diuretic, hepatoprotector, hipocolesterolemiant, hipolipemiant, hipoglicemiant, hipotensiv, imunostimulent, purificator sanguin, regenerant, vitalizant.

Care sunt indicațiile terapeutice ale produsului AGARICUS MEDICA?

 Indicațiile terapeutice ale produsului AGARICUS MEDICA sunt următoarele:

- alergii cutanate

- aluniţe cancerigene

- angină pectorală

- arsuri

- artrită rozeolară

- astenie

- astm

- ateroscleroză

- boala Basedow

- boli vasoconstrictive

- boli reumatismale cronice

- bronşită cronică

- cancer ascitic

- cancer de colon

- cancer de ficat

- cancer gastric

- cancer ovarian

- cancer de pancreas

- cancer de plămâni

- cancer de rinichi

- cancer de sân

- cancer de splină

- cistită

- constipaţie

- dermatită atopică

- dermatomiozită

- diabet

- eczeme

- encefalită japoneză

- enterită virală

- fibrom uterin

- gastrită cronică

- ginopatie

- gripă

- hemiplegie

- hemoroizi

- hepatite virale

- hepatocarcinom

- hepatomegalie

- herpes

- hipercolesterolemie

- hiperlipidemie

- hipertensiune

- hipertiroidism

- hipertrigliceridemie

- hipotensiune arterială

- hipotiroidism

- HIV

- imunitate scăzută

- infarct miocardic

- infecţii cu stafilococi şi strepcococi

- insuficienţă renală

- leucemie

- limfom Hodgkin

- limfom malign

- micoze

- negi

- nefroză

- osteoporoză

- ovare polichistice

- pierderea apetitului

- pneumonie

- prostatomegalie

- pyorrhea

- psoriazis

- răni

- reumatism

- rinită cronică

- sinuzită

- stomatită cronică

- tromboză

- tumori ale pielii (picior de atlet)

- tumori maligne

- sindrom de tunel carpian

- tulburări de menstruaţie

- tulburări de menopauză

- viroze

- ulcer duodenal

- ulcer gastric

- Zona zoster

Ciuperca AGARICUS și combaterea cancerului

 Dintre toate ciupercile medicinale, Agaricus – denumită ciuperca soarelui sau ciuperca lui Dumnezeu este recunoscută ca fiind cea mai eficientă în combaterea cancerului.

 Această ciupercă medicinală este faimoasă în întreaga lume datorită capacității sale de a preveni, regla, combate și controla crearea celulelor canceroase din corp.

 Cele două modalități principale în care se afirmă că ciuperca Agaricus ajută la prevenirea cancerului este prin imunopotențare, care înseamnă o creștere a răspunsului imunitar și inhibarea directă a angiogenezei, procesul prin care tumorile canceroase formează noi vase de sânge pentru a se hrăni. Prin intermediul acestor două moduri de acțiune, Agaricus a arătat o promisiune incredibilă în domeniul cercetării împotriva cancerului.

 Studiile au arătat că ciuperca Agaricus poate fi benefică pentru tratarea diferitelor tipuri de cancer, inclusiv a carcinomului hepatocelular uman rezistent la medicamente, leucemia non-limfocitară și cancerul de prostată, printre altele.

 Capacitatea sa unică de a îmbunătăți activitatea și funcționarea celulelor ucigașe naturale, care urmăresc celulele canceroase pentru a le distruge, este unul dintre motivele pentru care ciuperca Agaricus este considerată un remediu anticancerigen.

 Proprietățile sale antitumorale și antimutagenice, pe lângă acțiunea sa imunomodulatorie permit accelerarea proceselor de vindecare, iar nu în puține cazuri s-au obținut recuperări surprinzătoare.

 Prin urmare, produsul AGARICUS MEDICA poate fi considerat un remediu profilactic și un tratament alternativ pentru cancer și alte boli grave.

MOD DE ADMINISTRARE:

 - Adulți și tineri peste 15 ani: 1-3 capsule pe zi.

 - Capsulele se administrează cu o cană de apă, ceai sau suc de fructe cu minim 30 minute înainte de masă.

 - Administrarea zilnică, pe termen lung a produsului AGARICUS MEDICA are efecte cumulative, fără a dăuna sănătății. Acest produs nu conține substanțe cu potențial alergic.

MOD DE PREZENTARE:

 - Flacon din plastic cu 100 capsule.

ATENȚIONĂRI:

 - A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

 - A se citi prospectul înainte de utilizare.

 - A se păstra bine închis, ferit de lumină, umiditate și căldură.

 Produsul AGARICUS MEDICA este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un mod de viață sănătos.

 A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

 • Acordă o notă :
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Wishlist

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare